עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות שבגלל הזווית צילום היה קשה לראות.בגלל שהמשקל לא כבד עשיתי touch n go , המטרה היא דדליפט (להניח את המוט ל-2 שניות ולעשות עוד חזרה).
לגבי עמידה רחוקה מהמוט, אני מקפיד שהמוט יתחכך ברגל לאורך כל התנועה, קשה לראות כי הפלטה מסתירה (צלם גרוע ,סורי).
לגבי כל השאר אתקן ואעלה שוב.
תודה על הפידבק.
בשמחה 😃תודה על הפידבק.
שים לב שאתה כופף המון את הברכיים בשביל לגעת במוט. זה לא תקין.בגלל שהמשקל לא כבד עשיתי touch n go , המטרה היא דדליפט (להניח את המוט ל-2 שניות ולעשות עוד חזרה).
לגבי עמידה רחוקה מהמוט, אני מקפיד שהמוט יתחכך ברגל לאורך כל התנועה, קשה לראות כי הפלטה מסתירה (צלם גרוע ,סורי).
לגבי כל השאר אתקן ואעלה שוב.
תודה על הפידבק.
שים לב שאתה כופף המון את הברכיים בשביל לגעת במוט. זה לא תקין.
כן.. אתה אמור אבל לכפוף יותר את הירך לא את הגב, הגב נשאר ישר כמובן.בעצם אני אמור לכופף יותר את הגב (כמו בבנט אובר) בכדיי להגיע למוט ופחות את הברכיים ?
כן.. אתה אמור אבל לכפוף יותר את הירך לא את הגב, הגב נשאר ישר כמובן.
המוט כן צריך להתחכך.הגב נשאר ישר אבל כל הטורסו אמור להתכופף קדימה (להיות מוטה קדימה כמעט כמו מנח הטורסו בבנט אובר) ?
הברכיים עדיין אמורות לקבל כיפוף קל מהמצב שבו אני מתחיל להרים את המוט.
שאלה קטנה אחרונה, אם המוט אמור להיות מרוחק 2-3 ס״מ מעצם השוק ואז אני אמור לכופף את הברך עד שהשוק בעצם ייגע במוט ואז להרים זה אומר שהמוט לא יתחכך עם הרגל במהלך העלייה שלו ?