עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגביי הדדליפט, לא הבנתי, מה זאת אומרת אין כניסה לסטאפ?קודם כל אני יתחיל בזה שהנעליים שלך לא טובות לכל התרגילים שאתה מבצע (למעט בנץ' ששם זה פחות משנה)
כדאי לך לקנות נעל שטוחה כלשהי (אולסטאר למשל) שיתנו לך יציבות טובה.
דדליפט
אין כניסה מחדש לסטאפ אחרי כל חזרה, אתה מפמפם חזרות, חוץ מזה לא רואים הרבה כי אתה לא נכנס בפריים
סקוואט בסך הכל בסדר, אבל שוב אתה עושה סט כאילו מישהו רודף אחריך, אחרי כל חזרה קח אויר תכווץ את הבטן ורד לחזרה נוספת, אף אחד לא רודף אחריך
פרס אתה לא נראה הכי יציב (יכול להיות בגלל הנעל) תכווץ ישבן והאמסטרינג ובטן ליציבות מקסימלית של הגוף.
בנץ' אין לג דרייב
PC לא מבין בזה
במהירות שאתה עושה את התרגיל אני לא יודע איפה אתה מצליח להכניס אויר ולהחזיק אותו בבטן לתמיכה מירבית של הגב התחתון ועמוד השדרהלגביי הדדליפט, לא הבנתי, מה זאת אומרת אין כניסה לסטאפ?
תכווץ כמו שאמרתי כבר קודם זה יעזור לך להיות יציב יותר במהלך כל התרגיל, גם פה לפני שאתה מעלה את המוט לקחת אויר ולכווץ את הבטן ואחרי שהמוט יורד להוציא אויר ושוב להכניס ולכווץ.פרס האמת אני גם מרגיש לא יציב בכלל שאני עושה, יכול להיות שזה בגלל שאני משוחרר מהבטן מטה באמת?
סרטון מומלץ לבנץ', תראה הכל מהתחלה עד הסוף אולי יבהיר לך עוד כמה דברים:ומה זאת אומרת לג דרייב? לא שמעתי על זה בחיים
אין דבר כזה לנעול בטן ותחת, אתה מתכוון לכיווץ הבטן והישבן.ופרס אתה נועל ברכיים בטן ותחת ?
המכון שלך ממש שומם : O
בבנץ' פרס במקום להוריד למעלה למטה בקו ישר תוריד תמוט בצורה אלכסונית נגיד עכשיו הורדת תמוט מהרק אז תוריד אותו בצורה אלכסונית מתחת לחזה וגם לא עשיתה לג דרייב וגם המשקל נמוך אז עשית מהר מדי .
ופרס אתה נועל ברכיים בטן ותחת ?
מה רע בבנץ' פרס שלי ?גבר במקום לענות למישו שנמצא במצב שלך בוא תנסה ללמוד מהאשכול הזה אולי תחכים.