הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להמשיך את הסייקל ומתי לצאת ל-PCT

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
אני בשבוע ה-11 של הסייקל
טסט ארוך 750 בשבוע
בולדנון 800 בשבוע

לכמה זמן אפשר למשוך? 14 שבועות?

אם כן אז מתי להתחיל PCT? ועד מתי לקחת את הפרגניל?

אם אתה רוצה לצאת לPCT אתה צריך להפסיק אם הבולדנון עכשיו [ בגלל שלוקח לו חודש לצאת מהגוף ] ולהמשיך אם הטסט לשבוע 14 .
פרגניל אתה ממשיך עד שמסים סייקל .

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לצאת לPCT אתה צריך להפסיק אם הבולדנון עכשיו [ בגלל שלוקח לו חודש לצאת מהגוף ] ולהמשיך אם הטסט לשבוע 14 .
פרגניל אתה ממשיך עד שמסים סייקל .

אני רוצה למשוך עוד טיפה עם הבולד לפחות 3 שבועות, לוקח לבולד זמן להכנס ורק בשבוע ה-7-8 ככה התחלתי להרגיש אותו.
אם ככה אז אני צריך את הטסט להמשיך עד השבוע ה-16? והבולד 14? אי אפשר את שניהם להפסיק ב14?

אני רוצה למשוך עוד טיפה עם הבולד לפחות 3 שבועות, לוקח לבולד זמן להכנס ורק בשבוע ה-7-8 ככה התחלתי להרגיש אותו.
אם ככה אז אני צריך את הטסט להמשיך עד השבוע ה-16? והבולד 14? אי אפשר את שניהם להפסיק ב14?
לבולדנון לוקח חודש או חודש וצי לצאת מהגוף . [לא זוכר בדיוק ] לטסט לוקח שבועיים שלוש לצאת [במידה וזה אנטט ]
ככה שאם תפסיק את שניהם באותו הזמן ותיצא ל18 יום ואז פיסיטי עדין יהיה לך בולדנון בגוף והפיסיטי לא יהיה טוב.

בלי קשר לא נראלי שיש טעם להמשיך בסייקל שלך הוא ארוך מאוד ולא נראה לי שאתה כבר תרוויח משהו מימנו . או שתעשה בלאסט אנד קרוז או שתיצא לפיסטי .
עשיתי סייקל בדיוק כמו שלך והוא היה 14 שבועות טסט ו10 בולד .
@or24
מה בדיוק הרגשת בבולד?

בבולד כעיקרון אתה מרגיש רעב מוגבר בהתחלה לפחות אצלי היה . מה שכן האחוז שומן שלי היה יחסית גבוה באזור 16-17 ועדין ראו ורידים יפה מאוד ככה שהוא באמת נותן מראה ורידי אבל לא משהו מיוחד . לדעתי סטרואיד שמתאים יותר לחיטוב .

אני בשבוע ה-11 של הסייקל
טסט ארוך 750 בשבוע
בולדנון 800 בשבוע

לכמה זמן אפשר למשוך? 14 שבועות?

אם כן אז מתי להתחיל PCT? ועד מתי לקחת את הפרגניל?
ביצעת העמסה (פרונטלואד) לבולד?
מתי ביצעת את הסייקל הקודם שלך וכמה זמן נחת ממנו עד להחלת הסייקל הנוכחי?

• פותח/ת השרשור
סליחה אני על 600 בולד
3 שבועות ראשונים הייתי על 800

בין הסייקלים נחתי חצי שנה.

סליחה אני על 600 בולד
3 שבועות ראשונים הייתי על 800

בין הסייקלים נחתי חצי שנה.
תוכל להפסיק עם הבולד כעת, ועם הטסט בעוד שבועיים (סה"כ 13 שבועות לסייקל).
צא ל-PCT בהתאם לסטנדרטים.

מסקנה עבורך (ועבור קוראים אחרים):
בולדנון, בניגוד דווקא למרבית החומרים האחרים הקיימים, מצטיין בפעולותיו במינונים יחסית גבוהים.
הערך המוסף שלו הוא כמעט 1:1 בהעלאת מינון, אל מול תופעות הלוואי.
הווה אומר, מינון של 2g בולד יהיה אפקטיבי פי 2 ממינון של 1g, כאשר תופעות הלוואי תשארנה באותו היחס.
אין להסיק מכך שכדאי לרוץ ולהפציץ מינונים גבוהים של בולד, אך לדעת כי מינון גבוה ממהתחלה, לצד פרונטלואד, היא השיטה הטובה והיעילה להשתמש בו.
בצורה כזו, האפקט מהחומר יגיע מוקדם יותר, ובכך גם יהיה ניתן לצאת ל-PCT מסונכרן בין האסטרים של יתר החומרים, המשולבים בסייקל.
אם היה בידך לבצע העמסה בת שבועיים שמינון של 1.2-1.6 גרם, וביתר הסייקל להריץ מינון של 800mg, היית חווה תוצאות עדיפות יותר.
למרות זאת, גם במינונים שהרצת, עדיין זכית לערך מוסף מהבולד.

• פותח/ת השרשור
תוכל להפסיק עם הבולד כעת, ועם הטסט בעוד שבועיים (סה"כ 13 שבועות לסייקל).
צא ל-PCT בהתאם לסטנדרטים.

מסקנה עבורך (ועבור קוראים אחרים):
בולדנון, בניגוד דווקא למרבית החומרים האחרים הקיימים, מצטיין בפעולותיו במינונים יחסית גבוהים.
הערך המוסף שלו הוא כמעט 1:1 בהעלאת מינון, אל מול תופעות הלוואי.
הווה אומר, מינון של 2g בולד יהיה אפקטיבי פי 2 ממינון של 1g, כאשר תופעות הלוואי תשארנה באותו היחס.
אין להסיק מכך שכדאי לרוץ ולהפציץ מינונים גבוהים של בולד, אך לדעת כי מינון גבוה ממהתחלה, לצד פרונטלואד, היא השיטה הטובה והיעילה להשתמש בו.
בצורה כזו, האפקט מהחומר יגיע מוקדם יותר, ובכך גם יהיה ניתן לצאת ל-PCT מסונכרן בין האסטרים של יתר החומרים, המשולבים בסייקל.
אם היה בידך לבצע העמסה בת שבועיים שמינון של 1.2-1.6 גרם, וביתר הסייקל להריץ מינון של 800mg, היית חווה תוצאות עדיפות יותר.
למרות זאת, גם במינונים שהרצת, עדיין זכית לערך מוסף מהבולד.

אי אמשוך את הבולד לשבוע ה-12 ואת הטסט לשבוע ה 14.
וקראתי גם שאפשר 14 בולד 16 טסט, למה לא להעדיף את זה? אני עדיין עולה במשקל ומרגיש טוב.
עם הפרגניל להמשיך עד השבוע של הזריקה האחרונה?
ו PCT כמה זמן אחרי? שבועיים?

נערך לאחרונה:
אי אמשוך את הבולד לשבוע ה-12 ואת הטסט לשבוע ה 14.
וקראתי גם שאפשר 14 בולד 16 טסט, למה לא להעדיף את זה? אני עדיין עולה במשקל ומרגיש טוב.
אתה יכול גם להמשיך לכל החיים
יש התכנסות אסימפטוטית של אפקט החומרים - כלל שתמשיך יותר אתה תתקדם פחות בפוטנציאל גדילה (לא עלייה במשקל - אתה תעלה במשקל אבל פחות איכותית).
מה שכן, תופעות הלוואי תמשכנה להתגבר וההתאוששות תחריף ותהיה קשה יותר
סיים את הסייקל בשבוע ה-13 ואם ממש תתעקש ה-14. זו המלצתי

• פותח/ת השרשור
אתה יכול גם להמשיך לכל החיים
יש התכנסות אסימפטוטית של אפקט החומרים - כלל שתמשיך יותר אתה תתקדם פחות בפוטנציאל גדילה (לא עלייה במשקל - אתה תעלה במשקל אבל פחות איכותית).
מה שכן, תופעות הלוואי תמשכנה להתגבר וההתאוששות תחריף ותהיה קשה יותר
סיים את הסייקל בשבוע ה-13 ואם ממש תתעקש ה-14. זו המלצתי

תודה
ולגבי:

אולי זה זיוף ? קיבלתי בויאל 10מיל לא אמפולה אבל זה לא מהארץ ככה שהזמנתי מחול . וואלה לא יודע מה לעשות אם החרא הזה

@jornoawat

1. השמנים של באלקן מגיעים אך ורק באמפולות
2. להזמין מחו"ל זה לגיטימי (היזהר לציין כאן בפורום מאיפה עשית זאת - זה מעבר על חוקי הפורום)
3. לבאלקן אתר רשמי, ובו ניתן להזין קוד ולוודא את אותנטיות המוצר.
4. כנראה וקיבלת זיוף או מוצר שמתיימר להיות "באלקן". מה שבטוח - מה שאתה מחזיק ביד (ואיל) זה לא באלקן.
5. לפני שאתה רץ וכותב "חרא חברה", מניסיון אישי מוטעה שלך ובאשמתך - עשה שיעורי בית פנימיים.
6. יתר ההודעות שלך נמחקו, אל תחזור לכתוב בצורה רדודה ומתנצחת כזו.

@iliadim
גם חלק מהודעותייך נמחקו, אל תיגרר לרמות ירודות והבע חוות דעת בצורה מכובדת.

האשכול לא ננעל הפעם, עקב הכלת מידע רלוונטי לפותחו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית