הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חישוב חלבון

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
שלום רציתי לשאול שאתם מחשבים את כמות החלבון נגיד אני צריך 150 גרם חלבון ביום במחשבון אני מחשב את החלבון בנפרד מהפחמימות
או ביחד אם הפחמימות
כי אם אני מחשב את זה בנפרד מהפחמימות יוצא לי 122 גרם חלבון ואם אני מחשב את זה אם הפחמימות יוצא לי 150

אני מגיע ליעד שלי מחלבון מלא. אני שומר את החישוב של החלבון הלא מלא כאשר נגיד נשאר לי 20-30 גרם ואני לא יכול להכניס פירור.. כמו רשת ביטחון בשבילי לפחות

• פותח/ת השרשור
אני מגיע ליעד שלי מחלבון מלא. אני שומר את החישוב של החלבון הלא מלא כאשר נגיד נשאר לי 20-30 גרם ואני לא יכול להכניס פירור.. כמו רשת ביטחון בשבילי לפחות
אתה יכול להסביר לי ביותר פשוט?

שלום רציתי לשאול שאתם מחשבים את כמות החלבון נגיד אני צריך 150 גרם חלבון ביום במחשבון אני מחשב את החלבון בנפרד מהפחמימות
או ביחד אם הפחמימות
כי אם אני מחשב את זה בנפרד מהפחמימות יוצא לי 122 גרם חלבון ואם אני מחשב את זה אם הפחמימות יוצא לי 150
חשב חלבון מלא, ולא מה שמקבלים ממקורות אחרים.
חלבון מקורות מהחי כמו חלב ומוצריו, בשר, דגים, ביצים נספג בשיעור גבוה מחלבון מהצומח, כך שעדיף לחשבו כמות החלבון אליה אתה מכוון.

• פותח/ת השרשור
חשב חלבון מלא, ולא מה שמקבלים ממקורות אחרים.
חלבון מקורות מהחי כמו חלב ומוצריו, בשר, דגים, ביצים נספג בשיעור גבוה מחלבון מהצומח, כך שעדיף לחשבו כמות החלבון אליה אתה מכוון.
אז אם אני מחשב חלבון מלא שיוצא לי 150 גרם ואם אני מוסיף את הפחמימות יוצא לי 165 גרם אז זה בסדר זה לא יותר מידי חלבון נכון?

אז אם אני מחשב חלבון מלא שיוצא לי 150 גרם ואם אני מוסיף את הפחמימות יוצא לי 165 גרם אז זה בסדר זה לא יותר מידי חלבון נכון?
זה בסדר, לא יותר מדי חלבון. אם אתה דואג מבחינת נזקים של עודף חלבון אין מה לדאוג, צריך לאכול פי כמה יותר מזה בשביל זה.

סליחה שאני נדחף לאשכול אבל יש לי גם שאלה שקשורה

בהעמסת פחמימות נגיד צריך פי 1.5 גרם חלבון ממשקל גוף
פה זה בסדר להחשיב גם חלבון ממקורות פחמימה? כי תאכלס ביום כזה אני מגיע לאיזה 300 קלוריות מחלבון של הפחמימה ואם אני לא מחשיב את זה זה העמסה עם פחות 300 קלוריות מהפחמימה

@SweetBamba @Daniel Barack

פה זה בסדר להחשיב גם חלבון ממקורות פחמימה? כי תאכלס ביום כזה אני מגיע לאיזה 300 קלוריות מחלבון של הפחמימה ואם אני לא מחשיב את זה זה העמסה עם פחות 300 קלוריות מהפחמימה

חשב לפי מלא ללא מה שמקבלים מהפחמימה

אני מחשב בסה"כ בהעמסה...
אתה יכול להסביר לי ביותר פשוט?
הסברתי את זה ממש פשוט לדעתי
אני אוכל כל היום
מגיע לסופו
מחשב ערכים.
רואה שחסר לי 20 גרם חלבון.
מחליק את זה כי חושב רק החלבון המלא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית