הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום, יש לי מספר שאלות שאני חייב לשאול אתכם כי כל אחד אומר לי משהו אחר:

יוסי ג

משתמש מתחיל
45
3
נק' מוניטין:
3
45
3
1. לחיצת חזה - הרמת המוט צריכה להיות מעט באלכסון או שזה אמור להיות ישר? כי בזמן שכיבה החלק שמחזיק את המוט נמצא מול העיניים אבל הפעולה עצמה נמשכת עד לכיוון הטבור כדי לא להיתקל במעמד של המוט. זה ככה אמור להיות?
2. סופר סט - כדאי או שזה מיותר? האם יש שילובים נפוצים או שזה יכול להיות כל דבר?
3. המאמן אמר שאין משמעות למי שעושה פחות מ-8 חזרות ולכן התכנית שלי כולה מבוססת על 8 חזרות. הבעיה פה שקשה לי להגדיל משקלים ככה. בכל המקורות שאני קורא כתוב שמי שרוצה לבנות שרירים צריך להעדיף משקלים גבוהים עם חזרות נמוכות. למי להאמין?

לחיצת חזה - הרמת המוט צריכה להיות מעט באלכסון או שזה אמור להיות ישר? כי בזמן שכיבה החלק שמחזיק את המוט נמצא מול העיניים אבל הפעולה עצמה נמשכת עד לכיוון הטבור כדי לא להיתקל במעמד של המוט. זה ככה אמור להיות?
נכון, המוט לא צריך לנוע במסלול אנכי, אבל זה לא בגלל שלא רוצים לפגוע במעמד, אלא כדי שתנועת הכתף תהיה בריאה יותר.
סופר סט - כדאי או שזה מיותר? האם יש שילובים נפוצים או שזה יכול להיות כל דבר?
זה בשביל לחסוך בזמן, זה לא יתן לך מעבר.
המאמן אמר שאין משמעות למי שעושה פחות מ-8 חזרות ולכן התכנית שלי כולה מבוססת על 8 חזרות. הבעיה פה שקשה לי להגדיל משקלים ככה. בכל המקורות שאני קורא כתוב שמי שרוצה לבנות שרירים צריך להעדיף משקלים גבוהים עם חזרות נמוכות. למי להאמין?
המאמן טועה ולא מקצועי, כדי לבנות מסת שריר דרוש עומס פרוגרסיבי ועליה בעומסי אימון ביחד עם תזונה מתאימה.

אני מסכים עם הנאמר מעליי, ורוצה להוסיף משהו,
תתרגל לזה שכל אחד אומר לך משהו אחר, זה די נפוץ בתחום האימונים. בשביל לדעת מה נכון אתה תצטרך לקרוא ולחקור בעצמך, ולפעמים גם לא תמצא תשובה חד משמעית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית