הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה (תרגילי SS)

meffuger

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי.
התחלתי לעשות SS וחשבתי לצלם את התרגילים
אשמח לביקורת בונה על הטכניקה של כל תרגיל.
תודה רבה !

DEADLIFT

SQUAT

PRESS

BENCH PRESS

POWER-CLEAN

קודם כל אני יתחיל בזה שהנעליים שלך לא טובות לכל התרגילים שאתה מבצע (למעט בנץ' ששם זה פחות משנה)
כדאי לך לקנות נעל שטוחה כלשהי (אולסטאר למשל) שיתנו לך יציבות טובה.

דדליפט
אין כניסה מחדש לסטאפ אחרי כל חזרה, אתה מפמפם חזרות, חוץ מזה לא רואים הרבה כי אתה לא נכנס בפריים

סקוואט בסך הכל בסדר, אבל שוב אתה עושה סט כאילו מישהו רודף אחריך, אחרי כל חזרה קח אויר תכווץ את הבטן ורד לחזרה נוספת, אף אחד לא רודף אחריך

פרס אתה לא נראה הכי יציב (יכול להיות בגלל הנעל) תכווץ ישבן והאמסטרינג ובטן ליציבות מקסימלית של הגוף.

בנץ' אין לג דרייב

PC לא מבין בזה

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני יתחיל בזה שהנעליים שלך לא טובות לכל התרגילים שאתה מבצע (למעט בנץ' ששם זה פחות משנה)
כדאי לך לקנות נעל שטוחה כלשהי (אולסטאר למשל) שיתנו לך יציבות טובה.

דדליפט
אין כניסה מחדש לסטאפ אחרי כל חזרה, אתה מפמפם חזרות, חוץ מזה לא רואים הרבה כי אתה לא נכנס בפריים

סקוואט בסך הכל בסדר, אבל שוב אתה עושה סט כאילו מישהו רודף אחריך, אחרי כל חזרה קח אויר תכווץ את הבטן ורד לחזרה נוספת, אף אחד לא רודף אחריך

פרס אתה לא נראה הכי יציב (יכול להיות בגלל הנעל) תכווץ ישבן והאמסטרינג ובטן ליציבות מקסימלית של הגוף.

בנץ' אין לג דרייב

PC לא מבין בזה
לגביי הדדליפט, לא הבנתי, מה זאת אומרת אין כניסה לסטאפ?

פרס האמת אני גם מרגיש לא יציב בכלל שאני עושה, יכול להיות שזה בגלל שאני משוחרר מהבטן מטה באמת?

ומה זאת אומרת לג דרייב? לא שמעתי על זה בחיים

תודה רבה על התגובה הבונה!

לגביי הדדליפט, לא הבנתי, מה זאת אומרת אין כניסה לסטאפ?
במהירות שאתה עושה את התרגיל אני לא יודע איפה אתה מצליח להכניס אויר ולהחזיק אותו בבטן לתמיכה מירבית של הגב התחתון ועמוד השדרה
סטאפ - כמו שאתה נכנס לסט (לפני החזרה הראשונה) אתה מתמקם במרחק שצריך מהמוט, מתכופף אל המוט, מכניס אויר ומכווץ את הבטן מקרב את השוקיים למוט ואז מבצע את המשיכה, יורד למטה עם המוט ומוציא אויר.
אז ככה בכל חזרה אמור להיות (רק בלי לעזוב את המוט)
עכשיו במבט שני שאני מסתכל על הסרטון המוט גם זז באלכסון ולא בצורה אנכית מהרצפה למעלה
פרס האמת אני גם מרגיש לא יציב בכלל שאני עושה, יכול להיות שזה בגלל שאני משוחרר מהבטן מטה באמת?
תכווץ כמו שאמרתי כבר קודם זה יעזור לך להיות יציב יותר במהלך כל התרגיל, גם פה לפני שאתה מעלה את המוט לקחת אויר ולכווץ את הבטן ואחרי שהמוט יורד להוציא אויר ושוב להכניס ולכווץ.

ומה זאת אומרת לג דרייב? לא שמעתי על זה בחיים
סרטון מומלץ לבנץ', תראה הכל מהתחלה עד הסוף אולי יבהיר לך עוד כמה דברים:

המכון שלך ממש שומם : O
בבנץ' פרס במקום להוריד למעלה למטה בקו ישר תוריד תמוט בצורה אלכסונית נגיד עכשיו הורדת תמוט מהרק אז תוריד אותו בצורה אלכסונית מתחת לחזה וגם לא עשיתה לג דרייב וגם המשקל נמוך אז עשית מהר מדי .

ופרס אתה נועל ברכיים בטן ותחת ?

המכון שלך ממש שומם : O
בבנץ' פרס במקום להוריד למעלה למטה בקו ישר תוריד תמוט בצורה אלכסונית נגיד עכשיו הורדת תמוט מהרק אז תוריד אותו בצורה אלכסונית מתחת לחזה וגם לא עשיתה לג דרייב וגם המשקל נמוך אז עשית מהר מדי .

ופרס אתה נועל ברכיים בטן ותחת ?

גבר במקום לענות למישו שנמצא במצב שלך בוא תנסה ללמוד מהאשכול הזה אולי תחכים.

לחיצת חזה- חסר לג דרייב וכיווץ שכמות. ההורדת מוט עם זווית נכונה לגוף.
פרס - אין נעילה של המרפקים. אתה צריך לכווץ את השכמות אחורה ולנעול מרפקים מאחורי הראש.
פאוורקלין- לא מבין בזה בצורה מעולה, אבל מה שאתה עושה זה לא PC. זה הרמת מוט לכתפיים. אין פה את התפרצות הכח שמביאה את המוט מאזור הבטן במהירות מעל הכתפיים.
סקוואט - באט ווינק לא משמעותי.
דדליפט- אין נעילה. לגבי הכניסה לסטאפ זה בסדר כי אתה שומר טוב על הכיווץ (עדיין, יתכן שבמקלים גבוהים יותר זה הכרחי עבורך). אין צורך לעשות טקס לפני כל חזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית