הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיים מחוץ לכדור הארץ

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך
ברור שיש שטויות בטלוויזיה אבל יש דברים שקשה להסביר...
ויש עוד מהדברים האלה המון....

ברור שיש שטויות בטלוויזיה אבל יש דברים שקשה להסביר...
ויש עוד מהדברים האלה המון....

שטויות במיץ עגבניות. אתה רואה יותר מידי סרטים.
זה כמו לטעון שספרי קומיקס בהשראת חוצנים וכל סרטי הוליווד בזכות התגלות של חיים תבוניים שבאו לבקר מהחלל החיצון.
כל הציורים האלה זה סך הכל פרי דימיונם של אנשים, כמו קומיקס וכו'.

שטויות במיץ עגבניות. אתה רואה יותר מידי סרטים.
זה כמו לטעון שספרי קומיקס בהשראת חוצנים וכל סרטי הוליווד בזכות התגלות של חיים תבוניים שבאו לבקר מהחלל החיצון.
כל הציורים האלה זה סך הכל פרי דימיונם של אנשים, כמו קומיקס וכו'.

גבר אנשים לא ציירו קומיקס לפני 10,000 שנה... ולדמיין דברים שיש בהם מוטיבים חוזרים בתרבויות שונות זה קשה.
אבל זה לא משנה...

עכשיו יהיו לי סיוטים בלילה בגללך.
זה באמת מפתיע אותך? תסתכל קצת מסביב. תראה את הטירוף הערבי ותחשוב מה יקרה אם אחד מתוך כמה מאות מיליוני משוגעים יצליח לשים את האצבע שלו על כפתור שיגור. תראה את צפון קוריאה, מדינה נאצית עמוק בתוך המאה ה-21 (אמרנו שדברים כאלה לא יכולים לחזור עכשיו, לא?). תראה את חבל הקשמיר - פיסת אדמה קיקיונית ששתי מדינות גרעיניות נלחמות עליה ויום אחד עוד יובילו את העולם לשואה בגללה. תקרא קצת על משבר הטילים בקובה ותבין כמה קרוב העולם היה לסיום. תחשוב מה היה קורה אם היטלר היה משיג את פרויקט מנהטן, והרי הוא לא היה רחוק מזה.

הדבר המדהים הוא שאנחנו פה בכלל, מנהלים את השיחה הזאת. אם היית צריך להמר, לא היית שם את הכסף שלך על הישרדות האנושות.

"I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones."

-Albert Einstein

"War. War never changes.

Since the dawn of human kind, when our ancestors first discovered the killing power of rock and bone, blood has been spilled in the name of everything: from God to justice to simple, psychotic rage."

-Fallout 3 Intro

אם אנשים חיים בפתח תקווה..אז תהיה בטוח שיש חיים גם מחוץ לכדור הארץ
אני דווקא חשבתי הפוך... קודם תמצאו חיים תבוניים על כדור הארץ, אחר כך נדבר על כוכבים אחרים (או על פתח תקווה).

זה באמת מפתיע אותך? תסתכל קצת מסביב. תראה את הטירוף הערבי ותחשוב מה יקרה אם אחד מתוך כמה מאות מיליוני משוגעים יצליח לשים את האצבע שלו על כפתור שיגור. תראה את צפון קוריאה, מדינה נאצית עמוק בתוך המאה ה-21 (אמרנו שדברים כאלה לא יכולים לחזור עכשיו, לא?). תראה את חבל הקשמיר - פיסת אדמה קיקיונית ששתי מדינות גרעיניות נלחמות עליה ויום אחד עוד יובילו את העולם לשואה בגללה. תקרא קצת על משבר הטילים בקובה ותבין כמה קרוב העולם היה לסיום. תחשוב מה היה קורה אם היטלר היה משיג את פרויקט מנהטן, והרי הוא לא היה רחוק מזה.

הדבר המדהים הוא שאנחנו פה בכלל, מנהלים את השיחה הזאת. אם היית צריך להמר, לא היית שם את הכסף שלך על הישרדות האנושות.

וואוו. וזו ההוכחה לקיומו של אל!

אין הוכחה לתיאוריות העלק מדעיות שלכם, והוכחה לכך זה שהתורה אומרת שהעולם קיים ששת אלפים שנה, אז זאת עובדה כי היא לא תגיד סתם.

וחוץ מזה גם הרב אמנון יצחק אומר שאתם טועים והרב אמנון יצחק אפילו יותר צדיק מהתורה, וגם המדען שלכם איינשטיין שד"א הוא יהודי שחזר בתשובה אמר שהרב אמנון יצחק יותר חכם ממנו, אז זאת גם הוכחה.

גם מדענים אומרים שחייב להיות אלוהים והוא יותר חזק מאלהלה.

ואני מאחל לכם שתחזרו בתשובה אחרת תגיעו לגיהינום ושם תהיו בגיגית זרע רותח ויהיה לכם חם כי בגיהינום יש 47 מעלות בצל, ובגיהינום אין צל!

(מצטער, חסרה לי תגובה כזו)

למה אתה כולכך בטוח? (חוץ אולי מהעובדה שכדור הארץ יחסית צעיר.)

.

אם יש באמת צליויזציה שהגיעה אלינו אז הם בכמה רמות יותר מתקדמים מאתנו, ואנחנו בשבילם כמו שבערך הנמלה בשבילנו. אותך מעניין כל אותם נמלים שאתה פוגש בדרך ? ניראה לך הנמלה מודעת לקיום שלך ?
ראה Kardashev scale - Wikipedia, the free encyclopedia אנחנו מוגדרים רמה 0 מנסים להגיעה לרמה 1.

אני גם מאמין שיש חיים בחוץ, אבל אין לנו שום דרך כרגע לחפש אותם.

מסכים אם מה שאמרו שחברות חלל היו מפרסמות מזמן אם היה להם אפילו משהו מצוץ מהאצבע רק בשביל לקבל עוד מימון.

בנוסף זה שהממשלה מסתירה דברים כאלו ? עד עכשיו הממשלה לא מצליחה להסתיר כלום ולכן כנראה שאם היה הוכחות לדברים בסדר גודל כזה זה היה דולף מזמן כנראה.

לא צריך להתייחס יותר מדי לסולם המצחיקול הזה, בהתחשב בעובדה שהוא נבנה על סמך מדגם בגודל 1.
מזכיר מישהו שמתחרה נגד עצמו ומגיע מקום שלישי. סליחה, כמעט שלישי.

מן הסתם זה לא סולם שנחשב מקובל, אבל הוא כן בערך מציג למה התכוונתי כאשר רשמתי רמות צליויזציה.

א) לפי נאס"א לא ידוע עדיין אם הייקום אינסופי

ב) לפי חישובי סטטיסטיקה (אוסיף בערב אם בוער למישהו) של הסתברות ליצירת חיים בכדור המאפשר את זה, הסיכוי שאין עוד חיים חוץ מאיתנו שואפים ל0

האמת דווקא זה לא המצאה שלי, מופיע באחד הסיפורים בגמרא.
הייתי בטוח שבמקום כמו גיהנום יקלפו לאנשים את העור בעודם קשורים לעמוד רותח למשך אינסוף זמן..
אבל אז באת עם ידיעה כזאת.... 🤣🤣🤣

לא צריך להתייחס יותר מדי לסולם המצחיקול הזה, בהתחשב בעובדה שהוא נבנה על סמך מדגם בגודל 1.
מזכיר מישהו שמתחרה נגד עצמו ומגיע מקום שלישי. סליחה, כמעט שלישי.

@Tom @coldfire

הסולם הזה לא מנסה בכלל לקחת את "כל הציוויליזציות הידועות לנו ולמקמן על הסולם".

הסולם הזה "נוצר" (נהגה) בצורה רעיונית ומבוסס על ההספק הנצרך והיכולות לאגור אותו, על-ידי הציוויליזציה. לאחר שיצרו את הסולם, מיקמו את האנושות.
כרגע, לפי נוסחה שהוצעה ע"י קארל סאייגן המנוח, אנחנו בדרגה מעט גבוהה מ-0.72.

לשם הבהרה, ציוויליזציה בדרגה 1, לפי הסולם, מסוגלת להשתמש בכל הקרינה המגיעה לכוכב הלכת שלה מכוכב האם. במקרה של האנושות, מדובר בכל הקרינה המגיעה מהשמש (נסה לחשב: 1100W למ"ר × שטח פני כדור הארץ).

@Tom @coldfire

הסולם הזה לא מנסה בכלל לקחת את "כל הציוויליזציות הידועות לנו ולמקמן על הסולם".

הסולם הזה "נוצר" (נהגה) בצורה רעיונית ומבוסס על ההספק הנצרך והיכולות לאגור אותו, על-ידי הציוויליזציה. לאחר שיצרו את הסולם, מיקמו את האנושות.
כרגע, לפי נוסחה שהוצעה ע"י קארל סאייגן המנוח, אנחנו בדרגה מעט גבוהה מ-0.72.

לשם הבהרה, ציוויליזציה בדרגה 1, לפי הסולם, מסוגלת להשתמש בכל הקרינה המגיעה לכוכב הלכת שלה מכוכב האם. במקרה של האנושות, מדובר בכל הקרינה המגיעה מהשמש (נסה לחשב: 1100W למ"ר × שטח פני כדור הארץ).
כן, אם לא היית מפרט את זה, באמת הייתי חושב שקרדשב השווה בינינו לבין בני המאדים.
זה לא משנה את הנקודה שלי, שהסולם הזה הוא היפותטי לחלוטין, ודיי דבילי.
ובשביל מה תייגת את כולם? אתה צריך עזרה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית