ייעוץ לפני סגירת הזמנה מ BB מה ידוע לכם על המוצרים הבאים [כותרת ערוכה]

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אהלן אני עושה ברגעים האלה הזמנה מBB
מזמין opti-men וjack3d(חוץ מזה יש לי גם אבקת חלבון, קריאטין כמובן, אומגה 3 וbcaa כולם של חברות איכותיות כמובן וזהו).
זרקתי גם כמה דוגמיות.
פרט לזה סתם מבדיקה קצרה ראיתי שיש שם כמה מוצרים די זולים, ולא הבנתי בדיוק למה הם טובים, אז חשבתי לשאול פה ואולי לזרוק אותם גם בהזמנה, אז ככה-
Chromium Picolinate- הדבר הזה עולה איזה 6-7$, משהו יכול להסביר לי מה זה הדבר הזה? והאם משתלם לקנות אותו בכלל? כי תאכלס זה גרושים מה שהוא עולה...
tribulus- גם כן איזה 10-9$, מה זה הדבר הזה בדיוק? שווה משהו?

בקיצור, אם יש לכם המלצות למשהו טוב במחיר סביר לזרוק, תרגישו חופשי לשתף:)

• פותח/ת השרשור
עסר במכס כי הם לא בדקו את החבילה ,הo לא בודקים את כל החבילות מה מכיל fk דבר.
בארצות הברית זה כן חוקי בגלל לא הורידו אותו גם אפדרין חוקי בארה"ב.הורידו מוצרים רק שמכילים את הסטרואיד טרן והJACK3D לא מכיל .אתה מוזן לקורא על theophyline

עובדה שבbb.com אין שום אפדרין ולא נעליים.
ועובדה שbb.com הורידו 99% מהפרוהורמונים והטסטבוסטרים למינהם(בלי להתווכח אם בצדק או לא), וואלה גם בליפו 6 יש ימוהבין, אבל הוא בכמות כל כך קטנה, שזה פשוט בדיחה, אין לי שום ספק ש הטיופלין הזה או שהוא בכמות קטנה, או שלבד הוא לא פועל אותו הדבר בלי שילוב של חומר אחר, הסטארויד טרן זה דבר אחד וjack3d שזה בסכ"ה proworkout formula זה דבר אחר, תיהיה בטוח שאין שוווווווווום קשר בינהם.

עובדה שבbb.com אין שום אפדרין ולא נעליים.
ועובדה שbb.com הורידו 99% מהפרוהורמונים והטסטבוסטרים למינהם(בלי להתווכח אם בצדק או לא), וואלה גם בליפו 6 יש ימוהבין, אבל הוא בכמות כל כך קטנה, שזה פשוט בדיחה, אין לי שום ספק ש הטיופלין הזה או שהוא בכמות קטנה, או שלבד הוא לא פועל אותו הדבר בלי שילוב של חומר אחר, הסטארויד טרן זה דבר אחד וjack3d שזה בסכ"ה proworkout formula זה דבר אחר, תיהיה בטוח שאין שוווווווווום קשר בינהם.
מי אמר שיש קשר בין טרן לג'ק?ולא מוכרים אפדררין באתר כי צריך מותר למכור בכמות מוגבלת וצריך להציג רשיון נהיגה כדי לרכוש אותו וכן מוכרים באתר יומובהין טהור באיזה כמויות שבא לך.
אתה יכול להמשיך ליהות בטוח שהטיופלין זה כלום מצידי קח גם DNP.

• פותח/ת השרשור
מוכרים באתר ימוהבין? באמת? תיהיה גבר ותביא לינק, אני בחיים שלי לא ראיתי שם ימוהבין למכירה וחרשתי על האתר...

הא ובקשר לjack3d אני עדיין בדעה שאין מצב שיבדקו אותו או שלא יכניסו אותו לארץ, כמו כל הדברים שהזמנתי עד עכישו, אבל אני אעדכן בהמשך מה קורה עם זה, וכנ"ל לגבי המרכיבים שלו, אני לא רואה שם משהו מיוחד שעלול להזיק לי באופן מסויים.

• פותח/ת השרשור
הזמנתי לא פעם יהומובהין מאתר...
http://www.bodybuilding.com/store/prima/yo.html

אוקיי משהו פה מוזר לי...
יש מצב זה פשוט בכמות קטנה יותר מהרגיל(אבל עדיין אפשר פשוט לקחת יותר), בכל מקרה, בוא נסכים שjack3d זה לא "סטארוידים", אולי יש שם את אחד המרכיבים של קלן, אבל הוא בכמות מזהרית שזה לא רלוונטי בכלל...
במחיר שבו מוכרים אותו והתפוקה שהוא נותן לדעתי זה אחד הדברים היותר משתלמים שאפשר לקנות...

תאופילין יש גם בתה אתה מוזמן לשתות בכמויות ולקבל אותו וקפאין. קריאטין יש שם הרבה פחות מ 5 גרם, גם ארגנינין יש מעט.
כנראה ש 70% מהאפקט שלו הוא פסיכולוגי

אחת ולתמיד, אם המשלוח מגיע דרך הים(לא FEDEX) אתה גם יכול להביא סטרואידים ולא יבדקו את זה(95 אחוז מהמקרים)... , אני אישית הזמנתי הרבה פעמים יהומבין טהור מBB והם אפילו לא מסתכלים על מה שיש בחבילה

אתה מדבר על הJACKED של UPSLABS?קראתי עליו ביקורות חבל על הזמן בחו"ל,כאילו הוא לא רואה בכלל את הNO XPLODE וכל המוצרים האלה...
הזמנתי גם טריבולוס מקווה שזה באמת יתרום לכוח...למישהו יש נסיון עם הANIMAL M-STAK?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית