הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקשר שבין הפרעות קשב וריכוז לעודף משקל

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך
שהיוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל.
אם לך זה עזר או לא,זה לא רלוונטי לדיון כי כל אחד שונה,מה גם שלהסיק שהציונים שלך השתנו בגלל התרופה זה תמים,אתה עדיין מתבגר והגוף שלך משתנה באופן קבוע,יכולות להיות עוד מליון סיבות אחרות שהציונים שלך השתנו,החל מחומר קל יותר ועד מורים פרטיים.
מקווה שעכשיו הבנת.

.
אתה צודק,פשוט מעצבן אותי שאנשים מפילים את הכל על זה שיש להם בעיות קשב וריכוז כמו למשל בכותרת פה באשכול.
ואני לא סתם אמרתי את זה על עצמי.אני וכמה חברים עשינו מן כזה ניסוי קטן (כולנו מתאפיינים כ-"ילדים עם בעיות קשב וריכוז")(כמובן שזה לא מאפיין את כל האוכלסייה)
ברגע שלקחתנו ריטלין אנחנו מרגישים עייפים מקשיבים קצת בשיעור מרוכזים,לפעמים על המורה ולפעמים סתם על איזה קיר
על קונצרטה איפשר ביכלל לדבר אתה מסתכל על הקיר וזהו כל השיעור כמו איזה זומבי (ציטוט של הפסיכולוג שלי אגב)
מה שאני בא לאמר פה,שזה נכון שיש לנו בעיות קשב וריכוז,אבל זה לא אומר שאנחנו נכשלים בגלל זה ושאנחנו צריכים למצוא את מה שטעינו בוא ונכשלנו בגללו במקום ישר להאשים את זה שיש לי בעיות קשב וריכוז (כי אם גישה כזאת לא תגיעה לשום מקום)

ברגע שלקחתנו ריטלין אנחנו מרגישים עייפים מקשיבים קצת בשיעור מרוכזים,לפעמים על המורה ולפעמים סתם על איזה קיר
על קונצרטה איפשר ביכלל לדבר אתה מסתכל על הקיר וזהו כל השיעור כמו איזה זומבי (ציטוט של הפסיכולוג שלי אגב)
זה ניסוי? מה הוא הוכיח בדיוק?

שהיוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל.
אם לך זה עזר או לא,זה לא רלוונטי לדיון כי כל אחד שונה,מה גם שלהסיק שהציונים שלך השתנו בגלל התרופה זה תמים,אתה עדיין מתבגר והגוף שלך משתנה באופן קבוע,יכולות להיות עוד מליון סיבות אחרות שהציונים שלך השתנו,החל מחומר קל יותר ועד מורים פרטיים.
מקווה שעכשיו הבנת.

שוב,למקרה שאתה חדש בפורום,אנחנו לא דוגלים בברו סיינס,כל דבר שאתה אומר בבטחון מופרז אתה צריך לתת סימוכין עליו,ושוב אתה ממשיך.
"כל תרופה שאתה נוטל מזיקה לך" -לא.
האם תרופות הומאופתיות מזיקות לך?כבר נפלה לך הטענה.
כדורים שאנשים נוטלים צבועים בצבעי מאכל סינטטיים שמזיקים לך.

תרופות הומאופתיות מיוצרות מצמחים>הם עוברים הדברה כימית>הם מזיקים לך.
עוד משהו?

כדורים שאנשים נוטלים צבועים בצבעי מאכל סינטטיים שמזיקים לך.

תרופות הומאופתיות מיוצרות מצמחים>הם עוברים הדברה כימית>הם מזיקים לך.
עוד משהו?
אני באמת כבר לא בטוח אם אתה טרול או טיפש.
באוויר יש פחמן דו חמצני,הוא רעיל.
אוויר->מזיק לך,לך תישן על האף ונראה איך תראה בבוקר.
אתה צודק,פשוט מעצבן אותי שאנשים מפילים את הכל על זה שיש להם בעיות קשב וריכוז כמו למשל בכותרת פה באשכול.
ואני לא סתם אמרתי את זה על עצמי.אני וכמה חברים עשינו מן כזה ניסוי קטן (כולנו מתאפיינים כ-"ילדים עם בעיות קשב וריכוז")(כמובן שזה לא מאפיין את כל האוכלסייה)
מה שאני בא לאמר פה,שזה נכון שיש לנו בעיות קשב וריכוז,אבל זה לא אומר שאנחנו נכשלים בגלל זה ושאנחנו צריכים למצוא את מה שטעינו בוא ונכשלנו בגללו במקום ישר להאשים את זה שיש לי בעיות קשב וריכוז (כי אם גישה כזאת לא תגיעה לשום מקום)

מוכיח את זה שריטלין ושאר התרופות בשוק לא באמת עוזרות לנו ואפילו להפך יכולות רק לעשות לנו רע
וכן זה ניסוי.

איפה הבחנו שאתה חולה?
וזה לא ניסוי,זה פשוט מראה שהתרופה פשוט לא בשבילך.

במקום שנחשב בין הכי טובים בארץ לפי מה שאני יודע
אז מה שאתה אומר שגם 10 החברים שלי גם הובחנו כילדים עם בעיות קשב וריכוז,לא הובחנו נכון?

אני באמת כבר לא בטוח אם אתה טרול או טיפש.
באוויר יש פחמן דו חמצני,הוא רעיל.
אוויר->מזיק לך,לך תישן על האף ונראה איך תראה בבוקר.
אין לך כבר מה לכתוב.
ביקשת ממני הוכחה לכך שרטלין מזיק-קיבלת.
פסלת את הטענה שלי ואמרת שתרופות הומאפתיות לא מזיקות-אותה גם הפרכתי.
תן לי ציטוט שלי,שכתבתי שאוויר הוא בריא,כנראה שלא תמצא אותו.
אני יודע שהאוויר לא בריא,אבל למה אתה מוצא לנכון לדבר על אוויר,כאשר אנו דנים בסוגיית התרופות(כדורים והומאופתיות)?

במקום שנחשב בין הכי טובים בארץ לפי מה שאני יודע
אז מה שאתה אומר שגם 10 החברים שלי גם הובחנו כילדים עם בעיות קשב וריכוז,לא הובחנו נכון?
ביצעו לך בדיקת מוח או רק מבחנים?
אין לך כבר מה לכתוב.
ביקשת ממני הוכחה לכך שרטלין מזיק-קיבלת.
פסלת את הטענה שלי ואמרת שתרופות הומאפתיות לא מזיקות-אותה גם הפרכתי.
תן לי ציטוט שלי,שכתבתי שאוויר הוא בריא,כנראה שלא תמצא אותו.
אני יודע שהאוויר לא בריא,אבל למה אתה מוצא לנכון לדבר על אוויר,כאשר אנו דנים בסוגיית התרופות(כדורים והומאופתיות)?
פרשתי,אם אתה לא מבין את הכשל הלוגי בטענות שלך אז אני לא אבזבז עליך את הזמן שלי(שגם ככה אמור להיות בהכנה למבחן),ביי.

פרשתי,אם אתה לא מבין את הכשל הלוגי בטענות שלך אז אני לא אבזבז עליך את הזמן שלי(שגם ככה אמור להיות בהכנה למבחן),ביי.
מבחנים
ולא הבנתי הבדיקת מוח,הייתה אמורה להיות בישביל להעליב אותי ולאמר לי שאני טיפש,או שבאמת יש בדיקה כזאת?

כתבת שתרופות הומאופתיות לא מזיקות,הרי הם מבוססות על צמחים.הוכחתי לך למה הם כן מזיקות.
לא שאלתי אותך אם האוויר מזיק,דיברנו כאן על דבר ספציפי שטענת והפרכתי את הטענה שלך.

50% מהתיכון שלי לוקח ריטלין. לחצי מהאוכלוסיה יש בעיות קשב וריכוז!!!!!! כן כן, שום ברו סיינס. רק ילדים עם בעיות ריכוז. כח רצון זה אוברייטד

אבל מי שיש לו בעיות של קשב וריכוז לוקח ריטלין, וריטלין גורם לחוסר תאבון. לא?

אני חושב שלאנשים שמנים יש הפרעות קשב וריכוז כי הם כל הזמן חושבים על אוכל, הם שמנים מסיבה מסויימת...
וריטלין זו בעצם תרופה בשביל לרדת במשקל ולא בשביל ריכוז, זה פשוט חוסם להם את התיאבון.

עבדו עלינו כל החיים.
זה האילומינאטי !!!

eye_reasonably_small_400x400.jpg

no82QH1.png

מצאתי את האילומינאטי בריטלין.
פרצתי את המערכת.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שלאנשים שמנים יש הפרעות קשב וריכוז כי הם כל הזמן חושבים על אוכל, הם שמנים מסיבה מסויימת...
וריטלין זו בעצם תרופה בשביל לרדת במשקל ולא בשביל ריכוז, זה פשוט חוסם להם את התיאבון.

עבדו עלינו כל החיים.
זה האילומינאטי !!!

eye_reasonably_small_400x400.jpg

no82QH1.png

מצאתי את האילומינאטי בריטלין.
פרצתי את המערכת.
קצת לא הכי הגיוני בהנחה שריטלין מוריד במעט את בלוטת התריס. אבל שיהיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית