עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העיצה המורכבת יותר זה ללמוד ולהחכים, זה דורש הרבה זמן ומאמץ, אבל זה זול יותר
כמה יעלה בערך מאמן?העיצה הפשוטה שלי אליך, זה לקחת מאמן שיעשה לך חיים פשוטים. זה לא קל לתכנן תוכנית לבד, יש הרבה דברים לקחת בחשבון. אשמח לעזור לך עם זה אם תרצה.
העיצה המורכבת יותר זה ללמוד ולהחכים, זה דורש הרבה זמן ומאמץ, אבל זה זול יותר. תקרא ספרים, כל שאר מקורות הידע יתרמו לך הרבה פחות. מאמרים וסרטונים זה נחמד אבל לרוב הם רק תוספת לבסיס שלך, ספרים טובים יתנו לך בסיס טוב.
הנה המלצות ספרים מידע - ביקורת ספרים.
והנה כמה מאמרים פשוט פאוורליפטינג.
אני לא מכיר אף אחד בפורום הזה שבלי מאמן לפאוורליפטינג הצליח להגיע להישגים באמת מרשימים. תבדוק, לכולם יש מאמן, יש סיבה לכך.
תלוי מי ואיך, ומה אתה צריך.כמה יעלה בערך מאמן?
שתף גם אותי.למעקב בלי מפגשים יש לי מחיר קבוע שאשמח לשתף איתך בפרטי אם תרצה.
אני אשמח אם תשתף אותי אני מחולון ויכול להתניידתלוי מי ואיך, ומה אתה צריך.
יש אנשים שבהתחלה הם צריכים מאמן צמוד כל אימון עד שהם יקלטו את הטכניקה, ואז מאמן אונליין זה לא מספיק.
ויש אנשים ומאמנים שמצליחים לתקשר ולהתפתח בלי להיפגש בכלל, רק דרך סרטונים, והתכתבויות, זה זול בהרבה.
אני לא אגיד מחירים ספציפיים של מאמנים ספציפיים. אבל ב450 ש"ח לחודש אתה יכול לעבוד עם מאמן תותח פנים מול פנים כל אימון, שזה ממש זול.
אחרים יותר יקרים עד כדי שחיטה.
אם תגיד לי את האזור שלך ואם אתה מוכן להתנייד לערים אחרות, אפשר למצוא לך מאמנים פרטיים במחירים שונים.
אני מאמן אונליין ופרונטלי, ומציע מחיר בהתאם לכמות מפגשים פנים מול פנים שצריך. למעקב בלי מפגשים יש לי מחיר קבוע שאשמח לשתף איתך בפרטי אם תרצה.
- אנשים שמציגים לך אימונים/תוכניות אימונים/תורת האימונים כמשהו מורכב וסבוך, רוצים כנראה למכור לך משהו, כי האמת היא 180 מעלות משם. יש עקרונות מאד מאד בסיסיים ופשוטים על עצימות ונפח יחד עם שלל תוכניות אימונים למתחילים מוכנות מראש ומוכחות ככאלו שעובדות שדרכן תוכל להתחיל ובסופו של דבר להבין ולהכיר את תורת האימונים ולהגיע ל85% מהפוטנציאל הטבעי שלך.
- לא מדובר פה בהנדסה, אין פה נוסחאות סבוכות ואין פה חישובים או התעסקות מורכבת בפתרון בעיות, ולצערינו גם מדע אין בתחום (הוא ידוע לשמצה) כי 99% מהבסיס של תורת האימונים הוא פשוט ניסיון אנקדוטלי שנאסף והושחז במשך עשורים וכולם חולקים פחות או יותר את אותו הידע, שהגיע מאותם המקומות שמתאר (שוב, פחות או יותר) את אותן העקרונות.
- אחרי שתגיע ל85% מהפוטנציאל הטבעי שלך ותרצה לקחת את עצמך לשלב הבא -ולא סביר שתרצה כי הזו הנקודה שבה היחס בין עלות רווח זמן וסכנת פציעות הולך פחות או יותר לפח אלא אם כן אתה מתפרנס מזה- לקחת מאמן זה רעיון שיכול להיות טוב, רק כנראה המאמן שתרצה הוא כזה שאתה תחפש אותו ולא הוא יחפש אותך
תלוי כמה מקצועי אתה רוצה להיות וכמה מהר אתה רוצה להשיג את זה, המסקנה שלך לא גורפת (במקרה הטוב)
מתייחס לנקודה שבה יש כבר החזר נסוג מהיכולת שלו להתקדם לבד, כמתאמן בינוני והוא מעוניין ממש למתוח את גבולות היכולת שלו למחוזות שמאמן יכול לעזור לו וזה בדרך כלל קורה בנקודה שבה נפח האימונים שלך מגיע לשמיים, משקלי העבודה שלך כבר גבוהים (ביחס לעצמך) ואתה מתאמן כבר כמה שנים טובות ובאופן נסיבתי זו נקודה שבה סיכוי הפציעה שלך כבר מתחילים לעלות.מה קשורה סכנת פציעות ל"שלב הבא"?
לא טענתי שיש בעיה (אם כי זה כמו להזמין חשמלאי כדי להחליף נורה)לקחת מאמן אין בעיה גם לקחת מהיום הראשון שהתחלת להתאמן, אם הוא מאמן מקצועי הוא יביא אותך למקסימום תוצאות במינימום זמן.
(בתוספת המון המון ידע שתצבור)
אפשר גם להוסיף עוד כמה התניות למטרה שכותב הפוסט לא ציין, וזה עדיין לא יסתור את הטענה שלי שהוא לא צריך לשלם למאמן כדי לעשות דרך יפה אל כיוון הפוטנציאל הטבעי שלו
מתייחס לנקודה שבה יש כבר החזר נסוג מהיכולת שלו להתקדם לבד, כמתאמן בינוני והוא מעוניין ממש למתוח את גבולות היכולת שלו למחוזות שמאמן יכול לעזור לו וזה בדרך כלל קורה בנקודה שבה נפח האימונים שלך מגיע לשמיים, משקלי העבודה שלך כבר גבוהים (ביחס לעצמך) ואתה מתאמן כבר כמה שנים טובות ובאופן נסיבתי זו נקודה שבה סיכוי הפציעה שלך כבר מתחילים לעלות.
אבל כל הנקודה וכל הטענות שלי הן נגד האופן שבו מציגים משהו כ-ל כ-ך פשוט כמו בסיס של אימוני כח כמשהו מורכב וסבוך רק כדי לנצל אדם קצת מבולבל ולנסות למכור לו דברים.
אז אני מציג לו פרספקטיבה רחבה יותר:
- אתה לא "צריך" מאמן כמתאמן מתחיל, אתה יכול להשתמש באחד אם יש לך את האמצעים, אבל זה לא תנאי להגיע רחוק
- הבסיס של אימוני כח וטכניקה הם פשוטים, אבל כן דורשים השקעה ועיקביות, הם לא משהו סבוך שאתה תיהיה חייב מאמן בשבילו.
בניגוד לסנטימנט שהוצג פה בתגובות אני חושב שאתה לא צריך מאמן.
- אנשים שמציגים לך אימונים/תוכניות אימונים/תורת האימונים כמשהו מורכב וסבוך, רוצים כנראה למכור לך משהו, כי האמת היא 180 מעלות משם. יש עקרונות מאד מאד בסיסיים ופשוטים על עצימות ונפח יחד עם שלל תוכניות אימונים למתחילים מוכנות מראש ומוכחות ככאלו שעובדות שדרכן תוכל להתחיל ובסופו של דבר להבין ולהכיר את תורת האימונים ולהגיע ל85% מהפוטנציאל הטבעי שלך.
- לא מדובר פה בהנדסה, אין פה נוסחאות סבוכות ואין פה חישובים או התעסקות מורכבת בפתרון בעיות, ולצערינו גם מדע אין בתחום (הוא ידוע לשמצה) כי 99% מהבסיס של תורת האימונים הוא פשוט ניסיון אנקדוטלי שנאסף והושחז במשך עשורים וכולם חולקים פחות או יותר את אותו הידע, שהגיע מאותם המקומות שמתאר (שוב, פחות או יותר) את אותן העקרונות.
- להתחיל תוכנית כמו SS + לצלם את עצמך ולראות סרטוני טכניקה + להמשיך לראות פה ושם סרטונים ולקרוא מדריכים זה רב מה שאתה צריך. (ממש לא ספרים, זה עוד ניסיון להציג לך את האימונים כמשהו מורכב, אפשר לסכם את הספרים ברמה הפרקטית לעמוד, היתר זה עניין של עניין, לא צורך )
- האקפט של ללמוד עם עצמך את עצמך בעצמך יקנה לך כלים קריטים לחיים שחוצים את תחום האימונים.
- אחרי שתגיע ל85% מהפוטנציאל הטבעי שלך ותרצה לקחת את עצמך לשלב הבא -ולא סביר שתרצה כי הזו הנקודה שבה היחס בין עלות רווח זמן וסכנת פציעות הולך פחות או יותר לפח אלא אם כן אתה מתפרנס מזה- לקחת מאמן זה רעיון שיכול להיות טוב, רק כנראה המאמן שתרצה הוא כזה שאתה תחפש אותו ולא הוא יחפש אותך
- רב מאמני החדר כושר הם שרלטנים
בהצלחה
הערה: זו עצה כללית, לשאלה כללית וגם ההכללות כאן על מאמנים הן כלליות, אני לא מפנה פה אצבע על אף אחד, להבנתי דווקא המאמנים שכאן בפורום רובם מוכשרים מאד והם מענה טוב במידה ותחליט שאתה בכל זאת רוצה מאמן.
בניגוד לסנטימנט שהוצג פה בתגובות אני חושב שאתה לא צריך מאמן.
הבסיס של אימוני כח וטכניקה הם פשוטים, אבל כן דורשים השקעה ועיקביות,
ֿלפי הגישה שלך פלח העבודה של המאמני כושר היה יורד ב95%.
מזה האדם הממוצע בשבילך ?אף אחד לא מזלזל באנשי מקצוע, אבל אני חושב שיש נטייה לאנשי המקצוע פה לזלזל באינטיליגנציה של האדם הממוצע
אבל אפשר להגיד שמאמן / איש מקצוע לא תורם ולא מועיל ? לא מבין את זה...
ובצדק. האדם הממוצע לא ישב לחקור את הנושא שעות על גבי שעות, וגם אם כן צריך לצאת מהנחה שיכולת ההתמצאות וחיפוש המידע שלו שואפים לשל ילד בכיתה ג'אבל אני חושב שיש נטייה לאנשי המקצוע פה לזלזל באינטיליגנציה של האדם הממוצע
ידידי, זה בידיוק מה שכתבתי, שזו הנקודה שבה לדעתי מאמן מקצועי הוא רעיון טובקיים עניין עיקרון התמורה הפוחתת ויותר סיכון להגיע לאימון יתר אני מסכים,
פה אני לחלוטין חושב שמאמן מקצועי יוכל לעזור.
בהנחה שרק 5% מהמאמנים שמקבלים תעודת "מאמן כושר" ראויים להקרא ככה, כנראה שלא בכדילפי הגישה שלך פלח העבודה של המאמני כושר היה יורד ב95%.
הם גם יכולים למצוא את עצמם יושבים שעות ועוד בסוף מקשיבים למישהו שהוא בעצמו לא יודע מה הוא מדברובצדק. האדם הממוצע לא ישב לחקור את הנושא שעות על גבי שעות, וגם אם כן צריך לצאת מהנחה שיכולת ההתמצאות וחיפוש המידע שלו שואפים לשל ילד בכיתה ג'
מחזק.להתחיל תוכנית כמו SS + לצלם את עצמך ולראות סרטוני טכניקה + להמשיך לראות פה ושם סרטונים ולקרוא מדריכים זה רב מה שאתה צריך.
כמה אופציות יש בהחלפת מנורה ?זה מעולם לא נאמר כאן. אם יש לי בעיה בארון חשמל, אני קורא לחשמלאי
הביקורת היא על קלות הדעת בה שולחים כמעט כל מתאמן מתחיל מיד למאמן. סה״כ מדובר על להחליף מנורה, או במקרה המסובך יותר, לסדר את הכבלים