הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PSMF

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
אני 28% שומן
רוב היום על ריטלין ולכן לא רעב ומכריח עצמי לאכול, שמעתי על ה-PSMF - שיטה טובה לחיטוב בא"ש כמו שלי (בתוספת אימוני בחד"כ כמובן) ?
כי הבנתי שרק בא"ש גבוה זה יעיל, האם אצלי לדוגמה זה יתן תוצאות טובות ומהירות? אין לי יותר מדי מסת שריר, ככה שמה להפסיד באמת אין יותר מדי למה גם אם אעשה חיטוב רגיל ל-15 א"ש עדיין אהיה חייב מסה דחוף אחר כך.
ולמי שיש נסיון עם התוכנית, שתפו אותי 😃

עשיתי בעבר PSMF, התוצאות שוות אבל התוכנית קשוחה מידי, אם אתה מחפש תוצאות זריזות היא יכולה להועיל. (אבל באמת קח בחשבון שהיא לא קלה לביצוע בכלל)
אני עדיין דוגל בחיטוב מאוזן באחוז שומן כזה, אפשר לרדת יפה מאוד. לי אישית דל פחמימה נתן תוצאות מעולות גם באחוז שומן גבוה.

לא ממליץ על PSMF במצב שלך 28 אחוז שומן זה הרבה אבל לדעתי במצב שלך עדיף קטוגינית רגילה.

• פותח/ת השרשור
עשיתי בעבר PSMF, התוצאות שוות אבל התוכנית קשוחה מידי, אם אתה מחפש תוצאות זריזות היא יכולה להועיל. (אבל באמת קח בחשבון שהיא לא קלה לביצוע בכלל)
אני עדיין דוגל בחיטוב מאוזן באחוז שומן כזה, אפשר לרדת יפה מאוד. לי אישית דל פחמימה נתן תוצאות מעולות גם באחוז שומן גבוה.

לא ממליץ על PSMF במצב שלך 28 אחוז שומן זה הרבה אבל לדעתי במצב שלך עדיף קטוגינית רגילה.

נניח ויהיה לי הרבה יותר נוח לעשות - PSMF - זה אפשרי?
פשוט אני כל היום על ריטלין בלי תאבון אוכל לפי התפריט
בחיטוב רגיל אני תמיד נשבר בקלות אבל ב-PSMF נראה שזה ילך כמו שצריך אצלי
השאלה היא מה הסיכונים בתכנית ומה החסרונות..? סיכון לאיבוד שריר?

פשוט אני כל היום על ריטלין בלי תאבון אוכל לפי התפריט
@SweetBamba

אפשרי? כן. רצוי? לא.
מתאימה לאנשים בעלי אחוז שומן גבוה יותר מהסיבה שבנקודת אחוז שומן גבוה הדיאטה מאפשרת להשיל 5-6 ק"ג שומן בחודש.
איך בדיוק? בPSMF הפחמימה על גרמים בודדים, השומן מגיע ממקור יחיד בכמות מועטה ורק החלבון גבוה. איך זה קל יותר מחיטוב רגיל?
בכל חיטוב מאבדים שריר. בPSMF גם מאבדים שריר עקב הגרעון הקלורי הגבוה אם כי בתחילת הדיאטה פחות(בגלל האחוז השומן הגבוה).
החסרונות בדיאטה הן חסרונות בריאותיים. הגוף חלש יותר, המוח עובד מעט שונה..בנוסף, הדיאטה דלה במרכיבים חיוניים לגוף כגון ויטמינים ומינרלים ולכן יש חובה לתסף באומגה 3(המקור לשומן), מולטי ויטמין, סידן. תוספים נלווים שגם רצויים הם סידן, מגנזיום וויטמין C.

• פותח/ת השרשור
אפשרי? כן. רצוי? לא.
מתאימה לאנשים בעלי אחוז שומן גבוה יותר מהסיבה שבנקודת אחוז שומן גבוה הדיאטה מאפשרת להשיל 5-6 ק"ג שומן בחודש.

איך בדיוק? בPSMF הפחמימה על גרמים בודדים, השומן מגיע ממקור יחיד בכמות מועטה ורק החלבון גבוה. איך זה קל יותר מחיטוב רגיל?

בכל חיטוב מאבדים שריר. בPSMF גם מאבדים שריר עקב הגרעון הקלורי הגבוה אם כי בתחילת הדיאטה פחות(בגלל האחוז השומן הגבוה).
החסרונות בדיאטה הן חסרונות בריאותיים. הגוף חלש יותר, המוח עובד מעט שונה..בנוסף, הדיאטה דלה במרכיבים חיוניים לגוף כגון ויטמינים ומינרלים ולכן יש חובה לתסף באומגה 3(המקור לשומן), מולטי ויטמין, סידן. תוספים נלווים שגם רצויים הם סידן, מגנזיום וויטמין C.
איך? יש אצלי קטע - אם אני אוכל משהו אני רוצה ממנו עוד
אם אני לא אוכל כלום - אני לא רעב.
ככה שה-PSMF מתאים לי כי אצליח לשלוט ברעב שלי ובערב לאכול הכל

ובכן, אני באחוז שומן גבוה, לא יודע להעריך במדויק אבל באזור ה-30. ללכת על זה?
נ.ב איזה מאכלים אוכלים ב-PSMF?

איך? יש אצלי קטע - אם אני אוכל משהו אני רוצה ממנו עוד
אם אני לא אוכל כלום - אני לא רעב.
ככה שה-PSMF מתאים לי כי אצליח לשלוט ברעב שלי ובערב לאכול הכל
ובכן, שוב, חיטוב וPSMF הם הבדל של שמיים ארץ. חיטוב לא קל, PSMF סבל.
מה אתה חושב, שלחיות על מקורות חלבון בלבד זה תענוג? אני בספק אם בחנת לעומק את הדיאטה.
ובכן, אני באחוז שומן גבוה, לא יודע להעריך במדויק אבל באזור ה-30. ללכת על זה?
קודם כל תעלה תמונת פרונט רפוי שנוכל להעריך את האחוז השומן שלך. דעתי האישית שאין לך טעם להיכנס לדיאטה רצחנית כזו כאשר חיטוב נורמלי לכמה חודשים יכול להספיק.
נ.ב איזה מאכלים אוכלים ב-PSMF?
נטו מקורות חלבון דלי שומן: חזה עוף, קוטג' 1%, טונה, אבקת חלבון דלת פחמימות.
והמון ירקות ירוקים דלי פחמימה.

נשמע לך קל? אני בספק.

• פותח/ת השרשור
ובכן, שוב, חיטוב וPSMF הם הבדל של שמיים ארץ. חיטוב לא קל, PSMF סבל.
מה אתה חושב, שלחיות על מקורות חלבון בלבד זה תענוג? אני בספק אם בחנת לעומק את הדיאטה.

קודם כל תעלה תמונת פרונט רפוי שנוכל להעריך את האחוז השומן שלך. דעתי האישית שאין לך טעם להיכנס לדיאטה רצחנית כזו כאשר חיטוב נורמלי לכמה חודשים יכול להספיק.

נטו מקורות חלבון דלי שומן: חזה עוף, קוטג' 1%, טונה, אבקת חלבון דלת פחמימות.
והמון ירקות ירוקים דלי פחמימה.

נשמע לך קל? אני בספק.
אין צורך בתמונות בעבר כבר העלתי, אנשים הסכימו שאני באזור ה-28%
אני רוב היום על ריטלין - ללא תיאבון, ככה שבחיטוב אני מכריח עצמי לאכול

ה-PSMF נראה לי די פשוט בשבילי מכיוון שכל היום כך או כך אני לא רעב, ורק בסוף היום חוזר הרעב וזה מסתדר טוב

ה-PSMF מסתדר לי עוד יותר טוב כי הוא מלא אוכל שאני אוהב, חזה עוף לדוגמה. אבקת חלבון גם אפשרי

כמו שאני רואה את זה כרגע - מדובר בדיאטה טובה מאוד ואני אוכל לראות תוצאות בתוך שבועיים כבר.

• פותח/ת השרשור
את דעתי כבר אמרתי, אסכם לך את זה במשפט אחד - לא כל הנוצץ זהב.
בהצלחה.
שאלה שעלתה לי בראש - איך הכל חלבון אם יש שומן ופחמימה נלווה והכרחית?

לדוגמה חזה עוף, יש בו גם שומן ויש בו גם פחמימה, אם כי מעט. אבל אתה עכשיו לדוגמה מכין אפילו בתנור חייבים את הטיפת שמן לפעמים - מה הכללים של הדיאטה בנושא הזה?

מה המקס' פחמימה בדיאטה הזאת?
האם נגרם נזק בריאותי רציני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית