הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עשיתי היום אימון A1 לאחר ייעוץ המומחים, אשמח לאישור סופי

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
בנץ' 3X5
סקוואט 3X5
פרונט סקוואט 2X8-10
לחיצת דאמבלים בשיפוע חיובי 3X8-10
מקבילים רחב בתוספת משקל 2X8-12
סטיף דדליפט 3X10-12
לחיצה צרפתית 2X10-12
בטן 2X15

באימון A2 ביום רביעי אני אעשה בנץ' פרס 3X8-10 כי ביום שלמחרת אני עושה אוברהד פרס כבד (3X5), בכזה מצב התכנית תיראה כך ?:

סקוואט 3X5
פרונט סקוואט 2X8-10
בנץ' 3X8-10
לחיצת דאמבלים בשיפוע חיובי 3X8-10
מקבילים רחב בתוספת משקל 2X8-12
סטיף דדליפט 3X10-12
לחיצה צרפתית 2X10-12
בטן 2X15

שאלה נוספת היא האם יש צורך להוסיף גם פשיטת רגליים במכונה או שזה כבר יהיה טו מאץ' ?

• פותח/ת השרשור
מחלת נפש שנגרמת בגלל תוכנית כזאת

אוקיי, אשמח לדעת מה לא בסדר?, 8 תרגילים לחזה ו-8 לרגליים, איפה הבעיה פה ?(זוהי בעצם הסיבה שהעליתי לכאן את התכנית...)

דרך אגב, התכנית שופצה בהתאם להמלצות של אנשים די מנוסים ומבינים בפורום, מעניין שיש סתירות כ"כ דרמטיות בדעות\גישות.

אוקיי, אשמח לדעת מה לא בסדר?, 8 תרגילים לחזה ו-8 לרגליים, איפה הבעיה פה ?(זוהי בעצם הסיבה שהעליתי לכאן את התכנית...)

דרך אגב, התכנית שופצה בהתאם להמלצות של אנשים די מנוסים ומבינים בפורום, מעניין שיש סתירות כ"כ דרמטיות בדעות\גישות.
מי אמר שזה לא בסדר,אתה עושה את התוכנית ומתקדם? אם כן,תמשיך

• פותח/ת השרשור
דיברת על מחלות נפש, קיבלתי הרושם כאילו לא אהבת את התכנית.
אני אכן מתקדם, קצת באיטיות כי אני כבר נמצא במשקלים יחסית גבוהים למשקל בגוף שלי , הסיבה ששיפצתי אותה בהתאם להמלצות וייעוץ היא בכדיי להתקדם קצת יותר ובשביל לא לעשות שטויות שייתקעו אותי או יגרמו לי להיפצע.

• פותח/ת השרשור
משום מה יש לי התחושה שאתה מהמנוסים פה, אינטואיציה שכזאת (וקרוב ל 30K נקודות מוניטין 😃 )

בקיצור לא בא לך לחוות דעה, מכבד את רצונך, תודה בכל אופן.
תבין,דעות תמיד יהיו לכל צד..
הכי חשוב שאתה מתקדם בהתאם למטרות שלך (ולא משנה באיזה דרך)
קאפיש?

עכשיו אני דורש מוניטין על ההודעה הזאת,כתבתי מהלב

• פותח/ת השרשור
קיבלת למרות שהתשובה שלך לא סיפקה אותי, התשת אותי, זאת הייתה שיחת נפח במקום שיחה עצימה...

• פותח/ת השרשור
הכי חשוב שאתה מתקדם בהתאם למטרות שלך (ולא משנה באיזה דרך)

הסיבה שאני שואל כאן אנשים מנוסים היא בכדיי לא לבזבז זמן ולנסוע לאילת דרך טבריה.
עד היום ב-4 שנים הגעתי לתוצאות יפות מאוד , למסה מכובדת ולחיטוב יפה , הכל הודות לכך ששאלתי והקשבתי לאנשים מנוסים ממני (לא מדריכים בחדר כושר) שהצלחתי להבין שהם באמת יודעים מה הם אומרים.

הסיבה שאני שואל כאן אנשים מנוסים היא בכדיי לא לבזבז זמן ולנסוע לאילת דרך טבריה.
עד היום ב-4 שנים הגעתי לתוצאות יפות מאוד , למסה מכובדת ולחיטוב יפה , הכל הודות לכך ששאלתי והקשבתי לאנשים מנוסים ממני (לא מדריכים בחדר כושר) שהצלחתי להבין שהם באמת יודעים מה הם אומרים.
נו מצוין,אתה ממשיך באותה דרך ומתקדם (כמובן שלאט יותר)
רק להבין,מה ציפית מהפוסט הזה?שיגידו לך אחד לאחד מה לעשות?
נותנים דגשים חשובים,לא מה לעשות בדיוק..
אמרת שאתה מתאמן 4 שנים והגעת לתוצאות יפות,תמשיך במה שעשית

על ההודעה הזאת אני לא אחייב אותך במוניטין

• פותח/ת השרשור
תודה על המחווה 😃

ציפיתי לפיין טיונינג כזה או אחר,נניח שמישהו יגיד שסדר התרגילים לא בסדר וכדאי אחרי הסקוואט לעשות דאמבלים בשיפוע, מקבילים ואז לחזור לפרונט סקוואט אן נניח שיגידו שיש מקום לעוד 2 סטים של פשיטה במכונה, או נניח שמיותר לעשות פרונט סקוואט ועדיף מכרעים.

נניח באימון B היה לי לחיצת דאמבלים בישיבה (2X10-12) אחרי אוברהד פרס, אנשים פה אמרו לי להעיף את זה ולעשות הרחקה במקום תוך נימוק שזה עומס גדול מדי על הכתפיים ויכול לפגוע בהתאוששות, קיבלתי בשמחה את ההערה...

כמו שאתה רואה הבסיס של התכנית הוא טוב, רק רציתי לוודא שתרגילי העזר והסדר הם בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית