הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה מדדליפט כאב בגב עליון צד ימין, לא עוברת

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
פציעה החלה מDeadlift כבד, אחרי הסט החל כאב באיזור שסימנתי, מרגיש קצת עמוק, הכאב בשריר מרגיש כשאני מנסה לכווץ את השכמות ואת הlats ביחד (כנראה הפעלה של כל אחד לחוד פחות מפעיל את השריר הזה אז זה פחות מורגש).
עשיתי הפסקה של שבוע+ מדדליפט, פרוטוקול פציעות, עוד הפסקה של שבוע+ מדדליפט אבל כשאני עושה קלינים כבדים או דדליפטים כבדים, הכאב חוזר.. הכאב לא מורגש תוך כדי הדדליפט או הקלין, אלא בין הסטים ובמשך היום..
מאמין שהפציעה קרתה בגלל טכניקה שגויה בדדליפט כבד (ניסיתי לכווץ Shoulder Blades), עכשיו תיקנתי את זה, אבל עדיין הכאב חוזר אחרי Clean או דדליפט.

בנתיים, מה לעשות? יש מתיחות מומלצות שיכולות לפתור את הבעיה? נמאס לי לעשות הפסקות מדדליפט וקלינים עד שאני כמעט ולא מרגיש את הכאב עד שאני חוזר לעשות דדליפט כבד.
התכנון שלי זה ללכת עוד מספר ימים לרופא בשביל לקבל הפנייה מפיזיוטרפיסט..
@yonizarkh

,
31904

דבר ראשון צריך לראות את הטכניקה שלך.
דבר שני עיסוי טריגר פוינט יכול לעזור במידה וזה המצב.

פציעה החלה מDeadlift כבד, אחרי הסט החל כאב באיזור שסימנתי, מרגיש קצת עמוק, הכאב בשריר מרגיש כשאני מנסה לכווץ את השכמות ואת הlats ביחד (כנראה הפעלה של כל אחד לחוד פחות מפעיל את השריר הזה אז זה פחות מורגש).
עשיתי הפסקה של שבוע+ מדדליפט, פרוטוקול פציעות, עוד הפסקה של שבוע+ מדדליפט אבל כשאני עושה קלינים כבדים או דדליפטים כבדים, הכאב חוזר.. הכאב לא מורגש תוך כדי הדדליפט או הקלין, אלא בין הסטים ובמשך היום..
מאמין שהפציעה קרתה בגלל טכניקה שגויה בדדליפט כבד (ניסיתי לכווץ Shoulder Blades), עכשיו תיקנתי את זה, אבל עדיין הכאב חוזר אחרי Clean או דדליפט.

בנתיים, מה לעשות? יש מתיחות מומלצות שיכולות לפתור את הבעיה? נמאס לי לעשות הפסקות מדדליפט וקלינים עד שאני כמעט ולא מרגיש את הכאב עד שאני חוזר לעשות דדליפט כבד.
התכנון שלי זה ללכת עוד מספר ימים לרופא בשביל לקבל הפנייה מפיזיוטרפיסט..
@yonizarkh

,
31904

אני לא חסיד של הפסקות מוחלטות.
אני מעדיף עבודה עם משקל שהוא מתחת לסף שגורם לכאב. כמה נמוך לרדת? בהערכה גסה - 50-60% מהמשקל עבודה הרגיל שלך.
הייתי גם נמנע כרגע מקלינים כבדים שכן תנועה מהירה + משקל גבוה זה מתכון לשימור המצב של הפציעה.

• פותח/ת השרשור
אני לא חסיד של הפסקות מוחלטות.
אני מעדיף עבודה עם משקל שהוא מתחת לסף שגורם לכאב. כמה נמוך לרדת? בהערכה גסה - 50-60% מהמשקל עבודה הרגיל שלך.
הייתי גם נמנע כרגע מקלינים כבדים שכן תנועה מהירה + משקל גבוה זה מתכון לשימור המצב של הפציעה.
אעבוד בקלינים/סנאצים/דדליפט 50-60%.. חוץ מזה מה עוד לעשות?

• פותח/ת השרשור
לא משהו מיוחד.
אולי פעילות אירובית בעצימות בינונית.
אצא לריצה היום בערב.
פיזיוטרפיסט יכול לעזור לי לטפל בפציעה? אני רוצה שהיא תעלם לגמרי (ומקווה שהיא לא תחזור בעקבות תיקון הטכניקה)

אגב, סירטון מאימון מלפני שבועיים שצילמתי בשביל לראות טכניקה יעזור?

אצא לריצה היום בערב.
פיזיוטרפיסט יכול לעזור לי לטפל בפציעה? אני רוצה שהיא תעלם לגמרי (ומקווה שהיא לא תחזור בעקבות תיקון הטכניקה)

אגב, סירטון מאימון מלפני שבועיים שצילמתי בשביל לראות טכניקה יעזור?

פיזיותרפיסט יכול לעזור קצת עם הכאב , אבל בעיקר עם הדרכה לתרגול מתאים.
אין איזה קסם שאפשר לעשות בכדי לזרז את הריפוי.
אין צורך בסרטונים.

• פותח/ת השרשור
פיזיותרפיסט יכול לעזור קצת עם הכאב , אבל בעיקר עם הדרכה לתרגול מתאים.
אין איזה קסם שאפשר לעשות בכדי לזרז את הריפוי.
אין צורך בסרטונים.
אז אני לא יכול לעשות שום דבר בשביל לזרז את הריפוי חוץ מלהמנע מדדליפטים/קלינים/סנאצים כבדים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית