הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים עם משקל גוף

Ubalaish

משתמש פעיל
461
32
נק' מוניטין:
79
461
32
שלום חברים ! 🤩
הרבה זמן לא הייתי פעיל(גם בפורום וגם מבחינת אימונים עברתי תקופה מאוד לחוצהה) והיום חזרתי אז אני שמח על כך!

בגדול כרגע אני לא מתאמן (לא מתאפשר בכלל) והייתי רוצה לעשות כל מה שניתן כדי לשמר/לתחזק ואם ניתן לשפר במעט את הקיים,
ולא לשבת בחוסר מעש כל הזמן הזה..

כרגע חדר כושר לא על הפרק שוב כי אין לי אפשרות כזו.
הייתי רוצה לבצע תרגילים בבית עם משקל גוף כדי להיות פעיל איכשהו בצורה מסוימת עד שיתאפשר לחזור למכון ולהפציץ- הבעיה שאין לי מושג ממה להתחיל:

איזה תרגילים לבצע, מה אחרי מה,זמני מנוחה,סטים ואיזה תרגילים ווראציות קיימים לכל חלקי הגוף שניתן לעבוד איתם ולבצע בבית ללא משקולות או ראק וכו'..

לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל שיהיה רקע מסוים: בן 24 גובה 1.87 שוקל 74 קילו 13% שומן בערך.

והאם כדאי לשמור בתקופה הזו על מאזן קלורי ניטרלי?.. או פלוס ממש קטן של 50-150 קל'?.

אשמח לתגובות ענייניות או אפילו להפניה למקורות רלוונטים

תודה !

ברוכים השבים.
אין הרבה מה לעשות מחוץ למכון. אתה יכול לעשות לאנג'ים, מתח ושכיבות סמיכה, ולהוסיף להכל משקל עם תיק גב וספרים או משהו.
סטים וחזרות, תלוי כמה משקל תוכל להעמיס עליך... לך על 3x10 לכל תרגיל. זמני מנוחה לא חשובים, כמה שצריך כדי להיות מוכן לסט.
תזונה - שוב, תלוי כמה תוכל להעמיס ולהקשות על עצמך, הייתי נשאר על נייטרלי או פלוס מאד קטן (שזה אותו דבר כי אתה לא באמת יודע כמה הנייטרלי המדויק שלך).

• פותח/ת השרשור
ברוכים השבים.
אין הרבה מה לעשות מחוץ למכון. אתה יכול לעשות לאנג'ים, מתח ושכיבות סמיכה, ולהוסיף להכל משקל עם תיק גב וספרים או משהו.
סטים וחזרות, תלוי כמה משקל תוכל להעמיס עליך... לך על 3x10 לכל תרגיל. זמני מנוחה לא חשובים, כמה שצריך כדי להיות מוכן לסט.
תזונה - שוב, תלוי כמה תוכל להעמיס ולהקשות על עצמך, הייתי נשאר על נייטרלי או פלוס מאד קטן (שזה אותו דבר כי אתה לא באמת יודע כמה הנייטרלי המדויק שלך).

כן אני יודע מודע לבעיה, אבל בכל זאת עדיף לעשות משהו מלא לעשות כלום...
תודה רבה על התגובה גבר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית