עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כבר עניין שלך..תלוי תכנון וקידום מטרות....להוריד משקל משמע להישאר בטווח של 10-12 חזרות בבנט אובר ?
החלטה שלך, שיהיה בהצלחה בכל אופן 😃כרגע אני נשאר בטווח 8-12 אבל עם רצועות, אנסה בלי ואראה אם אני מצליח להישאר בטווח הזה, מקסימום קצת שריפה באמות בחזרות האחרונות, אימון לא אמור להיות קל 😃
זה כבר עניין שלך..תלוי תכנון וקידום מטרות....
אני לא מייחס חשיבות קריטית מידיי לתרגילי העזר בכללי, רק שלא יפגעו בעצימות תרגילי הבסיס ולרוב נפח גבוה יותר ומשקל נמוך יותר יעשה את העבודה.מה ההבדל בין שמירה על טווח חזרות לבין שמירה על משקל בתרגילי עזר ?, הרי תרגילי עזר אמורים להתבצע עם נפח אז אני מסיק שכמות החזרות היא היותר חשובה לא ?
אוגר, זה שאתה עושה 140 נפח בדדליפט בלטלס לא אומר שזה דבר מיותר! 😛
@Snorlax נראה לי אמר פעם שהוא משתמש בהם בנפח......אבל משקל שמצדיק את השימוש ברצועות ☝️
מסכים עם מורן, פעם אמרתי שאשתמש ברצועות בנפח, אך לאחר נפח אחד איתם החלטתי שלא משנה מה, נפח זה ללא רצועות.אתה טיפה מתבלבל,נחבי זה שאמר לי שלא משנה כמה האחיזה מותשת וכואבת לא לשים רצועות ויהי מה:stop-26:
אני לא מייחס חשיבות קריטית מידיי לתרגילי העזר בכללי, רק שלא יפגעו בעצימות תרגילי הבסיס ולרוב נפח גבוה יותר ומשקל נמוך יותר יעשה את העבודה.
לצורך העניין, אם אתה עובד בטווח של 8 חזרות.. שלא יהיה RM8
קצת שריפה באמות? ומה לגבי חוסר התאוששות בגב? מה לגבי עומס מוגזם על הזוקפים?כרגע אני נשאר בטווח 8-12 אבל עם רצועות, אנסה בלי ואראה אם אני מצליח להישאר בטווח הזה, מקסימום קצת שריפה באמות בחזרות האחרונות, אימון לא אמור להיות קל 😃
קצת שריפה באמות? ומה לגבי חוסר התאוששות בגב? מה לגבי עומס מוגזם על הזוקפים?
לא אפקטיבי, והבנת לא נכון. בתרגילי הבסיס התוכנית שלך קובעת את המשקלים, בתרגילי העזר אם זה לא משקל מאתגר שקשה לעשות - אין טעם וחבל על האנרגיה.אז אני מבין שגם כשאני עושה 8-12 חזרות אני לא אמור לתת את כל הכוח אלא תמיד להיות מסוגל לעוד 2-3 חזרות, השאלה היא כמה זה אפקטיבי מבחינת השריר ?
תרגילי הבסיס התוכנית שלך קובעת את המשקלים, בתרגילי העזר אם זה לא משקל מאתגר שקשה לעשות - אין טעם וחבל על האנרגיה.
ואללה? אני עשיתי עשיריות עם 170-180 קילו בלי רצועותאוגר, זה שאתה עושה 140 נפח בדדליפט בלטלס לא אומר שזה דבר מיותר! 😛
@Snorlax נראה לי אמר פעם שהוא משתמש בהם בנפח......אבל משקל שמצדיק את השימוש ברצועות ☝️
רשמתיואללה? אני עשיתי עשיריות עם 170-180 קילו בלי רצועות
אין סיבה לשים רצועות אלא אם הידיים שלך קרועות עם חתכים \ אתה מתאמן בהרמות אולימפיות כמו @Crossfiter הנחות