הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עולה במשקל בכלל..

yoram_ace

משתמש מתחיל
75
5
נק' מוניטין:
3
75
5
בן 14 מתאמן FBW חודששים וחצי.
שוקל 50-51 170.
אני לא עולה במשקל גוף בכלל.
כרגע לא עובד עם תפריט פשוט אוכל כמה שיותר (הרבה יותר ממה שאכלתי פעם).
אז מה לעשות? לבנות תפריט? ניסיתי אבל אני לא מצליח... םשוט לפעמים אני אוכל אורז עם שניצל שזה פשוט לחישוב ולפעמים אניאוכל מוקפץ עם עוף או לפעמים דג ופתיתים או המבורגר וכו'.
מה אתם ממליצים לעשות?

נ.ב הבנתי שמומלץ בבוקר לאכול שיבולת שועל, לא הבנתי עם מה לאכול את זה? סתם שיבולת שועל לא מבושלת? או כן או מה?

תודה מראש

מומלץ בבוקר לאכול שיבולת שועל, לא הבנתי עם מה לאכול את זה?
מים/חלב רותח השיבולת קצת מתנפחת ואז זה כמו דיסה
יש כאלה שלא אוהבים ונגיד אפשר לשים את זה גם בלי בישול ביוגורט או משהו ולאכול את זה איך שזה

בקשר לעלות במשקל, תעשה תפריט/תעשה מעקב קלוריות יומי
לאט לאט לומדים וזוכרים את הערכים של האוכל שאתה אוכל, למשל חזה עוף בכל 100 גרם לפני בישול זה 20 חלבון (100 גרם אחרי בישול זה 25-30 חלבון - כי "ירדו" המים שהיו)
אורז (100 גרם אחרי בישול זה 130 קלוריות בערך, 30 גרם פחמימות)
וכך הלאה, לאט לאט אתה פשוט "קולט" מה אתה אוכל ואת הערכים התזונתיים וכבר מחשב את הערכים באפליקציה או משהו (ככה אני עושה בכל אופן)

אתה פשוט באת עם מטרה ואורח חיים הכי לא מסודר בעולם ומצפה שיעשו לך סדר.
אל תהיה ילד.
אתה רוצה להיות בתחום,תעשה את זה כמו שצריך. תבנה תפריט ותדע כמה אתה אוכל ביום ותתחיל להתקדם משם.

אתה פשוט באת עם מטרה ואורח חיים הכי לא מסודר בעולם ומצפה שיעשו לך סדר.
אל תהיה ילד.
אתה רוצה להיות בתחום,תעשה את זה כמו שצריך. תבנה תפריט ותדע כמה אתה אוכל ביום ותתחיל להתקדם משם.
+1

בן 14 מתאמן FBW חודששים וחצי.
שוקל 50-51 170.
אני לא עולה במשקל גוף בכלל.
כרגע לא עובד עם תפריט פשוט אוכל כמה שיותר (הרבה יותר ממה שאכלתי פעם).
אז מה לעשות? לבנות תפריט? ניסיתי אבל אני לא מצליח... םשוט לפעמים אני אוכל אורז עם שניצל שזה פשוט לחישוב ולפעמים אניאוכל מוקפץ עם עוף או לפעמים דג ופתיתים או המבורגר וכו'.
מה אתם ממליצים לעשות?

נ.ב הבנתי שמומלץ בבוקר לאכול שיבולת שועל, לא הבנתי עם מה לאכול את זה? סתם שיבולת שועל לא מבושלת? או כן או מה?

תודה מראש
אין דבר כזה אוכל "הרבה"
כל עוד אתה לא יודע מה הערכים הסופיים של התפריט שלך, אתה לא יודע כמה אתה אוכל ("הרבה", "מעט", "באמצע")
אתה לא חייב לשקול כל גרם מזון שנכנס לגוף, אך ניתן להעריך באופן כללי.
תוכל להיעזר במחשבון תזונה, כדי לקבל הערכה.
בכל מקרה, הנוסחא פשוטה - גרעון קלורי - ירידה במשקל. עודף קלורי - עלייה במשקל. מאזן נייטרלי - שמירה על המשקל.

בכלל הקונספט של לאכול הרבה זה טעות. כי הרבה פעמים אתה דוחף ׳לאפה עם שווארמה׳ בצהריים שזה ׳הרבה׳ ואז נסתם עד הערב ובסוף אתה אוכל מעט מדי קלוריות ביום.
ובכלל במשקל שלך, זה לא כ׳כ הרבה אוכל בשביל לעלות

בכלל הקונספט של לאכול הרבה זה טעות. כי הרבה פעמים אתה דוחף ׳לאפה עם שווארמה׳ בצהריים שזה ׳הרבה׳ ואז נסתם עד הערב ובסוף אתה אוכל מעט מדי קלוריות ביום.
ובכלל במשקל שלך, זה לא כ׳כ הרבה אוכל בשביל לעלות
חנן אני מאוד מעריך אותך ואתה צודק אבל על דבר אחד קצת קשה לי להסכים שאמרת שבמשקל שלו זה לא כלכך הרבה אוכל בשביל לעלות מה שנכון לגבי אנשים מסויימים לדוגמא אני שוקל 65 גם בן 14 ואני אוכל 3700 קלוריות ביום(חישוב כמעט מדוייק לגמרי עם משקל מזון)
ואני כמעט ולא עולה במשקל ורוב היום שלי מתעסק באכילה אז אי אפשר לומר שבמשקל כמו שלי או שלא זה משקל נמוך אני מודה אבל זה לא קל במיוחד למישהו שלא רגיל לאכול הרבה
נב:אני לא פותח האשכול וחנן רציתי לשאול אם לדעתך(שמעתי שאתה מהנדס) אפשר לבנות מתח שמתרחק מהקיר,ביתי ולתפוס אותו על קיר עם מסמרים בלי שהוא יפול זה אפשרי?

חנן אני מאוד מעריך אותך ואתה צודק אבל על דבר אחד קצת קשה לי להסכים שאמרת שבמשקל שלו זה לא כלכך הרבה אוכל בשביל לעלות מה שנכון לגבי אנשים מסויימים לדוגמא אני שוקל 65 גם בן 14 ואני אוכל 3700 קלוריות ביום(חישוב כמעט מדוייק לגמרי עם משקל מזון)
ואני כמעט ולא עולה במשקל ורוב היום שלי מתעסק באכילה אז אי אפשר לומר שבמשקל כמו שלי או שלא זה משקל נמוך אני מודה אבל זה לא קל במיוחד למישהו שלא רגיל לאכול הרבה
נב:אני לא פותח האשכול וחנן רציתי לשאול אם לדעתך(שמעתי שאתה מהנדס) אפשר לבנות מתח שמתרחק מהקיר,ביתי ולתפוס אותו על קיר עם מסמרים בלי שהוא יפול זה אפשרי?
מתח לתלייה על הקיר - חיפוש ב-Google

לתפוס אותו על קיר עם מסמרים
ברגים ודיבלים, לא יודע אם אפשרי עם מסמרים
ותולים על קיר בטון, לא קיר גבס

מתח לתלייה על הקיר - חיפוש ב-Google

ברגים ודיבלים, לא יודע אם אפשרי עם מסמרים
ותולים על קיר בטון, לא קיר גבס
תודה אבל את זה ידעתי אני מתכוון למשהו כזה אבל שיהיה הרבה מרחק בין הקיר למתח כדי שיהיה אפשר לעשות עליות כוח,פרונט...... אני רוצה לבנות כזה ביתי כי המחירים של זה מטורפים
images

תודה אבל את זה ידעתי אני מתכוון למשהו כזה אבל שיהיה הרבה מרחק בין הקיר למתח כדי שיהיה אפשר לעשות עליות כוח,פרונט...... אני רוצה לבנות כזה ביתי כי המחירים של זה מטורפים
images
אני לא איזה בעל מקצוע, אבל ממה שאני זוכר מפיזיקה בתיכון, כמה שזה יהיה יותר רחוק לקיר יהיה לזה פחות תמיכה.

אני לא איזה בעל מקצוע, אבל ממה שאני זוכר מפיזיקה בתיכון, כמה שזה יהיה יותר רחוק לקיר יהיה לזה פחות תמיכה.
צודק בדיוק מזה אני חושש אז אני חושב אולי לעשות מתח עומד רגיל
לא משנה אחי אני לא אסיט את הנושא:)

הבנתי שמומלץ בבוקר לאכול שיבולת שועל, לא הבנתי עם מה לאכול את זה? סתם שיבולת שועל לא מבושלת?
בדיוק היום שמעתי ממישהו שהוא שם שיבולת שועל ביוגורט בערב, ואוכל את זה למחרת בבוקר. עוד לא יצא לי לנסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית