הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פריכיות אורז או לחם לבן?

Mike3236

משתמש מתחיל
271
28
נק' מוניטין:
34
271
28
אהלן,
כרגע אני במסה, בדקתי את הערכים של פריכיות אורז ולחם לבן, פריכיות אורז יש יותר פחמימה (וקלוריות בכללי)
השאלה אם פריכיות אורז נחשב לפחמימה מורכבת והאם זה עדיף על לחם? (לפי מה שידוע לי לחם לבן זה לא פחמימה מומלצת ולא מורכבת, תקנו אותי אם אני טועה)

תודה מראש 😃

השאלה אם פריכיות אורז נחשב לפחמימה מורכבת והאם זה עדיף על לחם? (לפי מה שידוע לי לחם לבן זה לא פחמימה מומלצת ולא מורכבת, תקנו אותי אם אני טועה)
אכן טועה, אין דבר כזה מומלץ או לא מומלץ בגלל דבר כזה או אחר, יש מתאים יותר או פחות מתאים בגלל ערכים. אין הבדל עקרוני בין פריכיות אורז לעומת לחם לבן מעבר לשובע. תאכל מה שנוח לך

• פותח/ת השרשור
אכן טועה, אין דבר כזה מומלץ או לא מומלץ בגלל דבר כזה או אחר, יש מתאים יותר או פחות מתאים בגלל ערכים. אין הבדל עקרוני בין פריכיות אורז לעומת לחם לבן מעבר לשובע. תאכל מה שנוח לך
תודה

• פותח/ת השרשור
שאלתי נטו מבחינה של פחמימה מורכבת מול פשוטה (אורז מול קמח)
מה גם שכמות הקלוריות בפריכיות גבוהה יותר מבלחם אז זה טוב לכאלה שקשה להם לאכול בכמויות

תודה על התשובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית