עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברשותכם אצטרף לדיון.אני אשאל אותך שאלה.
למה לדעתך זה תקין או לא תקין לעשות אירובי במקביל ל ss.
1. ספורטאים עושים תוכניות כוח לרוב בפגרהברשותכם אצטרף לדיון.
סך הכל זה תקין כי ספורטאים עושים תוכניות כח כי הן עובדות על אתלטיות. צריך לאכול יותר ויותר קשה להתאושש בין האימונים ?
אני משחק פה על אותה שאלה כמו פותח האשכול, זה השערות.
אני אישית ראיתי את ריפטו בפורום שלו ממליץ למאמן כוח לשחקני כדורסל, ולא באוף סיזן, על SS. עזוב שהוא התעצבן שהמאמן אמר לו שאין לו מספיק זמן והוא צריך למצוא אפשרות לשינוי קטן בתוכנית בשביל פעמיין בשבוע ואימון קצר יותר וריפטו אמר לו או שיעשה את התוכנית כמו שהיא או שלא יעשה בכלל.1. ספורטאים עושים תוכניות כוח לרוב בפגרה
2. לספורטאים מקצועיים יש תנאים שמאפשרים להם להתאושש טוב יותר מאימונים, לדוגמא עיסויים בתדירות גבוהה
3. Ss היא תוכנית אימונים אינטנסיבית שמכוונת להתקדמות מדי אימון ובקפיצות גדולות יחסית
לכן השילוב בין ss לכל פעילות אחרת הוא לא מומלץ.
תוכניות כוח אחרות, פחות אינטנסיביות כמו הלינארית כן יכולות להתאים וגם כאן זה תלוי ברמת המתאמן
אתה מאוד צודק. לצורך ההמחשה נגדיר את העצימות של ss כ 9-10, עם עצימות כזאת אפשר לשלב ארובי בעצימות 5-6 לכל היותר (עצימות שמאפשרת לדבר בצורה רציפה בזמן הפעילות).תלוי מה העצימות שלך באירובי , וכמה אתה "בכושר" לעשות אירובי מלפני שהתחלת לעשות SS
אם זה מתוכנן כראוי, הפגיעה באימוני הכוח תצומצם. כל עוד לא מנסים לעלות בעומסים בשני דברים במקביל הבעייה קטנה. בעולם מושלם מבצעים אותה בלי שום דבר בנוסף.
תלוי מה העצימות שלך באירובי , וכמה אתה "בכושר" לעשות אירובי מלפני שהתחלת לעשות SS
אני מאמין שהכל קשור לכושר, ולהרגל, בכל מקרה נקווה בלי עין הרע אחרי הפציעה שלי, לבדיקה של הנושא, מניסיון, ואז נוכל לדבר.אתה מאוד צודק. לצורך ההמחשה נגדיר את העצימות של ss כ 9-10, עם עצימות כזאת אפשר לשלב ארובי בעצימות 5-6 לכל היותר (עצימות שמאפשרת לדבר בצורה רציפה בזמן הפעילות).
עבור רץ ברמת כושר טובה, עצימות כזאת יכולה להיות 30-45 דקות במהירות 10. עבור מי שלא בכושר עצימות כזאת יכולה להיות 20 דקות הליכה במהירות 6.5.
אתה מאוד צודק. לצורך ההמחשה נגדיר את העצימות של ss כ 9-10, עם עצימות כזאת אפשר לשלב ארובי בעצימות 5-6 לכל היותר (עצימות שמאפשרת לדבר בצורה רציפה בזמן הפעילות).
עבור רץ ברמת כושר טובה, עצימות כזאת יכולה להיות 30-45 דקות במהירות 10. עבור מי שלא בכושר עצימות כזאת יכולה להיות 20 דקות הליכה במהירות 6.5.
לא, 30-45 דקות לכל אימון.הכוונה כאן היא 30-45 דקות שבועיות ?