הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב כואב

shaiprat

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
התחלתי תוכנית חדשה ביום ראשון הכל הלך בסדר ואז ביום שני היה לי אימון גב ויד קדמית , התגמנתי אימון ממש אינטנסיבי לא המון תרגילים אבל עבדתי ממש הרגשתי את הגב (4סטים מתח 4 סטים חתירה 3 סטים פולאובר 3 סטים טרפזים)
עם דרופ סט בחתירה.
בקיצור יום שלישי יש לי מנוחה ואז ביום רביעי יש לי יום רגליים ואני אמור לעשות דדליפט והיה לי ממש ממש תפוס הגב לא הגב תחתון שעובד בדדליפט אבל הרגשתי שאני לא יכול לבצע את התרגיל ובנוסף גם היד קדמית היה תפוס בקיצור ישנתי מספיק אכלתי מספיק אבל היום חמישי ועדיין תפוס לי אני מפחד שעשיתי נזק.
זה כאב שרירים פשוט הוא לא עובר ומפריע לי. (אני ישן 8-9 שעות בלילה ואוכל מספיק עם פלוס קלורי גובה יחסית לא יודע בדיוק כמה) מישהו יודע מה זה יכול להיות ודרכים להעביר ניסיתי מתיחות מקלחת חמה הכל? ( אני יודע שזה היה מטומטם להעמיס ככה שאני מתחיל תוכנית חדשה)

נשמע כמו DOMS, זה הגיוני אחרי נפח אימון שכזה ועוד בתכנית חדשה... בכל מקרה זה יעבור תוך יום-יומיים אני מאמין.

מה שמטריד פה זה באמת הנפח העצום שבתכנית שלך ויותר מזה נראה שאתה עושה סוג של ABCD\E , דבר גרוע לכשעצמו.
תוכל לפרט איזה תכנית אתה עושה, גיל, משקל וותק אימונים ?

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו DOMS, זה הגיוני אחרי נפח אימון שכזה ועוד בתכנית חדשה... בכל מקרה זה יעבור תוך יום-יומיים אני מאמין.

מה שמטריד פה זה באמת הנפח העצום שבתכנית שלך ויותר מזה נראה שאתה עושה סוג של ABCD\E , דבר גרוע לכשעצמו.
תוכל לפרט איזה תכנית אתה עושה, גיל, משקל וותק אימונים ?
אני עושה abc החילוק הוא חזה כתפיים יד אחורית , גב יד קדמית , ורגליים.
חזה:לחיצת חזה3x8,חזה חיובי3x10 פרפר חיובי 2x12 פרפר רגיל2x12
כתפיים:לחיצת כתפיים עם מוט3x6,הרחקה לצדדים3x10,כתף אחורית3x12. יד אחורית: מקבילים3x10 פשיטה 3x10
אימון גב כבר פרטתי אולי אני יוריד משקל פשוט וליד קדמית כפיפה עם מוט 3x8 וכפיפת מרפק בבודדות 3x12
רגליים: סקוואט 3x6-8, דדליפט 3x6 ,פשיטת רגליים3x10 , תאומים 4x15
אני עושה את התוכנית 4 פעמים בשבוע
ABXCAXX
BCXABXX
CBXACXX

בתוכנית כזאת או שיש לך גנטיקה חריגה, או שאתה על חומרים, או שאתה עובד במשקלים קלילים, או שאתה לא מתאושש.
כנראה שאתה שייך לקטגוריה הרביעית.

• פותח/ת השרשור
בתוכנית כזאת או שיש לך גנטיקה חריגה, או שאתה על חומרים, או שאתה עובד במשקלים קלילים, או שאתה לא מתאושש.
כנראה שאתה שייך לקטגוריה הרביעית.
איזה תרגילים היית מוריד?
גב שמתי 3 תרגילים וטרפז וחזה זה 3 תרגילים נגיד מכתף אני מוריד כתף אחורית אז כתף 2 סטים ויד אחורית 2 תרגילים מה כל כך נורא פה? אני עושה 3 תרגילים שריר גדול 2 לקטן חות מביןם רגלים שזה 4 ומתוך זה אחד זה לתאומים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית