הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמן אישי

kobikoba

משתמש מתחיל
207
3
נק' מוניטין:
101
207
3
אנרג'י קלאב
לא יודע אם אפשר לבקש פה המלצות על מאמנים אישיים אבל אם כן אז מישו יכול להמליץ על מאמן אישי באזור פתח תקווה והמרכז למטרות פיתוח גוף ויכול להיות שגם תחרויות
תודה מראש

פיתוח גוף,כנראה שהבחור יחפש מישהו יותר בסגנון מאור זרדז מאשר אושר
שמתי לב שהוא רשם פיתוח גוף.
זה לא סותר.
קודם צריך לתת דגש לטכניקה ותרגילי בסיס.
אחר כך פמפומים.
בפעם האחרונה שבדקתי, אושר מבין גם בתחום השני. תכלס הוא יכול לעלות על במת בילדינג Any given Sunday

• פותח/ת השרשור
שמתי לב שהוא רשם פיתוח גוף.
זה לא סותר.
קודם צריך לתת דגש לטכניקה ותרגילי בסיס.
אחר כך פמפומים.
בפעם האחרונה שבדקתי, אושר מבין גם בתחום השני. תכלס הוא יכול לעלות על במת בילדינג Any given Sunday
למען האמת אני מאמין שהטכניקות שלי והבסיס שלי לא רעים, אני לא מתחיל מ0
אתה עדיין מאמין שאני צריך ללכת אליו?

למען האמת אני מאמין שהטכניקות שלי והבסיס שלי לא רעים, אני לא מתחיל מ0
אתה עדיין מאמין שאני צריך ללכת אליו?
לדעתי כדאי לך לפחות ליצור איתו קשר ראשוני.
שוחח איתו אישית, הסבר לו מה מטרותייך ושאיפותייך. תגיעו להבנה ואם זה רלוונטי כדאי לך לקבוע איתו פגישה לייעוץ ראשוני לפחות.
מה הלאה? אתם כבר תדעו, אבל חשוב הצעד הראשון.

לא חזרים מאמנים מתחום הבודיבילדינג ה"טהור". כל מיני מר ישראל לשנת X בקטגוריית Y. לא פוסל אף אחד מהם, אבל מציע לך כיוון שנראה, לפחות בהתחלה, פחות אידיאלי, אך ההיפך - שם טמון הבסיס להצלחה

תנסה לא תפסיד

פיתוח גוף,כנראה שהבחור יחפש מישהו יותר בסגנון מאור זרדז מאשר אושר

רציתי להבין, מאמן כמו מאור יבנה למתאמנים שלו תכניות אימונים של תרגילים עם 8-12 חזרות ולא ישתמש בתרגיל מרכזי כבד 3X5 ? ,אני שואל כי יצא לי לראות תכניות של כמה בודיבילדרים שהיו וניצחו בתחרויות ומבחינתם 3X5 זה לא נחוץ.

קבצים מצורפים

• upload_2016-1-7_14-28-6.png
    upload_2016-1-7_14-28-6.png
    KB 81.5 · צפיות: 216
רציתי להבין, מאמן כמו מאור יבנה למתאמנים שלו תכניות אימונים של תרגילים עם 8-12 חזרות ולא ישתמש בתרגיל מרכזי כבד 3X5 ? ,אני שואל כי יצא לי לראות תכניות של כמה בודיבילדרים שהיו וניצחו בתחרויות ומבחינתם 3X5 זה לא נחוץ.
מאמן חכם ישלב בין השניים בשביל תוצאות מקסימליות
בילדינג זה טוב ויפה,אבל בסיס לכוח זה חשוב להמשך הדרך

מסכים, הבעיה שלא ראיתי בודי בילדרים מאמנים שמשלבים תרגילי כוח של 3-5 חזרות, מינימום זה 6 והרוב זה 8-12

מסכים, הבעיה שלא ראיתי בודי בילדרים מאמנים שמשלבים תרגילי כוח של 3-5 חזרות, מינימום זה 6 והרוב זה 8-12
גם לא תראה.
זה מעיד על איזשהו טאבו בתחום המשקולות ופיתוח הגוף?
מעיד על איכות התוכנית ופוטנציאל הגדילה ממנה?

להתאמן כמו בילדר, אבל לא להיות בילדר (מבחינת שימוש בחומרים, שזה העיקר) - זה מגוחך.
אגב, לא מעט בילדרים ברמה גבוהה מאוד (דוגמא הכי מעולה לכך - רוני קולמן), עובדים מורכב וכבד כחלק שגרתי מהרוטינה שלהם.

ברוב הסרטונים/פרסומות וכדומה שתראה, רוב הבילדרים יפמפמו עד אינסוף ידיים, חזה וכתפיים? האם זו התוכנית האמיתית שלהם? לא בהכרח ולא חושב שכן. אבל זה מצטלם יפה, זה מה שהצרכן רוצה לראות ולהאמין, וזה מה שחברות השיווק רוצות למכור. מסתדר לכולם ככה, לא? של התרגיל

התחזקות וגדילה תגענה, בראשית, מביצוע נכון של התרגיל, בעצימות, נפח ותדירות כזו שיתנו מחד גירוי עצבי נדרש, לצד פגיעה מספקת בסיבי השריר, על מנת לבנותם מחדש. הווה אומר, אין סתירה כלל בין ביצוע תרגילים בטווח חזרות נמוך יחסית (ופחות "קונבנציונלי" לבילדרים) כמו 3-5 לבין הרצון לגדול ולהתחזק. השאלה היא מתי, איפה ואיך משלבים זאת.

אני מסכים עם כל מילה אבל בילדרים מאמנים שנותנים למאומנים שלהם תכניות של 8-12 חזרות ומגיעים לתוצאות בעצם מחזקים את המסקנה השגויה ש 3-5 חזרות זה לא שווה ולא יעיל...

אתה יודע כמה בחורים אני רואה בחדר הכושר עם גוף יפה ומסת שריר מכובדת שעובדים abcde , זה מטריף אותי ...

בשתי המקרים של עבודה עם 8-12 חזרות או 5 חזרות עם מאזן קלורי חיובי עם מספיק חלבון תהיה עלייה במסה, במקרה שמוותרים על תרגילי כוח (ומפמפמים נפח) של מעט חזרות ההתקדמות והעלייה במסת השריר תהיה איטית יותר, תקן אותי אם אני טועה.

אני מסכים עם כל מילה אבל בילדרים מאמנים שנותנים למאומנים שלהם תכניות של 8-12 חזרות ומגיעים לתוצאות בעצם מחזקים את המסקנה השגויה ש 3-5 חזרות זה לא שווה ולא יעיל...

אתה יודע כמה בחורים אני רואה בחדר הכושר עם גוף יפה ומסת שריר מכובדת שעובדים abcde , זה מטריף אותי ...

בשתי המקרים של עבודה עם 8-12 חזרות או 5 חזרות עם מאזן קלורי חיובי עם מספיק חלבון תהיה עלייה במסה, במקרה שמוותרים על תרגילי כוח (ומפמפמים נפח) של מעט חזרות ההתקדמות והעלייה במסת השריר תהיה איטית יותר, תקן אותי אם אני טועה.
אתה צודק בהחלט.
לזה אני מתכוון בדיוק.

וכמה כאלה שעובדים abcde ועדיין עושים 5 שנים לחיצת חזה עם 70 קילו אתה מכיר?
פיתוח גוף / מסת שריר הם בראש ובראשונה גנטיקה. באמצעות אימונים ותזונה אנחנו יכולים למקסם את הגנטיקה שקיבלנו.
פיתוח כוח כבסיס הוא ככל הנראה הדרך הטובה לכך כי הוא מאפשר התקדמות לאורך זמן.
אבל לא כל אחד יכול להיות בילדר מקצועי, פאוורליפטר מקצועי ואפילו אחוז שומן חד ספרתי באופן טבעי זה הרבה מעבר להשקעה באימונים

וכמה כאלה שעובדים abcde ועדיין עושים 5 שנים לחיצת חזה עם 70 קילו אתה מכיר?

אכן מכיר המון אבל אם תשאל את רוב המתאמנים בחדר הכושר הם מעדיפים להרים פחות משקל ולהיראות יותר מנופחים, תיאוריה קצת צרה לטעמי כי אפשר להרוויח את שני הדברים עם עבודה נכונה (להיראות טוב וגם לפתח כוח).

אכן מכיר המון אבל אם תשאל את רוב המתאמנים בחדר הכושר הם מעדיפים להרים פחות משקל ולהיראות יותר מנופחים, תיאוריה קצת צרה לטעמי כי אפשר להרוויח את שני הדברים עם עבודה נכונה (להיראות טוב וגם לפתח כוח).
זה לא קשור להעדפה.
אם שני מתאמנים יעלו 5 קילו בזמן סביר לא יהיה הבדל חיצוני משמעותי בין אם הם יעבדו חזרות נמוכות או גבוהות. אבל יהיה הבדל משמעותי בכוח שיעזור בהמשך

יש להם גוף יפה כי הם חטובים מלידה אבל הם לא גדולים לרוב , תתפלא כמה אנשים על חומרים שבחיים לא היית מנחש את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית