ייעוץ לגבי מולטי ויטמין של אופטימום-(perfor maxx) 😃

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
שלום רב לכול חברי הפורום הנחמדים,השאלה שלי לגבי המולטי ויטמין של אופטימום PERFOR-NAXX.....מה המינון המומלץ ביותר לצריכתו,ביררתי והתשובה שקיבלתי היא ש2 כדורים ביום אימון,וכדור 1 ביום ללא אימון.

האם יש לזה חשיבות והאם מומלץ ליצרוך במינון הזה שרשמתי,תודה לעוזרי הפורום הניכבדים.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אנגלית ולא מבין כולכך טוב אנגלית,למרות שאני מנסה להישתפר,אבל זה בתהליך אני מקווה שאני יצליח לשפר אותה כי זה מאוד חשוב העיניין,וביום אימון בארוחת בוקר ואחרי האימון בארוחה שאחרי האימון?.החשיבות של הצריכה בזמנים שונים כולכך משמעותית?כול עוד אני לוקח את זה אחרי הארוחה זה בסדר לא?.

חחחח אור מה קורה?
למה לא שאלת אותי בפלאפון אחי(זה רמי), נראה לי שבpreformaxx יש מינונים גדולים יותר טיפה מהopti-men אני חושב ש2 יספיקו לך, לא נראה לי שיש חשיבות לזמנים שאתה לוקח, אני אישית לוקח בבוקר ולפני השינה ואחרי האימון עם החלבון(אבל אני משתמש בopti-men הרגיל).

עריכה: קראתי בהמלצות הם אומרים לקחת 1 בבוקר ו1 בערב כמו שרשמתי לך:)

• פותח/ת השרשור
חחחח אור מה קורה?
למה לא שאלת אותי בפלאפון אחי(זה רמי), נראה לי שבpreformaxx יש מינונים גדולים יותר טיפה מהopti-men אני חושב ש2 יספיקו לך, לא נראה לי שיש חשיבות לזמנים שאתה לוקח, אני אישית לוקח בבוקר ולפני השינה ואחרי האימון עם החלבון(אבל אני משתמש בopti-men הרגיל).

עריכה: קראתי בהמלצות הם אומרים לקחת 1 בבוקר ו1 בערב כמו שרשמתי לך:)

או שלום שלום רמי מה שלומך איש?,תודה רבה חבר שאתה עזרתה לי באותו יום ,סידרתה לי קצת תמחשבה ווואלה יצא סבבה לגמרה,כן עכשיו ראיתי שגם על הקופסא רשום באנגלית SERVING SIZE 2 CAPSUILES

זה המינון ליום יום?

ותגיד רמי ביום ללא אימון ביום שיש לי אימון הצריכה לא מישתנה נכון כול יום 2 כדורים בישביל להגיע לכמות המומלצת שהם רושמים נכון?.

תודה לכולם.

לוקחים אותו דבר ביום עם אימון\בלי אימון.
ואם קשה לך באנגלית יש לך את מורפיקס או את המתרגם של גוגל , שניהם יכולים לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
לוקחים אותו דבר ביום עם אימון\בלי אימון.
ואם קשה לך באנגלית יש לך את מורפיקס או את המתרגם של גוגל , שניהם יכולים לעזור לך.

אוקי,תודה רבה לך ולחברים הפורום הניכבדים שעזרו לי,וכן אני יחפש מתרגם באינטרנט.

כן אחי, 2 לא משנה מתי, וגם לפי מה שאני יודע זה לא משנה הזמן שאתה לוקח אז אתה לא חייב בבוקר ובערב, תקח מתי שנח לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית