הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אימון דדליפט חזרות

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
סיימתי בלוק של 5 שבועות שכלל נפח מאוד (מאוד) גבוה בעצימות די נמוכה (בדדליפט 40%-60%) ולהלן התוצאה:

בנוסף היו כמובן תרגילי עזר כמו פולדאון, שראגס, פלאנק ואירובי.

@Eliavitie פה כן יש מוניטין, תגיב אחי, תגיב.

לא הייתי אומר שזה לא מדגדג למסה, לא חושב שצריך לעבוד עצים בכלל כדי לגדול.

בסטים שהם לא amrap אני גם שמתי דגש על טכניקה ועל מהירות,
משהו שלמדתי כשהרצתי קורטה, שהסבב הכי מוצלח מבין ה-3 שלי היה הסבב שבו בחרתי משקלים מאוד נמוכים (100-120 ברוב המוחלט של הסבב כשבסופו משכתי 220 לסינגל ) וניסיתי לעבוד הכי מהר שאפשר...
בדדליפט לא עבדת 130-160 בערך? אני זוכר שסיימת עם 160..

• פותח/ת השרשור
בדדליפט לא עבדת 130-160 בערך? אני זוכר שסיימת עם 160..
כתבתי רוב,

שבוע אחרון הקפצתי ל140-150-160
ואז שבוע אחר כך אימון קל, סינגל 200.
אימון קל ותחרות 220.

מה החיסרון של bbb בדיוק?
העיקרון שלו זה השלמת נפח לסטים עצימים בתוכניות שאין לך נפח גבוה בהם
עצימות נמוכה מדי בשביל לגרות סיבים כלשהם שהם לא הסיבולתיים ו/או את מערכת העצבים. מאותה סיבה שאני אגיד שריצה זה חרא השלמת נפח לרגליים. גרסאת הBBB של 5X5 הרבה יותר הגיונית למשל, שעושים בה 75% ולא 50. זה כבר אחוז סביר לעשות איתו השלמת נפח.

עצימות נמוכה מדי בשביל לגרות סיבים כלשהם שהם לא הסיבולתיים ו/או את מערכת העצבים. מאותה סיבה שאני אגיד שריצה זה חרא השלמת נפח לרגליים. גרסאת הBBB של 5X5 הרבה יותר הגיונית למשל, שעושים בה 75% ולא 50. זה כבר אחוז סביר לעשות איתו השלמת נפח.
אני לא רואה בעיה בצורה שהוא עובד, אני בראש של אם רוצים להתחזק אז צריך לחזק כל דבר חלש אצלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית