עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמתי לב שהוא רשם פיתוח גוף.פיתוח גוף,כנראה שהבחור יחפש מישהו יותר בסגנון מאור זרדז מאשר אושר
למען האמת אני מאמין שהטכניקות שלי והבסיס שלי לא רעים, אני לא מתחיל מ0שמתי לב שהוא רשם פיתוח גוף.
זה לא סותר.
קודם צריך לתת דגש לטכניקה ותרגילי בסיס.
אחר כך פמפומים.
בפעם האחרונה שבדקתי, אושר מבין גם בתחום השני. תכלס הוא יכול לעלות על במת בילדינג Any given Sunday
לדעתי כדאי לך לפחות ליצור איתו קשר ראשוני.למען האמת אני מאמין שהטכניקות שלי והבסיס שלי לא רעים, אני לא מתחיל מ0
אתה עדיין מאמין שאני צריך ללכת אליו?
הוא מחפש מאמן, לא מנעולןבוא,אני אאמן אותך
הנה,תייגתי את עצמי @nlr666
גם וגםהוא מחפש מאמן, לא מנעולן
תודה אני ינסה לדבר עם הבחור שהמלצת עליו גם שלחתי הודעה לבחור השני שהגיב פההוא מחפש מאמן, לא מנעולן
פיתוח גוף,כנראה שהבחור יחפש מישהו יותר בסגנון מאור זרדז מאשר אושר
מאמן חכם ישלב בין השניים בשביל תוצאות מקסימליותרציתי להבין, מאמן כמו מאור יבנה למתאמנים שלו תכניות אימונים של תרגילים עם 8-12 חזרות ולא ישתמש בתרגיל מרכזי כבד 3X5 ? ,אני שואל כי יצא לי לראות תכניות של כמה בודיבילדרים שהיו וניצחו בתחרויות ומבחינתם 3X5 זה לא נחוץ.
גם לא תראה.מסכים, הבעיה שלא ראיתי בודי בילדרים מאמנים שמשלבים תרגילי כוח של 3-5 חזרות, מינימום זה 6 והרוב זה 8-12
אתה צודק בהחלט.אני מסכים עם כל מילה אבל בילדרים מאמנים שנותנים למאומנים שלהם תכניות של 8-12 חזרות ומגיעים לתוצאות בעצם מחזקים את המסקנה השגויה ש 3-5 חזרות זה לא שווה ולא יעיל...
אתה יודע כמה בחורים אני רואה בחדר הכושר עם גוף יפה ומסת שריר מכובדת שעובדים abcde , זה מטריף אותי ...
בשתי המקרים של עבודה עם 8-12 חזרות או 5 חזרות עם מאזן קלורי חיובי עם מספיק חלבון תהיה עלייה במסה, במקרה שמוותרים על תרגילי כוח (ומפמפמים נפח) של מעט חזרות ההתקדמות והעלייה במסת השריר תהיה איטית יותר, תקן אותי אם אני טועה.
וכמה כאלה שעובדים abcde ועדיין עושים 5 שנים לחיצת חזה עם 70 קילו אתה מכיר?אני מסכים עם כל מילה אבל בילדרים מאמנים שנותנים למאומנים שלהם תכניות של 8-12 חזרות ומגיעים לתוצאות בעצם מחזקים את המסקנה השגויה ש 3-5 חזרות זה לא שווה ולא יעיל...
אתה יודע כמה בחורים אני רואה בחדר הכושר עם גוף יפה ומסת שריר מכובדת שעובדים abcde , זה מטריף אותי ...
בשתי המקרים של עבודה עם 8-12 חזרות או 5 חזרות עם מאזן קלורי חיובי עם מספיק חלבון תהיה עלייה במסה, במקרה שמוותרים על תרגילי כוח (ומפמפמים נפח) של מעט חזרות ההתקדמות והעלייה במסת השריר תהיה איטית יותר, תקן אותי אם אני טועה.
וכמה כאלה שעובדים abcde ועדיין עושים 5 שנים לחיצת חזה עם 70 קילו אתה מכיר?
זה לא קשור להעדפה.אכן מכיר המון אבל אם תשאל את רוב המתאמנים בחדר הכושר הם מעדיפים להרים פחות משקל ולהיראות יותר מנופחים, תיאוריה קצת צרה לטעמי כי אפשר להרוויח את שני הדברים עם עבודה נכונה (להיראות טוב וגם לפתח כוח).
יש להם גוף יפה כי הם חטובים מלידה אבל הם לא גדולים לרוב , תתפלא כמה אנשים על חומרים שבחיים לא היית מנחש את זהאני מסכים עם כל מילה אבל בילדרים מאמנים שנותנים למאומנים שלהם תכניות של 8-12 חזרות ומגיעים לתוצאות בעצם מחזקים את המסקנה השגויה ש 3-5 חזרות זה לא שווה ולא יעיל...