הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית חיטוב טובה

arikarik

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
עד עכשיו עשיתי מסה, אני רוצה לעבור לחיטוב בשביל להוריד א"ש.
איזו תוכנית אימון מומלצת? איך התוכנית חיטוב FBW ל-3 פעמים בשבוע מהפורטל?

מידע שאולי משנה הוא שאני מתאמן מתחיל. עשיתי מסה זמן די קצר ב- SS. אני לא ממשיך במסה כי ה- א"ש ממש מפריע לי.

• פותח/ת השרשור
Fbw של 3 אימונים בשבוע מהפורטל היא סבבה. מה שיותר חשוב זה התזונה שלך

אחלה תודה.

על כמה קלוריות מומלץ להיות? 1600? 1800?

והאם אפשר להישאר עם התרגילים של ss, רק להגדיל את החזרות ל-8 ולהוריד את המשקל? או שעדיף ה- fbw?
אני פשוט אוהב ורגיל כבר לתוכנית של ss ומעדיף לא לשנות אם אפשר.

על כמה קלוריות מומלץ להיות? 1600? 1800?
חשב את ה RMR שלך ואת ההוצאה הקלורית מהאימונים ותתחיל מגירעון קל שיגיע בהדרגה עד כ 500 מינוס.

והאם אפשר להישאר עם התרגילים של ss, רק להגדיל את החזרות ל-8 ולהוריד את המשקל? או שעדיף ה- fbw?
כלל ברזל בחיטוב הוא לעבוד בעצימות גבוהה, בדומה ל SS.
אגב, גם ב SS תוכל להמשיך בחיטוב למשך תקופה קצרה (קצרה יכול להיות גם חודש ואף חודשיים..נורא תלוי מתאמן ובמשקלי העבודה) .. אך אם לא, FBW קלאסית שתתרכז בתרגילי הבסיס 3 פעמים בשבוע ובעבודה עצימה 3-5 חזרות. נפח גבוה לא מועיל בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
חשב את ה RMR שלך ואת ההוצאה הקלורית מהאימונים ותתחיל מגירעון קל שיגיע בהדרגה עד כ 500 מינוס.

כלל ברזל בחיטוב הוא לעבוד בעצימות גבוהה, בדומה ל SS.
אגב, גם ב SS תוכל להמשיך בחיטוב למשך תקופה קצרה (קצרה יכול להיות גם חודש ואף חודשיים..נורא תלוי מתאמן ובמשקלי העבודה) .. אך אם לא, FBW קלאסית שתתרכז בתרגילי הבסיס 3 פעמים בשבוע ובעבודה עצימה 3-5 חזרות. נפח גבוה לא מועיל בחיטוב.

אחי תודה על התשובה אבל קצת בלבלת אותי.. אני צריך כרגע את תוכנית החיטוב האופטימאלית, ואם זה אפשרי אז שתהיה SS כי אני אוהב ורגיל אליה.

במה לבחור, ובאיזו עצימות? ממתי מספר חזרות לא משפיע על האם זה מסה או חיטוב? אשמח לשמוע ולהשכיל.

ואפשר לינק למאמר שבוו מוסבר איך מחשבים את ה- RMR?

אתה יכול להישאר עם החלוקת תרגילים כמו ב ss גם מבחינת סטים וחזרות, פשוט לא תוכל כנראה לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון. והייתי מציע גם לעשות סקוואט קל באינון של אמצע השבוע

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להישאר עם החלוקת תרגילים כמו ב ss גם מבחינת סטים וחזרות, פשוט לא תוכל כנראה לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון. והייתי מציע גם לעשות סקוואט קל באינון של אמצע השבוע

מה זה סקוואט באינון? ואם אני נשאר ב-ss, למה לא להעלות את מספר החזרות? זה לא עדיף לחיטוב?

ואם זה אפשרי אז שתהיה SS כי אני אוהב ורגיל אליה.
תעשה SS. כשתפסיק להתקדם תעבור ללינארית או שתעבור לתבנית שונה.
משהו בסגנון של 3x5 באימון ראשון ו 1x5 באימון אחרון ובאמצע התאוששות קלה.

עד עכשיו עשיתי מסה, אני רוצה לעבור לחיטוב בשביל להוריד א"ש.
איזו תוכנית אימון מומלצת? איך התוכנית חיטוב FBW ל-3 פעמים בשבוע מהפורטל?

מידע שאולי משנה הוא שאני מתאמן מתחיל. עשיתי מסה זמן די קצר ב- SS. אני לא ממשיך במסה כי ה- א"ש ממש מפריע לי.
הלינארית של ביל סטאר מעולה לחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית