עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הרבה שיטות אימון שונות, אני חושב ששיטת האקרוס (אותו משקל כל הסטים) היא שיטה מצויינת, כי היא מאוד פשוטה והיא עושה את העבודה. בשיטה שאתה ציינת קל מאוד להתקע, כי אתה תמיד על גבול הכשל, והעצימות לרוב לא תתאים את האימון, וגם שלבי ההתקדמות בה הם לא ברוריםאם אם מגדיר טווח של 8-10 , בסט הראשון מצליח 10, בשני מצליח 8 וגם בשלישי מצליח 8 עם אותו משקל זה בסדר?, אני לא מגיע לכשל אבל החזרה האחרונה שאני עושה היא בהחלט האחרונה ולא יכול עוד חזרה.
שאלה נוספת היא למה זה בעייתי אם בסט השלישי אני אוריד משקל בכדיי להישאר בטווח 8-10 חזרות ?, כמובן שבתרגילי עצימות של 5 חזרות לעולם לא אעשה את זה.
יש הרבה שיטות אימון שונות, אני חושב ששיטת האקרוס (אותו משקל כל הסטים) היא שיטה מצויינת, כי היא מאוד פשוטה והיא עושה את העבודה. בשיטה שאתה ציינת קל מאוד להתקע, כי אתה תמיד על גבול הכשל, והעצימות לרוב לא תתאים את האימון, וגם שלבי ההתקדמות בה הם לא ברורים
זה תלוי בעקרונות התכנית, הרבה תכניות עובדות בצורה הזאת כן.אז באימון הבא הייתי אמור לעלות ל 37.5 ?
ה תלוי בעקרונות התכנית, הרבה תכניות עובדות בצורה הזאת כן.
בכיף, שמחתי לעזורתודה על התשובות