הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר NZT 40 אמיתי?

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
למי שלא ראה את הסרט limitless או לא זוכר, NZT 48 הכוונה לכדור שכשלוקחים אותו והוא משפר את היכולות שלך מבחינה פיזית, מנטלית וכו׳, עכשיו מתוך התעניינות, השאלה היא אם יש כזה דבר או דומה. נגיד אני יכול לומר שנגיד קפאין למשל כן מעורר ויכול לגרום לתוצאות יותר טובות לעיתים, וחשבתי אם דבר כזה או אחר (או שילוב של כמה) יכול להביא לתוצאות דומות, ועד כמה רחוק המדע הגיע עד היום..

אני חושב שבסרט זה הרבה יותר רחוק מרק לשפר יכולות... כל דבר שאי פעם שמעת\קראת\ראית נקלט לך בראש ומגיע לתודעה.
לדעתי בגדר המדע בדיוני 😃

• פותח/ת השרשור
אני חושב שבסרט זה הרבה יותר רחוק מרק לשפר יכולות... כל דבר שאי פעם שמעת\קראת\ראית נקלט לך בראש ומגיע לתודעה.
לדעתי בגדר המדע בדיוני 😃
אני יודע, אבל בכוונה לא רשמתי את זה כדי לא להרחיק יותר מידי לכת.. אבל הבנת את הכוונה-כדור/פורמולה (שילוב של כמה) שמסוגלים לגרום לשיפור יכולות פיזיות, וגם מנטליות אם קיים

• פותח/ת השרשור
mdma זה החומר שיש באקסטזי יותר נכון
אתה יכול גם לקחת גביש נקי של md
ההשפעות של זה הפרשה של חומר בשם סרוטנין למוח שאחראי על רגשות שמחה וזה.. זה גורם לדלקה
אז אני לא מדבר על רגשות, אני מדבר על להגביר את היכולת שלך באימונים, נגיד מבחינת משקלים, מרץ וכו׳

בחגיגת יש גם אפדרין למשל ועוד כמה חרטות בקיצור מכון של סטלנים מרימים לפי הצלילים של אגנטון חחח אם אני לא טועה שמעתי שבגלל החגיגת הוציאו את האפדרין מהחוק בארץ

למי שלא ראה את הסרט limitless או לא זוכר, NZT 48 הכוונה לכדור שכשלוקחים אותו והוא משפר את היכולות שלך מבחינה פיזית, מנטלית וכו׳, עכשיו מתוך התעניינות, השאלה היא אם יש כזה דבר או דומה. נגיד אני יכול לומר שנגיד קפאין למשל כן מעורר ויכול לגרום לתוצאות יותר טובות לעיתים, וחשבתי אם דבר כזה או אחר (או שילוב של כמה) יכול להביא לתוצאות דומות, ועד כמה רחוק המדע הגיע עד היום..

לחלוטין יש וזה לא ממש מדע בדיוני היום.

כישורים מנטליים/שכליים:

Noopept
Pramiracetam
Amphetamine
Methyl phenyl - ריטלין
MDMA - כפי שאמרו לפני.

השניים הראשונים לפי מחקרים ראשוניים מסוגלים לשנות את מבנה המוח, ליצור קשרים חדשים או משהו כזה...(לא מומחה גדול)
יש כמובן עוד המון חומרים, אדרנלין, כולין, קפאין ואפילו טסטוסטרון.

כישורים גופניים:

תת הפורום הזה עוסק ברובו בחומרים האלה.

כישורים מיניים:

Vardenafil
Sildenafil - ויאגרה.
Tadalafil - סיאליס.
Yohimbine

מסייעים להשיג ולשמור על זקפה אבל לא משפרים ליבידו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית