הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רכשתי חגורת RDX ויש לי מס' שאלות

• פותח/ת השרשור LiorB
  • פורסם בתאריך

LiorB

מושעה
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
אהלן,
קיבלתי היום את חגורת ה-RDX שקניתי (מידת מדיום). אני 1.65 ושוקל 60 ק"ג.
כשמדדתי אותה היא לחצה לי מעט בעצם האגן (לחץ שיורד בפעולות, כמו סקוואט לדוגמה). האם זה תקין?

שהרכבתי אותה עליי שמתי אותה בשני החורים לפני האחרונים. היה די קשה להוריד אותה ממני, יש איזשהם טיפים להורדת החגורה בצורה קלה? זה עבר ודי קשה...

שאלה אחרונה שהייתי מעוניין לשאול: כעיקרון החגורה שוקלת כמה ק"ג בודדים להערכתי. אומרים שהסקוואט איתה משתפר במס' אחוז והיא בהחלט מקלה על העבודה פה ושם. המשקל של החגורה לא ישפיע עליי ויקשה עליי בסקוואט או בדדליפט? הוא יקל עליי?

תודה רבה.

לוקח זמן להתרגל לחגורה ולדעת לנצל אותה טוב
בהתחלה יש כאבים באיזור של החגורה ואפילו שטפי דם רק תראה שאתה ממקם אותה בצורה הנכונה ובמיקום הנכון ושהיא יושבת עלייך טוב

יקח לך זמן ללמוד איך להלביש אותה עלייך ולהוריד אותה ממך
טיפ ממני זה ללפף את קצה החגורה על הראק ולתפוס חזק את הקצה עם היד הקרובה
לאחר מכן תישען אחורה והצידה ותפעיל לחץ מהכיוון השני, היא אמורה להשתחרר בקלות אם תלמד את השיטה הזאת

המשקל של החגורה לא אמור להשפיע עלייך ואם תדע להשתמש בה טוב ונכון היא תעזור לך, במיוחד בחזרות האחרונות תצליח לסחוט מעצמך עוד

תריץ חיפוש בפורום יש מספיק נושאים שמסבירים בצורה יותר טובה
או ביוטיוב "how to use powerlifting belt"

• פותח/ת השרשור
לוקח זמן להתרגל לחגורה ולדעת לנצל אותה טוב
בהתחלה יש כאבים באיזור של החגורה ואפילו שטפי דם רק תראה שאתה ממקם אותה בצורה הנכונה ובמיקום הנכון ושהיא יושבת עלייך טוב

יקח לך זמן ללמוד איך להלביש אותה עלייך ולהוריד אותה ממך
טיפ ממני זה ללפף את קצה החגורה על הראק ולתפוס חזק את הקצה עם היד הקרובה
לאחר מכן תישען אחורה והצידה ותפעיל לחץ מהכיוון השני, היא אמורה להשתחרר בקלות אם תלמד את השיטה הזאת

המשקל של החגורה לא אמור להשפיע עלייך ואם תדע להשתמש בה טוב ונכון היא תעזור לך, במיוחד בחזרות האחרונות תצליח לסחוט מעצמך עוד

תריץ חיפוש בפורום יש מספיק נושאים שמסבירים בצורה יותר טובה
או ביוטיוב "how to use powerlifting belt"
תודה רבה על התשובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית