עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם מסקרנות מה המשקלים של YW ומה המשקל גוף ?
נראה שאתה לא מסוגל להתבונן על המציאות מחוץ לזווית ההיפר סובייקטיבית שלך, חשבת אולי שאותם אנשים שאתה רוצה לנער, לא חולקים איתך את המטרות? חלק סתם באים בשביל הפאן החברתי של החדכ, חלק סתם רוצים להרגיש טוב, חלק סתם רוצים להצטלם לאינסטגרם עם משקה פוסט אימון והאימונים אצלהם הם בתחתית סדרי העדיפויות ואין להם שאיפות להחזק במיוחד או להיות ענקיים?
מה?
אז לבוא ולעשות פאן קצת ולהצטלם לאינסטגרם?
אתה באמת מצדיק תבדיחה הזאת?
זה מה שהזמן שלך שווה? לבוא לחדר כושר להסתלבט, להצטלם קצת לאינסטגרם שיראו שואו הייתי באינסטגרפ אני כזה משקיע בעצמי, אבל ברגע שאתה מגיע לבית אתה יודע שאתה מבזבז את הזמן היקר שלך על משהו שאתה לא מוכן להשקיע בו? או משהו שאתה לא אוהב?
תמצא לך תספורט שלך שאתה אוהב ותשקיע בו, אבל להצדיק את זה שהפאן שלי זה להצטלם ולהסתלבט בחדכ?
פתטי.
אחי, יש כאלה שזאת המטרה שלהם כשהם מגיעים לחדכ וזה מה שעושה להם טוב. הוא לא אמר שהוא תומך בזה, הוא ציין עובדה קיימת
ואוו ראיתי בלוג שלו הבנאדם מפלצון עולם
אין חיה כזאת.אחי, יש כאלה שזאת המטרה שלהם כשהם מגיעים לחדכ וזה מה שעושה להם טוב. הוא לא אמר שהוא תומך בזה, הוא ציין עובדה קיימת
תתפלא אלחנןעוד לא פגשתי בחור מצטלם שמסתפק רק בתמונות ואין לו חשק להצליח להרים כבד.
אתם לא יורדים לסוף דעתו , הוא לא אומר שאין אנשים כאלה , הוא רק אומר שהם היו רוצים גם יותר כוח פשוט הם לא יודעים איך להגיע לזה . כמו שאתה אומר ביד קדמית הם רמבו ...תתפלא אלחנן
שוב לא כולם
אבל אתה תראה בחורים צעירים,שמתלבשים במיטב המותגים,באים עם כפפות,באים עם בקבוק עם bcaa בפנים.
בכללל זה השקיעו רצח
מגיע זמן האימון
מפטפטים ומצטלמים בין הסטים
לא מתאמצים להגיע לבנץ,מעדיפים מכונה..
אבל מה שכן,ביד קידמית כולם יהיו רמבו חח
בודדים החברה הצעירים שמגיעים לדדלפט!אתם לא יורדים לסוף דעתו , הוא לא אומר שאין אנשים כאלה , הוא רק אומר שהם היו רוצים גם יותר כוח פשוט הם לא יודעים איך להגיע לזה . כמו שאתה אומר ביד קדמית הם רמבו ...
ההפך הוא הנכון, הם היו מבינים מה זה דורש, והרוב לא היו מבצעים חצי ממה שצריך.אני לא אמור שאין אנשים כאלה - למרות שלא דרכתי בחדר כושר עם אנשים שאתה מתאר מעל 10 שנים (וטוב שכך) , אני רק אומר שאם הם היו יודעים שיש להם אפשרות להיות חזקים יותר הם היו עושים את זה .
שאני מצפה בעיקרון מתאמני פאוורליפטינג להגיע לפי 2 משקל גוף סקוואט ודדליפט
זה פחות המטרה שלך, אבל אם זה המטרה, אז כן.אלחנן אתה רואה אותי נותן עוד חצי שנה 155 קילו סקווט?
עוד לא פגשתי בחור מצטלם שמסתפק רק בתמונות ואין לו חשק להצליח להרים כבד.
אני זרקתי בצורה שרירותית וממה שאני רואה, שאני מצפה בעיקרון מתאמני פאוורליפטינג להגיע לפי 2 משקל גוף סקוואט ודדליפט, ופי 1.5 משקל גוף בנץ' תוך 6 חודשים.
.
אני אוהב לתת את האתגר הזה לפעמים לעצמי כמאמן
ברגליים עושים כוח:37mv:זה פחות המטרה שלך, אבל אם זה המטרה, אז כן.
התאוששות של רקמות חיבור לוקח זמן, עיבוי העצם תחת העומסים החדשים והלא טבעיים לוקח זמן, והרבה יותר משלוקח לשריר להתאושש.
אז לקחת אדם ממוצע ששוקל 80 ולשים אותו מתחת ל120 קג בנצ' תוך 6 חודשים, גם אם זה אפשרי, זה גובל בחוסר אחריות
אני לא מסכיםם איתך, אבל זה כבר ברור לשנינו.הדבר היחיד שאתה תשיג מלהגיע ליעדים האלה עם אדם שהוא מתאמן מתחיל תוך 6 חודשים, הוא סיכון מוגבר ומיותר לפציעות, והעובדה שאתה מציין שאתה נהנה לאתגר את עצמך בזה כמאמן, על חשבון הבריאות והבטיחות של המתאמנים שלך זה דיי מזעזע לדעתי.
התאוששות של רקמות חיבור לוקח זמן, עיבוי העצם תחת העומסים החדשים והלא טבעיים לוקח זמן, והרבה יותר משלוקח לשריר להתאושש.
אז לקחת אדם ממוצע ששוקל 80 ולשים אותו מתחת ל120 קג בנצ' תוך 6 חודשים, גם אם זה אפשרי, זה גובל בחוסר אחריות במקרה הרע, במקרה הטוב הרפתקה עם יחס סיכון:תועלת בין הגרועים שאפשר לדמיין
(שלא נדבר על חוסר הבשלות של מערכת העצבים, הטכניקה שעוד לא הפכה לטבע שני אחרי שנים וקילומטראז' משמעותי מעל ומתחת למוט)
אין שום סיכון לפציעות אם אתה עושה את זה נכון.
דבר ראשון, לא טענתי שכולם יפצעו, אלא סיכוי מוגבר ומיותר לפציעה אלו דברים שונים לחלוטין.אז איך כל הSSניקים לא נפצעים אחד אחד?
כמה זמן לוקח לבשל את הגידים ומערכת עצבים? זה תלוי בנסיון והגישה שלך, והתאוששות אקטיבית של המתאמן עם התזונה ואורח חיים.