עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה רוצה לצאת לPCT אתה צריך להפסיק אם הבולדנון עכשיו [ בגלל שלוקח לו חודש לצאת מהגוף ] ולהמשיך אם הטסט לשבוע 14 .
פרגניל אתה ממשיך עד שמסים סייקל .
לבולדנון לוקח חודש או חודש וצי לצאת מהגוף . [לא זוכר בדיוק ] לטסט לוקח שבועיים שלוש לצאת [במידה וזה אנטט ]אני רוצה למשוך עוד טיפה עם הבולד לפחות 3 שבועות, לוקח לבולד זמן להכנס ורק בשבוע ה-7-8 ככה התחלתי להרגיש אותו.
אם ככה אז אני צריך את הטסט להמשיך עד השבוע ה-16? והבולד 14? אי אפשר את שניהם להפסיק ב14?
@or24
מה בדיוק הרגשת בבולד?
ביצעת העמסה (פרונטלואד) לבולד?אני בשבוע ה-11 של הסייקל
טסט ארוך 750 בשבוע
בולדנון 800 בשבוע
לכמה זמן אפשר למשוך? 14 שבועות?
אם כן אז מתי להתחיל PCT? ועד מתי לקחת את הפרגניל?
תוכל להפסיק עם הבולד כעת, ועם הטסט בעוד שבועיים (סה"כ 13 שבועות לסייקל).סליחה אני על 600 בולד
3 שבועות ראשונים הייתי על 800
בין הסייקלים נחתי חצי שנה.
תוכל להפסיק עם הבולד כעת, ועם הטסט בעוד שבועיים (סה"כ 13 שבועות לסייקל).
צא ל-PCT בהתאם לסטנדרטים.
מסקנה עבורך (ועבור קוראים אחרים):
בולדנון, בניגוד דווקא למרבית החומרים האחרים הקיימים, מצטיין בפעולותיו במינונים יחסית גבוהים.
הערך המוסף שלו הוא כמעט 1:1 בהעלאת מינון, אל מול תופעות הלוואי.
הווה אומר, מינון של 2g בולד יהיה אפקטיבי פי 2 ממינון של 1g, כאשר תופעות הלוואי תשארנה באותו היחס.
אין להסיק מכך שכדאי לרוץ ולהפציץ מינונים גבוהים של בולד, אך לדעת כי מינון גבוה ממהתחלה, לצד פרונטלואד, היא השיטה הטובה והיעילה להשתמש בו.
בצורה כזו, האפקט מהחומר יגיע מוקדם יותר, ובכך גם יהיה ניתן לצאת ל-PCT מסונכרן בין האסטרים של יתר החומרים, המשולבים בסייקל.
אם היה בידך לבצע העמסה בת שבועיים שמינון של 1.2-1.6 גרם, וביתר הסייקל להריץ מינון של 800mg, היית חווה תוצאות עדיפות יותר.
למרות זאת, גם במינונים שהרצת, עדיין זכית לערך מוסף מהבולד.
אתה יכול גם להמשיך לכל החייםאי אמשוך את הבולד לשבוע ה-12 ואת הטסט לשבוע ה 14.
וקראתי גם שאפשר 14 בולד 16 טסט, למה לא להעדיף את זה? אני עדיין עולה במשקל ומרגיש טוב.
עם הפרגניל להמשיך עד השבוע של הזריקה האחרונה?
ו PCT כמה זמן אחרי? שבועיים?
אתה יכול גם להמשיך לכל החיים
יש התכנסות אסימפטוטית של אפקט החומרים - כלל שתמשיך יותר אתה תתקדם פחות בפוטנציאל גדילה (לא עלייה במשקל - אתה תעלה במשקל אבל פחות איכותית).
מה שכן, תופעות הלוואי תמשכנה להתגבר וההתאוששות תחריף ותהיה קשה יותר
סיים את הסייקל בשבוע ה-13 ואם ממש תתעקש ה-14. זו המלצתי
פרגניל ימשך עד שבוע לפני תחיל ה-PCTתודה
ולגבי:
באיזה חברה אתה משתמש בבולד ?תודה
ולגבי:
בלו דראגוןבאיזה חברה אתה משתמש בבולד ?