הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרי וורקאוט וריטלין

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
לפעמים אני רוצה ללכת לאימון ולקחת סקופ. אבל אני עדיין על השפעת ריטלין - כדאי? אם משנה הפרי וורקאוט זה C4
יכול להוביל לנזק?

• פותח/ת השרשור
חסכתי לעצמי קצת עבודה.
בבקשה -
methylphenidate long term - PubMed - NCBI

אם אנחנו רוצים להיכנס לריב של ריטלין מזיק או לא, יש 27 עמודים של מחקרים שכל אחד מראה משהו אחר. האחד שריטלין גורם לתופעות פסיכאטריות בשימוש ממושך, השני על ההשפעה של ריטלין ורמת הסוכר בדם ועוד איזה מחקר אחר שטוען כי ריטלין משפר את הקשב והריכוז גם אצל אנשים ללא בעיית קשב. כך שאתה יכול להבין שלהסיק משהו ממחקר אחד זה לא חכם במיוחד בנושא הזה. וצריך לסקור את התנאים שהיו במחקרים בצורה עמוקה בשביל באמת להסיק מהם משהו.
בסופו של דבר, מאות מיליוני אנשים ברחבי העולם לוקחים את זה, לרוב הכמעט מוחלט אין בעיות.
נקודה למחשבה - ריטלין ואפדרין משפיעים אותו דבר מלבד שאפדרין מעלה את הורמוני בלוטת התריס. אפדרין אומנם לא חוקי אבל בספק שיוחסו לו בעיות פסיכאטריות.

• פותח/ת השרשור
פעם אחרונה שאני מנסה דברים כאלה על עצמי
C4 + קונצרטה = התקף חרדה ורעידות

משהו מפחיד
לקח לי 4 שעות לצאת מזה

לדעתי? אל תשלב בינהם.
לך לרופאה ותשאל אותה לגבי הריטלין עם המרכיבים שיש בפרי וורקאוט.
ממליץ גם לקרוא את העלון המצורף של הריטלין, מאמין שיהיה רשום שם מה מותר ומה אסור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית