עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Fbw של 3 אימונים בשבוע מהפורטל היא סבבה. מה שיותר חשוב זה התזונה שלך
חשב את ה RMR שלך ואת ההוצאה הקלורית מהאימונים ותתחיל מגירעון קל שיגיע בהדרגה עד כ 500 מינוס.על כמה קלוריות מומלץ להיות? 1600? 1800?
כלל ברזל בחיטוב הוא לעבוד בעצימות גבוהה, בדומה ל SS.והאם אפשר להישאר עם התרגילים של ss, רק להגדיל את החזרות ל-8 ולהוריד את המשקל? או שעדיף ה- fbw?
חשב את ה RMR שלך ואת ההוצאה הקלורית מהאימונים ותתחיל מגירעון קל שיגיע בהדרגה עד כ 500 מינוס.
כלל ברזל בחיטוב הוא לעבוד בעצימות גבוהה, בדומה ל SS.
אגב, גם ב SS תוכל להמשיך בחיטוב למשך תקופה קצרה (קצרה יכול להיות גם חודש ואף חודשיים..נורא תלוי מתאמן ובמשקלי העבודה) .. אך אם לא, FBW קלאסית שתתרכז בתרגילי הבסיס 3 פעמים בשבוע ובעבודה עצימה 3-5 חזרות. נפח גבוה לא מועיל בחיטוב.
אתה יכול להישאר עם החלוקת תרגילים כמו ב ss גם מבחינת סטים וחזרות, פשוט לא תוכל כנראה לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון. והייתי מציע גם לעשות סקוואט קל באינון של אמצע השבוע
אינון זה אימון 😃סקוואט באינון?
לא.ואם אני נשאר ב-ss, למה לא להעלות את מספר החזרות? זה לא עדיף לחיטוב?
תעשה SS. כשתפסיק להתקדם תעבור ללינארית או שתעבור לתבנית שונה.ואם זה אפשרי אז שתהיה SS כי אני אוהב ורגיל אליה.
הלינארית של ביל סטאר מעולה לחיטובעד עכשיו עשיתי מסה, אני רוצה לעבור לחיטוב בשביל להוריד א"ש.
איזו תוכנית אימון מומלצת? איך התוכנית חיטוב FBW ל-3 פעמים בשבוע מהפורטל?
מידע שאולי משנה הוא שאני מתאמן מתחיל. עשיתי מסה זמן די קצר ב- SS. אני לא ממשיך במסה כי ה- א"ש ממש מפריע לי.