הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' וסקוואט - פרטי

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
חזרתי מפציעה ועשיתי תתרגילים ( משקלים קלים ,מעלה בהדרגה )
מישהו יכול להגיד לי איך הטכניקה?
שרק יגיד לי מי ואני ישלח לו בפרטי ( מעדיף שלא לפרסם - לא מתבייש או משהו )
ושאלה , מישהו במכון אמר לי שאם יש לי כאבים בגב התחתון ( חזרתי מפציעה ועדיין יש דלקת שם , כנ"ל גם בכתף )
אמר שלא כדאי חתירה וסקוואט , אבל לעשות דדליפט והכסא רומני הזה , הוא די צודק בדדליפט ובכסא לא? אבל חתירה וסקוואט מה לעשות? חתירה באמת היה לי כאבים בגב , אפילו רק עם מוט ריק... סקוואט בנתיים אין.

1.אם יש לך עדיין דלקת באזור אז תתן מנוחה ותטפל בה קודם.
2.תעלה לפה סרטוני טכניקה כשהחלמת.

שרק יגיד לי מי ואני ישלח לו בפרטי ( מעדיף שלא לפרסם - לא מתבייש או משהו )
אין לך ממה לחשוש לפרסם
תראה (אני בסקוואט הראשון שהעליתי..כן,זה גרוע):

עכשיו תורך

• פותח/ת השרשור
חחחח אחי אין קשר גרוע
אני כן מעלה ליוטיוב וטוב שיהיה , כרגע אני לא יכול אני במחויבות , עוד שעתיים משהו אני ישלח ( מהטלפון ) , אני ינסה דרך הטלפון כי אף פעם לא עשיתי ככה

• פותח/ת השרשור
בנץ' :

סקוואט מקדימה :

סקוואט מצד :

אני יודע שמשקלים נמוכים , אבל זה בגלל שאני מעלה לאט לאט ,כל אימון מעלה טיפה בגלל פציעה ( עדיין יש אבל מסתגלים )
בנץ' - אין הרבהקימור יודע , בגלל הגב התחתון , אני פעם הבאה יעשה טיפה יותר קימור.
סקוואט - שמתי לב לקצת באט ווינק , מה אני יעשה...

עריכה : אם תגידו לי למחוק את הסרטון של הסקוואט באמצע , אני ימחוק כי עכשיו שאני חושב על זה , שאמרו לצלם סקוואט מקדימה , זה הפוך , עשיתי מאחורה...

ובקשר למנוחה , תסתכל למעלה , נחתי 3 חודשים...
אין לי כוח למנוחות האלו , לא עוזרות לי בשיט ,אפילו דלקת הכי קטנה נחתי חודש ועדיין היה לי... מעדיף אם כבר להתאמן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין מה לתקן, צריך ללמוד.

צפה בוידאו הזה, ותעלה סרטון טכניקה נוסף אחרי שיישמת:

( מחקתי מה שהיה )
מכיר אותו , בסדר אני ינסה LOW BAR

עריכה : אני אולי ינסה עם מוט ריק ויעלה

עריכה 2 : ומה דעתך על זה?
רשמתי למעלה
שאלה , מישהו במכון אמר לי שאם יש לי כאבים בגב התחתון ( חזרתי מפציעה ועדיין יש דלקת שם , כנ"ל גם בכתף )
אמר שלא כדאי חתירה וסקוואט , אבל לעשות דדליפט והכסא רומני הזה , הוא די צודק בדדליפט ובכסא לא? אבל חתירה וסקוואט מה לעשות? חתירה באמת היה לי כאבים בגב התחתון , אפילו רק עם מוט ריק... סקוואט בנתיים אין.
הוא מתכוון בתרגילים האלו , כאילו לחזק את הגב התחתון , הוא גם אמר לי שלא הייתי צריך לנוח כזה הרבה , אלא לחזור אחרי חודש ולהתחיל לחזק את הגב , אני חושב שהוא די צודק לא? עשיתי טעות שעזבתי ל-3 חודשים.

נערך לאחרונה:
אין מה לתקן, צריך ללמוד.

צפה בוידאו הזה, ותעלה סרטון טכניקה נוסף אחרי שיישמת:

תשמע קראתי את התגובה לפני שראיתי את הסרטון וציפיתי לקסטרופה. הוא ממש לא רע כמו שהצגת את זה. עם טיפה טוויקים תהיה לו טכניקה בובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית