הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכס באשדוד

R1s7ur3T

משתמש מתחיל
159
0
נק' מוניטין:
42
159
0
עשיתי הזמנה מBB.COM לפני כשבוע.
במקום לשלוח פקסים וכו'..חשבתי על ללכת למכס.
אבל יש בעיה קטנה, איך אני יכול להיות בטוח ולדעת אם זה יגיע למכס שנמצא באשדוד?

תודה רבה לעוזרים!

אתה מספיק חכם להביא לנו את הלינק, אבל לא להתקשר ?
תרים טלפון מחר בבוקר

• פותח/ת השרשור
יש מכס באשדוד אבל זה מכס רק של קונטיינרים ויבוא באוניות

אז זה אומר שבוודאות זה לא יגיע למכס באשדוד?

ואני רק צריך לומר, באמת תודה לך משה, אתה תמיד עוזר ותמיד יש לך מידע שימושי. באמת תודה!

ברור לך שמשלוחים של BB לא באים באונייה נכון ? אין סיבה שזה יבוא שם. באשדוד המכס הוא לדברים שבאים מהנמל ובת"א המכס הוא לדברים שבאים במטוס.

• פותח/ת השרשור
ברור לך שמשלוחים של BB לא באים באונייה נכון ? אין סיבה שזה יבוא שם. באשדוד המכס הוא לדברים שבאים מהנמל ובת"א המכס הוא לדברים שבאים במטוס.

בטח שזה ברור שזה לא בא באונייה.
פשוט אני יודע שיש מכס באשדוד וחשבתי שמכס זה מכס, ולא משנה מה מגיע באונייה, מה מגיע במטוס ומה מגיע בשטיח מעופף.

אוקיי, אז תודה רבה, באמת עזרתם לי.

קצת סדר,

המכס בארץ מתחלק לכמה שלוחות (אם אפשר לקרוא לזה ככה):

מכס דואר חבילות, ממוקמים בת"א, אילת וחיפה.
מכס נתב"ג, שייך לטיפול בחבילות אשר הגיעו דרך חברות שילוח אוויריות כגון פדקס, DHL, UPS.
מכס ימי אשדוד וחיפה, מטפל בחבילות אשר הגיעו דרך הים, כיום קיימת רק חברת שילוח אחת - USHOPS אשר נותנים את השירות של משלוח ימי. אבל הם בעצמם מטפלים בשחרור מהמכס.

• פותח/ת השרשור
קצת סדר,

המכס בארץ מתחלק לכמה שלוחות (אם אפשר לקרוא לזה ככה):

מכס דואר חבילות, ממוקמים בת"א, אילת וחיפה.
מכס נתב"ג, שייך לטיפול בחבילות אשר הגיעו דרך חברות שילוח אוויריות כגון פדקס, DHL, UPS.
מכס ימי אשדוד וחיפה, מטפל בחבילות אשר הגיעו דרך הים, כיום קיימת רק חברת שילוח אחת - USHOPS אשר נותנים את השירות של משלוח ימי. אבל הם בעצמם מטפלים בשחרור מהמכס.

אז מההודעה שלך אני מבין שהחבילה שלי לא תגיע למכס באשדוד...?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית