הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Strict Press 100kgX3 BW 82-3kg

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
אחרי הסרטון המטורף של @yujinius קיבלתי מוטיבציה ללחוץ מעל הראש, וגם ככה נתקעתי בהתקדמות בנפח אז למה לא..
תכננתי לשבור שיא בפוש פרס, לכן התחממתי בפרס רגיל עד 100 ללא חגורה שהיה די קל.

ולאחר מכן עברתי לפוש פרס ששם נכשלתי במה שתכננתי :(
לכן החלטתי לחזור לפרס רגיל ועשיתי 100X3 עם חגורה 😃

כמו שאתם רואים החזרה האחרונה הייתה סיוט.

jealousy1.jpeg
תביא נשיקה באוויר

אחרי הסרטון המטורף של @yujinius קיבלתי מוטיבציה ללחוץ מעל הראש, וגם ככה נתקעתי בהתקדמות בנפח אז למה לא..
תכננתי לשבור שיא בפוש פרס, לכן התחממתי בפרס רגיל עד 100 ללא חגורה שהיה די קל.

ולאחר מכן עברתי לפוש פרס ששם נכשלתי במה שתכננתי 😭
לכן החלטתי לחזור לפרס רגיל ועשיתי 100X3 עם חגורה 😃

כמו שאתם רואים החזרה האחרונה הייתה סיוט.

אין מוניטין! אוח השינאה...

חזק ובקשר לזה שכתב על הטרן, לי די ברור שאתה טבעי. אנשים שלוקחים חומרים לא מתקדמים בכוח בצורה ממושכת לאורך חודשים או שנים. לרוב יש להם קפיצה של כמה שבועות באיזור הסייקל ואז הם נתקעים או יורדים למשך הרבה זמן.

הרבה יותר קל לטעון שמישהו מוזרק במקום לנסות ללמוד ממנו איך צריך להתאמן.

נערך לאחרונה:
חזק ובקשר לזה שכתב על הטרן, לי די ברור שאתה טבעי. אנשים שלוקחים חומרים לא מתקדמים בצורה ממושכת לאורך חודשים. לרוב יש להם קפיצה של כמה שבועות באיזור הסייקל ואז הם נתקעים או יורדים למשך הרבה זמן.

הרבה יותר קל לטעון שמישהו מוזרק במקום לנסות ללמוד ממנו איך צריך להתאמן.
בלי קשר לאשכול, לא טבעי זה לא בהכרח סייקלים...
וגם אצל טבעיים יכולה להיות התקדמות לא עקבית.

סך הכל לי אישית לא אכפת מזה בכלל,
7 פלטות דדליפט, באיזור ה-6 פלטות סקוואט ובאיזור ה-4 פלטות בנץ ועוד עם 2 פלטות פרס לחזרות על משקל דו ספרתי זה מרשים בלי קשר לכלום... במיוחד אצלנו. 🏳️🏳️

נו באמת רואים שהוא לא לוקח טסט רצוף במשך שנים, בתמונות שהוא העלה לפה רואים שהוא לא שעיר ואין לו פרופורציות מוזרות.

הוא פשוט עובד בשיטת אימונים שונה ממה שכולם כאן עושים, זה הכל. יש כאן לא מעט אנשים טבעיים שעושים יותר מ200 בדדליפט וסקוואט כי השיטות שרוב האנשים עובדים איתן פה יעילות מאוד לרגליים ויעילות פחות לפלג הגוף העליון.

הוא פשוט עובד בצורה שיעילה גם לפלג הגוף העליון, זה הכל.

אני די בטוח שכמעט בכל בחדר כושר טיפוסי אנשים ממוצעים היו חושבים שמישהו שעובד 5*5 ומרים משקלים גבוהים הוא מוזרק...

נו באמת רואים שהוא לא לוקח טסט רצוף במשך שנים, בתמונות שהוא העלה לפה רואים שהוא לא שעיר ואין לו פרופורציות מוזרות.

הוא פשוט עובד בשיטת אימונים שונה ממה שכולם כאן עושים, זה הכל. יש כאן לא מעט אנשים טבעיים שעושים יותר מ200 בדדליפט וסקוואט כי השיטות שרוב האנשים עובדים איתן פה יעילות מאוד לרגליים ויעילות פחות לפלג הגוף העליון.

אני די בטוח שכמעט בכל בחדר כושר טיפוסי אנשים ממוצעים היו חושבים שמישהו שעובד 5*5 ומרים משקלים גבוהים הוא מוזרק...
איזה שיטה היית ממליץ למתאמן שהיו ממליצים לו פה טקסס בשביל שלא יהפוך לT-Rex?
אומר את זה בתור מתאמן מתחיל עם לחיצות חלשות.

אנשים שלוקחים טסט' שנים לא נהיים שעירים ומפלצות מעוותות...
ומי דיבר בכלל על בנץ'...או פלג גוף עליון...

לא כתבתי שהם מפלצות מעוותות, פשוט הם לרוב מקבלים צורה שונה מטבעיים בחגורת הכתפיים כי יש שם הרבה קולטנים לטסט וכן יש תופעות ארוכות טווח לשימוש ארוך בטסט כמו שיעור יתר שאמורות לקרות לרוב אם לא לכל האנשים.

ואלברטו חזק מאוד בכל ההרמות אבל בפורום הזה הוא בולט בעיקר בלחיצות שלו בגלל שהלחיצות של הרבה מהכותבים כאן מפגרות מאחורי הרגליים (האימתי שזה משתנה סוף סוף עם הסומולוב שהרבה כאן עושים).

לא כתבתי שהם מפלצות מעוותות, פשוט הם לרוב מקבלים צורה שונה מטבעיים בחגורת הכתפיים כי יש שם הרבה קולטנים לטסט וכן יש תופעות ארוכות טווח לשימוש ארוך בטסט כמו שיעור יתר שאמורות לקרות לרוב אם לא לכל האנשים.

ואלברטו חזק מאוד בכל ההרמות אבל בפורום הזה הוא בולט בעיקר בלחיצות שלו בגלל שהלחיצות של הרבה מהכותבים כאן מפגרות מאחורי הרגליים (האימתי שזה משתנה סוף סוף עם הסומולוב שהרבה כאן עושים).

אלברו בחור חזק באופן כללי
(תראה לי עוד מישהו שהגיע לסינגל משקל גוף פרס בSS)

• פותח/ת השרשור
@ברק מאוד כיף לקרוא את התגובות שלך.
בנושא החומרים:
בגלל שאני לא מתחרה אין לי שום סיבה לשקר בנוגע להיותי טבעי, זה לא שישעו אותי מאיגוד מסויים או משהו בסגנון.
אף פעם לא אמרתי שאני שולל חומרים בעתיד, אך כרגע זה מרגיש לי לא נחוץ (מהסיבה שאני עדיין מתקדם ללא) ובתור סטודנט זה לא הכי קל לממן, ואני לא מתכנן להסתיר במידה ואחליט להתחיל סייקל, אני לא חושב שזה יוריד מההישג.
מאז ומתמיד היו אנשים שפקפקו בסרטונים שלי, אמרו שהפלטות מזוייפות למרות ששקלתי אותן, אמרו שאני לא טבעי, אבל באיזשהו מקום זה מחמיא, אם זה לא היה מרשים אותם הם לא היו מרגישים צורך להמציא משהו חסר בסיס בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמם והמשקל שהם מרימים.
אני מפרסם סרטונים פה כבר שנים וההתקדמות שלי מתועדת פה בדפי הפורום, זה לא שצצתי פתאום עם סרטון של 300 דדליפט ו112.5 פרס.

ורק אזכיר שבחיטוב האחרון כן לקחתי קלנבוטרול, אבל כמובן בגלל שזה היה בחיטוב לא רק שלא התחזקתי אלה נחלשתי.

הערה: ההודעה לא נכתבה כלפי מישהו מסויים, היא נכתבה בכלליות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית