הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמאס להיות חטוב ומבואס

• פותח/ת השרשור Big s
  • פורסם בתאריך

Big s

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
רוצה להתחיל להתאמן פאוורליפטיניג וכבר התבלבלתי מכל הדברים שאני קורא בגוגל יש ים תוכניות ים קומבינציות ואני מרגיש אבוד הייתה לי התנסות קטנה לפני שנתיים לא משהו רציני אבל אשמח למיקוד כלשהו
תודה לעוזרים

נראה שאתה לא מסוגל להתבונן על המציאות מחוץ לזווית ההיפר סובייקטיבית שלך, חשבת אולי שאותם אנשים שאתה רוצה לנער, לא חולקים איתך את המטרות? חלק סתם באים בשביל הפאן החברתי של החדכ, חלק סתם רוצים להרגיש טוב, חלק סתם רוצים להצטלם לאינסטגרם עם משקה פוסט אימון והאימונים אצלהם הם בתחתית סדרי העדיפויות ואין להם שאיפות להחזק במיוחד או להיות ענקיים?

מה?
אז לבוא ולעשות פאן קצת ולהצטלם לאינסטגרם?
אתה באמת מצדיק תבדיחה הזאת?
זה מה שהזמן שלך שווה? לבוא לחדר כושר להסתלבט, להצטלם קצת לאינסטגרם שיראו שואו הייתי בחדר כושר אני כזה משקיע בעצמי, אבל ברגע שאתה מגיע לבית אתה יודע שאתה מבזבז את הזמן היקר שלך על משהו שאתה לא מוכן להשקיע בו? או משהו שאתה לא אוהב?

תמצא לך תספורט שלך שאתה אוהב ותשקיע בו, אבל להצדיק את זה שהפאן שלי זה להצטלם ולהסתלבט בחדכ?
פתטי.

מה?
אז לבוא ולעשות פאן קצת ולהצטלם לאינסטגרם?
אתה באמת מצדיק תבדיחה הזאת?
זה מה שהזמן שלך שווה? לבוא לחדר כושר להסתלבט, להצטלם קצת לאינסטגרם שיראו שואו הייתי באינסטגרפ אני כזה משקיע בעצמי, אבל ברגע שאתה מגיע לבית אתה יודע שאתה מבזבז את הזמן היקר שלך על משהו שאתה לא מוכן להשקיע בו? או משהו שאתה לא אוהב?

תמצא לך תספורט שלך שאתה אוהב ותשקיע בו, אבל להצדיק את זה שהפאן שלי זה להצטלם ולהסתלבט בחדכ?
פתטי.

אחי, יש כאלה שזאת המטרה שלהם כשהם מגיעים לחדכ וזה מה שעושה להם טוב. הוא לא אמר שהוא תומך בזה, הוא ציין עובדה קיימת

אחי, יש כאלה שזאת המטרה שלהם כשהם מגיעים לחדכ וזה מה שעושה להם טוב. הוא לא אמר שהוא תומך בזה, הוא ציין עובדה קיימת

זאת עובדה ידועה, ולי נשמע שהוא פשוט תמך בזה כי כל אחד והמטרות שלו.

אין חיה כזאת.
נכון הם מגיעים רק מצטלמים ולא מתאמנים.
אבל הם רוצים כוח ומראה, הם פשוט לא מצליחים להביא את עצמם לזה.

עוד לא פגשתי בחור מצטלם שמסתפק רק בתמונות ואין לו חשק להצליח להרים כבד.

תתפלא אלחנן
שוב לא כולם
אבל אתה תראה בחורים צעירים,שמתלבשים במיטב המותגים,באים עם כפפות,באים עם בקבוק עם bcaa בפנים.
בכללל זה השקיעו רצח
מגיע זמן האימון
מפטפטים ומצטלמים בין הסטים
לא מתאמצים להגיע לבנץ,מעדיפים מכונה..
אבל מה שכן,ביד קידמית כולם יהיו רמבו חח

תתפלא אלחנן
שוב לא כולם
אבל אתה תראה בחורים צעירים,שמתלבשים במיטב המותגים,באים עם כפפות,באים עם בקבוק עם bcaa בפנים.
בכללל זה השקיעו רצח
מגיע זמן האימון
מפטפטים ומצטלמים בין הסטים
לא מתאמצים להגיע לבנץ,מעדיפים מכונה..
אבל מה שכן,ביד קידמית כולם יהיו רמבו חח
אתם לא יורדים לסוף דעתו , הוא לא אומר שאין אנשים כאלה , הוא רק אומר שהם היו רוצים גם יותר כוח פשוט הם לא יודעים איך להגיע לזה . כמו שאתה אומר ביד קדמית הם רמבו ...

אתם לא יורדים לסוף דעתו , הוא לא אומר שאין אנשים כאלה , הוא רק אומר שהם היו רוצים גם יותר כוח פשוט הם לא יודעים איך להגיע לזה . כמו שאתה אומר ביד קדמית הם רמבו ...
בודדים החברה הצעירים שמגיעים לדדלפט!
כל השאר זה חזה ויד קידמית
קצת להתחיל עם בחורות
לשבת בבר לשתות שייק (חשוב שיהיה חלבון)
לעשן סיגירה
לעשות סטורי
וללכת

אני לא אמור שאין אנשים כאלה - למרות שלא דרכתי בחדר כושר עם אנשים שאתה מתאר מעל 10 שנים (וטוב שכך) , אני רק אומר שאם הם היו יודעים שיש להם אפשרות להיות חזקים יותר הם היו עושים את זה .

אני לא אמור שאין אנשים כאלה - למרות שלא דרכתי בחדר כושר עם אנשים שאתה מתאר מעל 10 שנים (וטוב שכך) , אני רק אומר שאם הם היו יודעים שיש להם אפשרות להיות חזקים יותר הם היו עושים את זה .
ההפך הוא הנכון, הם היו מבינים מה זה דורש, והרוב לא היו מבצעים חצי ממה שצריך.

תתפלא.
יש אנשים שאם היית יכול להביא להם יותר כוח במתנה, הם לא היו מסרבים. מצד שני, הם לא מוכנים לעבוד מספיק קשה בשביל להיות חזקים.

אני זרקתי בצורה שרירותית וממה שאני רואה, שאני מצפה בעיקרון מתאמני פאוורליפטינג להגיע לפי 2 משקל גוף סקוואט ודדליפט, ופי 1.5 משקל גוף בנץ' תוך 6 חודשים.

.
אני אוהב לתת את האתגר הזה לפעמים לעצמי כמאמן

הדבר היחיד שאתה תשיג מלהגיע ליעדים האלה עם אדם שהוא מתאמן מתחיל תוך 6 חודשים, הוא סיכון מוגבר ומיותר לפציעות, והעובדה שאתה מציין שאתה נהנה לאתגר את עצמך בזה כמאמן, על חשבון הבריאות והבטיחות של המתאמנים שלך זה דיי מזעזע לדעתי.
התאוששות של רקמות חיבור לוקח זמן, עיבוי העצם תחת העומסים החדשים והלא טבעיים לוקח זמן, והרבה יותר משלוקח לשריר להתאושש.
אז לקחת אדם ממוצע ששוקל 80 ולשים אותו מתחת ל120 קג בנצ' תוך 6 חודשים, גם אם זה אפשרי, זה גובל בחוסר אחריות במקרה הרע, במקרה הטוב הרפתקה עם יחס סיכון:תועלת בין הגרועים שאפשר לדמיין

(שלא נדבר על חוסר הבשלות של מערכת העצבים, הטכניקה שעוד לא הפכה לטבע שני אחרי שנים של אימון וקילומטראז' משמעותי מעל ומתחת למוט)

נערך לאחרונה:
זה פחות המטרה שלך, אבל אם זה המטרה, אז כן.
ברגליים עושים כוח:37mv:
התאוששות של רקמות חיבור לוקח זמן, עיבוי העצם תחת העומסים החדשים והלא טבעיים לוקח זמן, והרבה יותר משלוקח לשריר להתאושש.
אז לקחת אדם ממוצע ששוקל 80 ולשים אותו מתחת ל120 קג בנצ' תוך 6 חודשים, גם אם זה אפשרי, זה גובל בחוסר אחריות

אז איך כל הSSניקים לא נפצעים אחד אחד?

הדבר היחיד שאתה תשיג מלהגיע ליעדים האלה עם אדם שהוא מתאמן מתחיל תוך 6 חודשים, הוא סיכון מוגבר ומיותר לפציעות, והעובדה שאתה מציין שאתה נהנה לאתגר את עצמך בזה כמאמן, על חשבון הבריאות והבטיחות של המתאמנים שלך זה דיי מזעזע לדעתי.
אז לקחת אדם ממוצע ששוקל 80 ולשים אותו מתחת ל120 קג בנצ' תוך 6 חודשים, גם אם זה אפשרי, זה גובל בחוסר אחריות במקרה הרע, במקרה הטוב הרפתקה עם יחס סיכון:תועלת בין הגרועים שאפשר לדמיין

(שלא נדבר על חוסר הבשלות של מערכת העצבים, הטכניקה שעוד לא הפכה לטבע שני אחרי שנים וקילומטראז' משמעותי מעל ומתחת למוט)
אני לא מסכיםם איתך, אבל זה כבר ברור לשנינו.
כמה זמן לוקח לבשל את הגידים ומערכת עצבים? זה תלוי בנסיון והגישה שלך, והתאוששות אקטיבית של המתאמן עם התזונה ואורח חיים.
זה אפשרי וראיתי את זה, ואין שום סיכון לפציעות אם אתה עושה את זה נכון.
וכמובן שציינתי שיש הרבה משתנים כמו נקודת התחלה, מהירות קליטה ורמת ההתמסרות, אבל בדרך כלל זה מאוד אפשרי.

אין שום סיכון לפציעות אם אתה עושה את זה נכון.

תיהיה בריא, ובהצלחה בהמשך הדרך, אנחנו לא חיים באותו יקום תפיסתי והתנהלותי של המציאות

אז איך כל הSSניקים לא נפצעים אחד אחד?
דבר ראשון, לא טענתי שכולם יפצעו, אלא סיכוי מוגבר ומיותר לפציעה אלו דברים שונים לחלוטין.
דבר שני, אלחנן מדבר על מתאמנים מתחילים בעוד חלק גדול מהSSניקים אלו בילדרים שהחליטו לעבור "שדרוג" ולעבור לליפטינג (הסיפור הכי ישן בספר הליפטינג פחות או יותר)

(וכמובן שהתשובה הראויה לשאלה הזו היא איך אתה יודע שלא? או באיזה כלים השתמשת כדי לקבוע את הטענה הזו בהנחה ש99.9% מהמתאמנים בארץ לא נמצאים כאן בפורום כדי לספר לך אבל אני חוסך לשנינו זמן ומאמץ)
כמה זמן לוקח לבשל את הגידים ומערכת עצבים? זה תלוי בנסיון והגישה שלך, והתאוששות אקטיבית של המתאמן עם התזונה ואורח חיים.

אתה הרי מבין שאני טוען שלעשות את זה בחצי שנה זה סיכון מוגבר ומיותר, ואתה עונה לי שיש דרכים לצמצם את הסיכון, וזה כמובן לא סותר את הטענה שלי.
תיקח אדם שהוא מתאמן מתחיל ששוקל 80 קילו, אתה יכול להביא אותו ל120 בנצ' ב6 חודשים או ב7 חודשים, תשאל 10 מאמנים ברמה הגבוה ביותר בכמה זמן הם מעדיפים להביא אותו לשם, אתה יכול לנחש את התשובה שלהם? כי את התשובה שלך "אני אוהב לאתגר את עצמי כמאמן" אני כבר שמעתי, והאופן בו הגנת על התשובה שלך לא גרמה לגלולה המרה הזו לרדת בצורה קלה יותר, רק יותר מדאיגה עם הנחרצות של הקביעה "אין שום סיכון"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית