הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדורי קפאין ואלכוהול

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
2 שאלות ללא קשר ביניהם:
1. אני לוקח כדורי קפאין, גם לאימונים, וגם לפעמים בגלל שזה עוזר לדברים אחרים, אמרו לי שזה ״רעל״ ושטויות כאלה, רציתי לבדוק אם זה באמת או שהם סתם לא מבינים ואני יכול להמשיך לקחת..?
2. כמה כוסות וודקה בזמן חיטוב לאחר כ-4 שבועות דופקות את כל החיטוב? או שזה יכול לשומש בתור ״צ׳יט מיל״?

1. אם אתה משתמש בהם נכון הם עושים את העבודה, וזה בתנאי שאתה לא מגזים עם הקפאין בנוסף לכדורים, ומומלץ לעשות להם סייקל.
2. אלכוהול לא יכול להיחשב כצ'יט מיל בגלל שהוא מדלג על כל היתרונות של הארוחה הזאת.
אני מניח שלפי הבנאדם, מעבר לכוס או 2 האלכוהול כבר יותר מזיק ממועיל

כל אחד וההנאות שלו אחי
בהחלט קשר זה לא יכול להיות, כי לצ'יט מיל יש יתרונות מסוימים על החילוף חומרים, שאלכוהול מדלג על היתרונות האלה.
אבל כמו שאמרת, אם הוא נהנה מזה ורוצה, אז שיהיה לו בכיף

אמרו לי שזה ״רעל״ ושטויות כאלה

אז תגיד להם לא לשתות יותר בחיים
קפה, תה, קולה, בלו / אקס אל / רדבול או כל משקה ממריץ כזה או אחר כי זה רעל

אני יכול להמשיך לקחת..?

כן, רק במינון נכון ולא להתפרע...מומלץ לעשות הפסקה מדי פעם כי הגוף מתרגל להשפעה של קפאין ואז הם לא שווים כלום

כמה כוסות וודקה בזמן חיטוב לאחר כ-4 שבועות דופקות את כל החיטוב?

לא

או שזה יכול לשומש בתור ״צ׳יט מיל״?

זה לא יכול לשמש בתור צ'יט...

לגבי האלכוהול -
1. אם תגזים אז זה לא ידפוק לך את כל החיטוב, אבל זה כן יקשה עליך להתאושש לאימון הבא וזו כבר בעיה
2. אני אישית לא עובד עם ארוחות צ'יט אלא עם יום העמסה שלם פעם בשבוע ואני מרשה לעצמי לשתות אלכוהול ביום הזה
אבל קח בחשבון שאתה צריך להכניס את הערכים הקלוריים שאתה צריך בכל מקרה...(אלכוהול נחשב פחמימה אבל ספק אם הוא איכותי כמו אוכל)

אבל קח בחשבון שאתה צריך להכניס את הערכים הקלוריים שאתה צריך בכל מקרה...(אלכוהול נחשב פחמימה אבל ספק אם הוא איכותי כמו אוכל)
אלכוהול זה לא בידיוק פחמימה בגלל שהגוף לא יכול להשתמש בו בכלל חוץ מלייצור אנרגיה ריקה, בניגוד לפחמימה שהגוף יכול להשתמש בה לבניה

יכול להסביר את המשפט הזה?
תוצרי הפירוק של אלכוהול נכנסים ישירות במנגנונים לייצור אנרגיה של הגוף, שאותם עוברות גם הפחמימות
אבל בשונה מאלכוהול, הגוף יכול להחליט אם הוא משתמש בפחמימות האלה לייצור אנרגיה או להשתמש בהן כאבני בניה לתאים
אז בגלל שהגוף יכול להשתמש באלכוהול רק כאנרגיה ולא שום דבר אחר, אז הוא נחשב קלוריה ריקה, כאילו ריקה מתוכן נוסף

2 שאלות ללא קשר ביניהם:
1. אני לוקח כדורי קפאין, גם לאימונים, וגם לפעמים בגלל שזה עוזר לדברים אחרים, אמרו לי שזה ״רעל״ ושטויות כאלה, רציתי לבדוק אם זה באמת או שהם סתם לא מבינים ואני יכול להמשיך לקחת..?
2. כמה כוסות וודקה בזמן חיטוב לאחר כ-4 שבועות דופקות את כל החיטוב? או שזה יכול לשומש בתור ״צ׳יט מיל״?
לגבי קפאין, זה ממש לא "רעל" ואין בעיה עם זה.
לגבי וודקה, נסה כמובן לא להגזים, אבל בגדול זה בסדר וזה לא מה שידפוק לך את החיטוב

1. אם אתה משתמש בהם נכון הם עושים את העבודה, וזה בתנאי שאתה לא מגזים עם הקפאין בנוסף לכדורים, ומומלץ לעשות להם סייקל.
2. אלכוהול לא יכול להיחשב כצ'יט מיל בגלל שהוא מדלג על כל היתרונות של הארוחה הזאת.
אני מניח שלפי הבנאדם, מעבר לכוס או 2 האלכוהול כבר יותר מזיק ממועיל
אתה יכול להסביר את הכוונה בלקחת את הקפאין בסייקלים?
אני לוקח כדורי קפאין כמה חצי שנה בערך
כל יום בלי קשר אם יש אימון או לא

אתה יכול להסביר את הכוונה בלקחת את הקפאין בסייקלים?
אני לוקח כדורי קפאין כמה חצי שנה בערך
כל יום בלי קשר אם יש אימון או לא
כל כמה חודשים מומלץ להוריד אותם, ואת רוב הקפה שאתה שותה במהלך היום לאיזה שבוע-שבועיים, כי הגוף מפתח סבילות לקפאין, אז אתה רוצה להחזיר את האפקטיביות

Back
למעלה תחתית