הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חוות דעת על אד קואן לבנץ'+ סרטונים סוף התכנית.

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
טוב אז היום בשעה טובה סיימתי את אד קואן לבנץ'. ראשית אציין כי אני בחיטוב לכן לא ציפיתי באמת להתחזק כל כך מהתכנית אלא יותר לשמור על הכח הקיים. הPR באוגוסט היה 125 לסינגל (וקצת עלה הנפח אז אולי היה לי גם 130 לפני החיטוב) והמטרה הייתה לבנות בהתאם ל1RM הזה ולשחזר אותו בסוף התכנית על מ.ג נמוך יותר. שיניתי קצת את סוף התכנית כדי לבנות לקראת ה125 בסינגל, עד החמישיות עשיתי ביי דה בוק. הנה הסרטונים האחרונים:
120X2X2 משבוע שעבר:

125XF מהיום - לא אכלתי טוב בכלל ולא ישנתי משהו כל השבוע, אולי עם שבוע קצת יותר מוצלח היה עולה. בכל מקרה נתתי חתיכת מלחמה עליו (מתחיל ב1:08):

דעה שלי על התכנית:
מהניסיון שצברתי איתה אני חושב שצריך לשנות כמה דברים בה. א' לא לפחד לשנות את האחוזים לאינקליין וקלוס גריפ, אני לא עשיתי שנים אינקליין לפני אז התחלתי מ90% ממה שהיה רשום לי והוא צמצם את הפער לאורך התכנית. בנוסף אני חושב שהתדירות בתכנית פשוט פח. פעם בשבוע כבד זה מעט מדי לדעתי וסתם מנוחה מיותרת. אם אריץ שוב את התכנית אדאג שיהיו לי לפחות 3 אימוני בנץ' בשבוע (כבד-קל-כבד-קל-כבד-קל) במתכונת של H-כבד, L-קל,P-פרס.X-מנוחה. HXPLXHX ואז שבוע אחרי LXHXPLX או משהו בסגנון הזה, התדירות הייתה לי באמת נמוכה מדי, ואולי אפילו לוותר לגמרי על ההתאוששות כי אף פעם לא באמת הרגשתי שהייתי צריך לעשות אותה בשביל להתאושש. אני חושב שאולי אפילו אפשרי לעשות HXPXHLX כל שבוע או משהו בסגנון הזה, כשבפרס יש טרייספס וכל זה.
לגבי הסוף שכולם יודעים כמה הוא חולני פשוט עד החמישיות אין מה לשנות, וחושב שבמסה גם השלשות אחלה, אולי שם צריך כבר לשנות קצת אבל אחרי זה לזוגות והסינגל הקפיצות צריכות להתכווץ משמעותית כדי שיתאימו להיות בנייק פיק בדרך לסינגל רצוי כלשהו.

• פותח/ת השרשור
מסכים מאד לגבי הביקורת, גם אני נסיתי אותה תקופה והיא לא קידמה אותי כמעט בכלל..
לא ציפיתי פה להתקדמות, השגתי כמעט לגמרי את מה שרציתי. אני בחיטוב ורציתי לשמר את הכח, מה שבמיוחד בלחיצות הוא קשה מאד, ועוד עברתי לאד קואן בגלל מפלה שהייתה לי בבנץ' במהלך החיטוב. דיי בטוח שאנסה את התכנית שוב כשאהיה במסה ואני גם דיי בטוח שאוכל להתחזק בה במסה. מה שכן, אני אריץ אותה במתכונת של 3 אימונים בשבוע כמו שאמרתי, ואז במקום 12 שבועות יהיה לי 8 שבועות תכנית.

יניב, אני כבר תקופה ארוכה רץ על מודיפיקציה של התוכנית ששיניתי מעט בהתאם למה שהרגשתי וחשבתי שיהיה הגיוני ביחס לתוכנית.
בנתיים השיאים ממשיכים להגיע פעם אחרי פעם.

דבר ראשון הסבבים הם של 6 שבועות (השבועות העצימים מאוד מאבדים כיוון הגיוני בתוכנית המקורית) דבר שני, הוספתי נפח:

יום "כבד":

בנץ' רגיל
3X10\8\5
בנץ' צר
2-3X10\8\5
פרס
2X10

יום "קל"

3-5X10

האחוזים נשארו בערך זהים לתוכנית המקורית, אתן דוגמא לסבב העכשווי שלי:

BP - NBP - PRS - ESYBP
3X10X92.5 \ 3X10X82.5 \ 2X10X50 \ 3X10X82.5
3X10X95 \ 3X10X85 \ 2X10X50 \ 3X10X85
3X8X97.5 \ 3X8X87.5 \ 2X10X52.5 \ 3X10X85
3X8X100 \ 3X8X90 \ 2X10X52.5 \ 3X10X85
3X5X105 \ 3X5X92.5 \ 2X10X55 \ 3X10X87.5
3X5X107.5 \ 3X5X95 \ 2X10X55 \ 3X10X90

מקווה שיחסית ברור..
בכל מקרה ברגע שמסיימים את 6 השבועות של הסבב, מתחילים פשוט סבב חדש עם עלייה של 2.5 ק"ג בכל אחת מההרמות
בלי ריסטים בלי כלום
כרגע רץ על זה כבר תקופה.. ואחרי פלאטו רציני ביותר בבנץ'.. סופסוף הוא מתקדם כבר כמה חודשים רצוף

מרמה של 100X3X3 כבדים ... הגעתי לרמה של 105X5X3 שהם סבבה לגמרי

אם זה מעניין אותך אני זוכר שהיה פה כבר עוד דיון על זה בעבר, ויש קצת עדכונים בלוג שלי ממתי שעוד עדכנתי (לפני שהסמסטר ניהיה כבר ממש רע..)

לתשומת ליבך

• פותח/ת השרשור
יניב, אני כבר תקופה ארוכה רץ על מודיפיקציה של התוכנית ששיניתי מעט בהתאם למה שהרגשתי וחשבתי שיהיה הגיוני ביחס לתוכנית.
בנתיים השיאים ממשיכים להגיע פעם אחרי פעם.

דבר ראשון הסבבים הם של 6 שבועות (השבועות העצימים מאוד מאבדים כיוון הגיוני בתוכנית המקורית) דבר שני, הוספתי נפח:

יום "כבד":

בנץ' רגיל
3X10\8\5
בנץ' צר
2-3X10\8\5
פרס
2X10

יום "קל"

3-5X10

האחוזים נשארו בערך זהים לתוכנית המקורית, אתן דוגמא לסבב העכשווי שלי:

BP - NBP - PRS - ESYBP
3X10X92.5 \ 3X10X82.5 \ 2X10X50 \ 3X10X82.5
3X10X95 \ 3X10X85 \ 2X10X50 \ 3X10X85
3X8X97.5 \ 3X8X87.5 \ 2X10X52.5 \ 3X10X85
3X8X100 \ 3X8X90 \ 2X10X52.5 \ 3X10X85
3X5X105 \ 3X5X92.5 \ 2X10X55 \ 3X10X87.5
3X5X107.5 \ 3X5X95 \ 2X10X55 \ 3X10X90

מקווה שיחסית ברור..
בכל מקרה ברגע שמסיימים את 6 השבועות של הסבב, מתחילים פשוט סבב חדש עם עלייה של 2.5 ק"ג בכל אחת מההרמות
בלי ריסטים בלי כלום
כרגע רץ על זה כבר תקופה.. ואחרי פלאטו רציני ביותר בבנץ'.. סופסוף הוא מתקדם כבר כמה חודשים רצוף

מרמה של 100X3X3 כבדים ... הגעתי לרמה של 105X5X3 שהם סבבה לגמרי

אם זה מעניין אותך אני זוכר שהיה פה כבר עוד דיון על זה בעבר, ויש קצת עדכונים בלוג שלי ממתי שעוד עדכנתי (לפני שהסמסטר ניהיה כבר ממש רע..)

לתשומת ליבך
אני גם חושב שהנפח דיי נמוך במיוחד בשביל משהו שאמור להיות פעם בשבוע. גם בנפח הזה לשבוע הוא בדיחה.. אתה מצליח להתקדם ככה באמת כשזה כולה אימון כבד אחד בשבוע ועוד אימון קליל? התדירות באמת הרגישה לי נמוכה מדי בתכנית. שכחתי לציין את זה פה, אבל אם אשתמש בתכנית שוב לא אמשיך לבניית הפיק מעבר אולי לשלשות, תלוי איך ירגיש, אבל השלשות לדעתי הן גם סבירות בתכנון המקורי, אלא אם כן אהיה לקראת תחרות. וגם את השבועות שאבצע (בעצם 7-9 שבועות) אבצע מהר יותר כך שזה יצא 5-6 שבועות. אגב, אתה לא עושה 3 שבועות של חמישיות כמו בתכנית המקורית? ובכל מקרה כרגע אני מתחיל וולקן טריינינג סיסטם, שאם תלך טוב כמובן אשאר איתה גם לאחר התחרות, ואם לא אחזור לדאג הפבורן שעבד לי מדהים במסה

לא, אני מגיע רק ל שבועיים מכל הרמה
באופן מדהים.. החמישיות מתפקדות כמו סוג של דילווד, ככה שאתה מתחיל את השבוע הבא (עשיריות שוב) די טרי.. לא מרגיש שרוף מהתוכנית
חייב לציין באמת שאחרי פלאטו מאוד ארוך בתרגיל הזה... כבר במשך תקופה ארוכה.. הכל הולך חלק
ובין היתר הבאתי את זה לעוד אנשים נוספים אצלנו במכון שעובדים עכשיו לפי המודיפיקציה הזאת (אפי,ליעד,ועוד בחור בשם ירון).. זה עובד יופי

מרחם עליך שבכאלה גריינדים אתה צריך לבזבז אוויר ולהגיד להם 5 פעמים לא חחח...
חזק ביותר

במקום הצרה?

כלומר הבנצ הרגיל זה הצר שלו...
ואיפה שהצר הוא ישים את הרחב?
אוחזים צר יותר.
אני לא יודע עד כמה האחיזה שלך צרה אבל קשה לי להאמין שהיא צרה כל כך שאין לאיפה להציר אותה.

• פותח/ת השרשור
@yanivgoft
@tuxlight

תחסכו לי פתיחת אשכול, אבל מי שכבר אוחז צר בבנצ? איך הוא משלב בעצם אחיזה צרה?
כמה צר אתה מחזיק? אני ממש בספק אם האחיזה החזקה ביותר שלך זה אחיזה ברוחב כתפיים..
מרחם עליך שבכאלה גריינדים אתה צריך לבזבז אוויר ולהגיד להם 5 פעמים לא חחח...
חזק ביותר
כן זה עיצבן אותי אבל המכון היה ממש ריק ולא היה אף אחד מוכר כדי שיוכל להיות ספוטר אמיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית