הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר נמאס

• פותח/ת השרשור LiorB
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

LiorB

מושעה
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
אני כבר בחודש השלישי ב-SS, בן 16 ושוקל 58. הגעתי למשקלים יפים יחסית למשקל הגוף שלי וכולם מתחילים להסתכל עליי בחדר הכושר כאילו אני איזשהו חולה נפש כשאני עושה סקוואט/דדליפט או כל תרגיל אחר.
מה הקטע של האנשים? בחייאת רבאק, הבורות הורגת!!!!

כל אחד מפליץ לי שם שזה יפגע בגובה, זה יפגע בביצה השמאלית של הפיל האפריקאי ועוד כל מיני דברים - הערות שאני אישית לוקח בחשבון, אבל למה מזיינים את המוח ללא ביסוס? מי הם רופאים? מה אכפת להם מה אני עושה? ועוד איזשהו פוץ מבלבל לי את הביצים שאני עושה לדוגמה תרגילים (סקוואט) בעמידה והוא היה עושה אותו דבר כשהיה קטן ולא גבה... דיי איזה זיון שכל

עד לפני חודשיים+ בערך לא היה בחדר הכושר הזה ראק/כלוב, אבל הוא התפתח וזה התווסף אליו. האנשים שם חושבים שהם גדולים מהחיים או משהו, אבל הם לא מבינים שהם לא קהל יעד שמתאים לתחום הזה, הם אפילו לא יודעים מה זה PL כשאני בכלל עושה SS להתחלה.

האנשים לא מבינים שאני מודע לסכנות שבכל התרגילים, ובלי עין הרע טפו טפו טפו כנאמר אני יודע מה אני עושה.

זו רק הייתה פריקה שלי.

זה בסדר ההיתי נימצא בסיטואציה דומה שם אוזניות עם מטאל ודופק דדליפטים והאמת בהתחלה כולם אמרו לי "מה אתה עושה" "זה שובר תגב" וכדו"
היום הם שותקים וממשיכים לפמפמם ביספס בשקט ..

• פותח/ת השרשור
זה בסדר ההיתי נימצא בסיטואציה דומה שם אוזניות עם מטאל ודופק דדליפטים והאמת בהתחלה כולם אמרו לי "מה אתה עושה" "זה שובר תגב" וכדו"
היום הם שותקים וממשיכים לפמפמם ביספס בשקט ..
באמת שעם כל הכבוד שלי אליהם, ונכללים ביניהם אנשים שאני מעריך מאוד הם מדברים שטויות.
לדוגמה, לפני האימון של היום עבדתי לחיצת חזה 72.5*5*3 ואחר כך איזשהו גבר פיטנס שחושב שהוא מבין גדול אומר לי שבמשקל שלי אני צריך במקסימום להרים 30 ק"ג לחיצת חזה ואחרת זה פוגע בגב ונותן לי תנוחה מסוימת, וואי כמה סתימות.

גם אני עובר את זה כל אימון הדבר שאני עושה שמישהו בא אני אומר לו "טוב צודק" ונכנס לעשות עוד סט, תעשה מה שאתה רוצה ואל תתיחס להדיוטים שחיים את החיים שלהם על פי מיתוסים וללא שום ביסוס או למידה

פעם הבאה אם אתה רוצה לפתוח אשכול פריקה תפתח באוף טופיק ותן כותרת יותר מכובדת מ"נשבר הזין"

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית