הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר חייב עזרה תותחים

daniel deri

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי שמי דניאל בן 22 התחלתי לפני חודש סייקל שאותו רכשתי דרך מאמו חדר כושר.
מה שאבקש ממכם זה שאפרט עכשיו מה בדיוק אני עושה ואיך אני ממשיך עם זה מה לא בסדר ומה אני עושה בבקשה !!

אני בחודש השני עכשיו.
מה שנקנה זה ככה
2 בקבוקונים של טסטוסטרון 250
2 בקבוקונים של בולדנון 200
2 בקבוקונים של דקה
סה"כ 6 בקבוקונים.

חודש ראשון עשיתי רק טסטוסטרון ובולדנון 0.5 ו0.5 סך הכול 1 מיליגרם.

עכשיו נשארו לי עוד בקבוקון של טסטוסטרון ובולדנון ו2 של דקה ואני מתחיל ב0.5 דקה 0.5 בולדנון ו0.5 טסטוסטרון סך הכול 1.05 מיליגרם זריקה יום כן יום לא.

הסייקל יגמר לי חודש הבא סך הכול הזרקות למשך חודשיים.

ואז גם נשאר לי בקבוקון בודד של דקה
לא הבנתי כל כך מהו החישוב של הסייקל שהוא נתן לי והאם חודשיים סייקל זה לא מעט מדי להתחיל pct אחרי חודשיים.

האם צריך להוסיף עוד משהו והאם צורת ההזרקה והמינונים הם בסדר.

לא ראיתי תוצאות מי יודע מה לאחר חודש.
אשמח למה להוסיף ולמתי להתחיל ניקוי והאם להמשיך אותו ליותר מחודשיים.

תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
מצ"ב התמונות של הבקבוקונים אם מישהו מכיר

קבצים מצורפים

• 1452675278767-1672716572.jpg
    1452675278767-1672716572.jpg
    KB 61.4 · צפיות: 149
  • 1452675307615-1200921904.jpg
    1452675307615-1200921904.jpg
    KB 81.6 · צפיות: 148
מכירים את החברה , השאלה היא כמה עלית מכל הסייקל הזה בנתיים , מבחינת תוצאות אתה אמור לעלות נוזלים מהננדרולון , חשק מיני גבוהה מהטסט וככה אתה אמור לדעת שהחומרים עובדים , שאלה אחרת האם זה סייקל ראשון ? אם לא ועשית סייקלים בעבר שכן אתה יודע שעובדים , אז אתה תידע כבר לבד שמה שקיבלת כן עובד או לא . מי שעשה סייקל 1 או 2 יודע בערך מה צריך לקבל בתמורה לחומרים

• פותח/ת השרשור
לא קיבלתי pct את זה אני יקנה סוף הסייקל.
השאלה אם צריך להמשיך יותר מחודשיים שזה מה שיצא לי מבחינת כמות חומר ולהתחיל ניקוי או להמשיך לסגור אקבעה חודשים ואז ניקוי.
וזה סייקל ראשון.
חשק מיני מטורף רעב ומסה יש.
איך המינונים שלי? וכצה זמן צריך להמשיל עם זה ומתי להתחיל ניקוי
ולא עלה בדעתך לשאול אותו לפני שרכשת ממנו את החומרים והתחלת את השימוש?
עלה בדעתי שאלתי הוא הסביר אבל מבירור מעמיק הסנתי שחוץ ממנו עוד אנשים מבינען ואשמח לעזרה
סי
מכירים את החברה , השאלה היא כמה עלית מכל הסייקל הזה בנתיים , מבחינת תוצאות אתה אמור לעלות נוזלים מהננדרולון , חשק מיני גבוהה מהטסט וככה אתה אמור לדעת שהחומרים עובדים , שאלה אחרת האם זה סייקל ראשון ? אם לא ועשית סייקלים בעבר שכן אתה יודע שעובדים , אז אתה תידע כבר לבד שמה שקיבלת כן עובד או לא . מי שעשה סייקל 1 או 2 יודע בערך מה צריך לקבל בתמורה לחומרים
סייקל ראשון אחי
יש תופעות לוואי אשמח אם תחיעץ חי על מה ששאלתי

חודש ראשון עשיתי רק טסטוסטרון ובולדנון 0.5 ו0.5 סך הכול 1 מיליגרם
בשבוע?
עכשיו נשארו לי עוד בקבוקון של טסטוסטרון ובולדנון ו2 של דקה ואני מתחיל ב0.5 דקה 0.5 בולדנון ו0.5 טסטוסטרון סך הכול 1.05 מיליגרם זריקה יום כן יום לא.
אני מניח שגם בחודש הראשון הזרקת יום כן יום לא. כניראה ש"המאמן" שלך התכוון שתזריק את הדקה במקביל לטסט ולבולד. על כל פנים, הוא דפק אותך. הבולד לא קשור לכלום, מינון נמוך מדי לפרק זמן קצר מדי.

• פותח/ת השרשור
1.81
בשבוע?

אני מניח שגם בחודש הראשון הזרקת יום כן יום לא. כניראה ש"המאמן" שלך התכוון שתזריק את הדקה במקביל לטסט ולבולד. על כל פנים, הוא דפק אותך. הבולד לא קשור לכלום, מינון נמוך מדי לפרק זמן קצר מדי.

לא בשבוע יום כן יום לא גם בחודש הראשון וגם עכשיו ההבדל היחידי שעכשיו זה מלווה עם דקה.

לגבי הניקוי הוא בהישג ידי.
האם למשוך את הסייקל למעבר לחודשיים?

ואני עושה טסט ארוך לא קצר
רוץ ותקנה אתמול את חומרי השיקום !
חומרי ה pct חייבים להיות בהישג בתחילת הסייקל לכל צרה שלא תבוא .
המלצה חמה - תעשה את זה עוד היום !

כמה זמן לעשות את הסייקל בהנחה שזה סייקל ראשון של דקה בולדינון וטסט יום כן יום לא מץי להתחיל ניקוי? טסט ארוך.

חבל שקפצת לסייקל כזה ישר מבלי לעשות שיעורי בית
עוד מקרה של חוסר ידע, נו שויין

1. תתארגן על פרגניל ו-PCT
2. כדאי שלהבא תבין מה המשמעות של שימוש בחומרים, מה מתאים להתחלה או לא. מקווה שהסייקל לא יהיה לך כבד מידי. להגיד לך להפסיק עם הבולד והדקה זה מה שהיית עושה, אבל כבר התחלת - נו, תמשיך... עד הסוף
3. שים לב שאת הדקה והבולד תסיים כשבועיים לפני הטסט, חכה 3 שבועות ואז תתחיל PCT
4. תתחיל לקרוא אשכולות בפורום על סייקלים, חומרים, מינונים.. בקיצור - שיעורי בית וחריש עמוק
5. חוק - לפני כל שימוש בחומרים, חזור לפורום להתייעץ. תשאל הכל מא' עד ת' ורק עד שהכל ברור וידוע - אז תתחיל.

זה כבר מתחיל להיות תופעה, בן אדם שאין לו שום ידע בחומרים הולך קונה על בליינד מהמאמן\בחור בעל יד 45... מינונים לא נכונים חומרים שלא קשורים לסייקל ראשון, והדבר הכי חשוב אין PCT מתוכנן שנמצא עוד בראשית הסייקל עמוק במגירה!
מה נסגר איתכם אנשים?! מזה פה משחק בפיפא? יש תופעות לדברים האלה זה התעסקות בהורמונים ועד שלא יקרה אסון לאחד המשתמשים אף אחד לא ילמד?!
חצי מהאשמה על דילרים\מאמנים שמנסים לסחוט ת'לימון כמה שאפשר! ראבק לפחות תסבירו מה התופעות שעלולות להיות, תבנו סייקל כמו שצריך בהתאם לבן אדם תשתפו קצת את הידע שלכם (אם יש לכם בכלל) שהבן אדם ידע בדיוק לאן הוא נכנס.
קחו סיפור נחמד לסופש:
חבר לא בדיוק קרוב שלי החליט לעלות על סייקל טסט ודיבול, עד היום הבן אדם מנסה להבין איך לעזאזאל הוא אמור עכשיו להיכנס לבוניטה דה מאס בשביל לקנות חזייה לג'ינו שלו, לא יודע מה כמה איפה למה וכמה איך זה נחת עליו, המלצתי לו שיתחיל לחסוך קצת לניתוח ג'ינו ושאיבת טימטום.
מצטער שאני פורק פה את כל זה אבל כל שני וחמישי אני שומע או רואה סיפורים כאלה.

זה כבר מתחיל להיות תופעה, בן אדם שאין לו שום ידע בחומרים הולך קונה על בליינד מהמאמן\בחור בעל יד 45... מינונים לא נכונים חומרים שלא קשורים לסייקל ראשון, והדבר הכי חשוב אין PCT מתוכנן שנמצא עוד בראשית הסייקל עמוק במגירה!
מה נסגר איתכם אנשים?! מזה פה משחק בפיפא? יש תופעות לדברים האלה זה התעסקות בהורמונים ועד שלא יקרה אסון לאחד המשתמשים אף אחד לא ילמד?!
חצי מהאשמה על דילרים\מאמנים שמנסים לסחוט ת'לימון כמה שאפשר! ראבק לפחות תסבירו מה התופעות שעלולות להיות, תבנו סייקל כמו שצריך בהתאם לבן אדם תשתפו קצת את הידע שלכם (אם יש לכם בכלל) שהבן אדם ידע בדיוק לאן הוא נכנס.
קחו סיפור נחמד לסופש:
חבר לא בדיוק קרוב שלי החליט לעלות על סייקל טסט ודיבול, עד היום הבן אדם מנסה להבין איך לעזאזאל הוא אמור עכשיו להיכנס לבוניטה דה מאס בשביל לקנות חזייה לג'ינו שלו, לא יודע מה כמה איפה למה וכמה איך זה נחת עליו, המלצתי לו שיתחיל לחסוך קצת לניתוח ג'ינו ושאיבת טימטום.
צודק.
במקרה הטוב יש כאלו שמגיעים לפורום לשאול, למרות שכבר התחילו סייקל מהסרטים.
במקרה הרע - חוזרים למי שנתן להם את הסייקל/ייעץ להם - כדי שייעץ להם איך לצאת מהבעיות שהם חווים בעקבותיו.
נחש מה? הבעיות לא עוברות.....

קחו סיפור נחמד לסופש:

את הדילרים והמאמנים מעניין יותר הארנק שלך מאשר מה יקרה לך.
לדעתי מי שנכנס לזה עיוור כמו טמבל ככה גם יראה העתיד שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית