הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספים למתחיל

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אני רוצה להיות מוכן כשאני מתחיל להתאמן, כרגע אני בפציעה ומקווה להחלים כמה שיותר מהר.
אז, ראיתי פה שהרבה צורכים תוספים כמו קריאטין, אבץ, מגנזיום, מולטי ויטמין, ושמן דגים (אומגה 3), כשאני מחלים אני רוצה ישר להתחיל להתאמן, ואני גם חוזר לשחק כדורסל, ואני רוצה להיות מוכן ב100 אחוז. אפילו אם אני אקנה את התוספים אחרי שאני אתחיל להתאמן, לרכוש ידע בינתיים על מה צריך ומה לא.
אז כמתאמן מתחיל, האם כל אלה הנ"ל חיוניים וחשובים ? אם לא איזה מהם כן חיוניים ואילו לא ?
והאם באמת יש תוספים שצריך לקחת מהם 3 ואפילו 6-10 כדורים ביום ? כמו האומגה 3?
אחרי חשיבה
החלטתי ללכת על אומגה 3, קריאטין שאני עוד לא יודע איך בדיוק צריך לתסף איתו, ומולטי ויטמין, יש לי התלבטות בין הTwinlab one cap per day או הdualtab, איזה מהם עדיף ? אם אראה שאני צריך אבץ ומגנזיום אחרי שאתחיל להתאמן אתסף איתם בהמשך.

זה אולי חיוני
אבל הקו מחשבה שלך לא בריא כי אתה רוצה ישר לחזור למשחק בכל הכוח. צריך לדעת גם מיתון במיוחד שמדובר בפציעות

• פותח/ת השרשור
זה אולי חיוני
אבל הקו מחשבה שלך לא בריא כי אתה רוצה ישר לחזור למשחק בכל הכוח. צריך לדעת גם מיתון במיוחד שמדובר בפציעות
אני חוזר לSS ולכדורסל בהדרגה, עד כמה שאני אוכל. בנוסף אני לא יודע מתי אני אמור להחלים כי עוד לא עשיתי את הMRI, אז אתה ממליץ להתחיל בלי תוספים בכלל ? לא חושב שיש משהו רע באומגה 3, או מולטי ויטמין לאחד שלא אוכל הרבה ירקות. ואחרי הפציעה אני אעבוד שבועיים טכניקה במוט ריק ומשקלים נמוכים ואז אתחיל SS.

אני חוזר לSS ולכדורסל בהדרגה, עד כמה שאני אוכל. בנוסף אני לא יודע מתי אני אמור להחלים כי עוד לא עשיתי את הMRI, אז אתה ממליץ להתחיל בלי תוספים בכלל ? לא חושב שיש משהו רע באומגה 3, או מולטי ויטמין לאחד שלא אוכל הרבה ירקות. ואחרי הפציעה אני אעבוד שבועיים טכניקה במוט ריק ומשקלים נמוכים ואז אתחיל SS.
לא המלצתי כלום.
סתם אמרתי מה אני חושב על התהליך שאתה רוצה לעשות. הייתי ממליץ לך להתרכז בתפריט נכון ואז לשקול תיסוף

• פותח/ת השרשור
לא המלצתי כלום.
סתם אמרתי מה אני חושב על התהליך שאתה רוצה לעשות. הייתי ממליץ לך להתרכז בתפריט נכון ואז לשקול תיסוף
זה מה שהחלטתי בסוף, אולי רק אחרי כמה זמן להוסיף קריאטין או משהו ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית