ייעוץ בדיקת טכניקה- דדליפט

• פותח/ת השרשור
לרגע שראיתי שזה הפוסט שלך הופתעתי לרגע חח
השיר 😍
לא מבין גדול אבל הטכניקה נראת סבבה לגמרי
חחחחח כשאהיה פחות חלש אולי יהיו פוסטים שלי
כל עובר ושב אומר שיש משהו מוזר בטכניקה שלו
אני לא מצליח לקלוט

הטכניקה שלו סבבה לגמרי בכל פעם שאני רואה אותו במכון מדדלפט.
הייתי נמנע מהאובר אקסטנשן והוא עומד קצת רחוק מידיי מהמוט אבל סה"כ המוט עולה בקו ישר וצמוד לגוף אז אין שום בעיה עם זה לדעתי 😃

1. הוא מתחיל עם המוט מעבר למרכז כף הרגל - ולכן המוט חוזר אחורה ומקיים מסלול מוט לא אנכי.
2. האגן מתחיל נמוך מידי, זווית הגב אנכית מידי, והכתפיים אחורה מידי ביחס למוט - ככל שהמשקל יותר כבד התנאים לקיום המשיכה יותר ויותר חייבים להתקיים, ובמקרה שלו זה מתקיים בזמן הניתוק, במקום להתחיל מלכתחילה בפוזיצייה הרצויה.
3. בטופ פוזישן תגיד לו פשוט לעמוד עם מוט בידיים, לא שום דבר אחר. לא צריך להשען אחורה. לנעול את הברכיים ולעמוד זקוף בעמידה רגילה, עם מוט בידיים, זה הכל.

המוט עולה בקו ישר

האגן מתחיל נמוך מידי, זווית הגב אנכית מידי, והכתפיים אחורה מידי ביחס למוט
לגביי האגן אני מסכים, אבל יש לא מעט אנשים שנמצאים בפוזישן כזה והם מתחזקים ומגיעים למשקלים יפים, אז אולי זה תלוי אנתרופומטריה?

לגביי האגן אני מסכים, אבל יש לא מעט אנשים שנמצאים בפוזישן כזה והם מתחזקים ומגיעים למשקלים יפים, אז אולי זה תלוי אנתרופומטריה?
הם לא נמצאים בפוזיציה הזו כשהמוט מתנתק מהקרקע, אלא חוזרים לפוזיציית המשיכה כפי שמוסבר בקישור, כי זו לא בחירה שלהם איך יראה הדדליפט במידה והוא כבד. הסיבות צויינו בקישור. המכניקה של הדדליפט, בהנתן מספיק משקל, נקבעת ב100% על פי רוחב העמידה, רוחב האחיזה והאנתרופומטריה - אתה לא יכול לבטל את התנאים לקיום המשיכה, גם אם ממש ממש תרצה. האנתרופומטריה תשפיע על איך זה יראה, אבל התנאים יתקיימו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית