הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי משקל גוף

דודו ביטון

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
אז ככה,התחלתי להתאמן לפני 9 חודשים בערך..עליתי במשקל 20 קג ונחלשתי משמעותית בתרגילים של משקל גוף מן הסתם..השאלה שלי היא איך אני משתפר בתרגילי משקל גוף(מתח מקבילים ושמיכה)תוך כדי השילוב שלהם בתכנית(ab 4 פעמים בשבוע)כי אני מתגייס עוד שנה וחשוב לי להשתפר בתרגילים האלה בלי להזניח את שאר התרגילים שרני עושה עכשיו..תודה לעוזרים

יש לי חבר שמתאמן סטריט, הוא עלה מלא במשקל ועושה 30 מתח, אם תתמקד בכמות חזרות הן כן יעלו, זוכר שמישהו פעם אמר פה שהוא עושה רוטינה בסגנון הזה :
אימון 1 : 2 2 2 2 2
אימון 2 : 2 2 2 2 3
אימון 3 : 2 2 2 3 3

וכן הלאה, תוכל לנסות את זה, או לשלב משקלים על אותה כמות חזרות, בכללי עדיף עם משקלים אבל אם תתמקד בכמות חזרות תוכל לעשות ככה. עם משקלים תעשה או 5x3 או 5x5 ותעלה משקלים בהדרגתיות. תוכל לנסות להתחיל עם רוטציה של 5x5 ולהוסיף 2.5 או 1.25 קילו כל אימון. או אפילו למדוד את משקל הגוף לפני אימון מתח ולהוסיף על המשקל שלך, ולחשב את המשקל שלך כחלק מהמשקל של הסט.

אז ככה,התחלתי להתאמן לפני 9 חודשים בערך..עליתי במשקל 20 קג ונחלשתי משמעותית בתרגילים של משקל גוף מן הסתם..השאלה שלי היא איך אני משתפר בתרגילי משקל גוף(מתח מקבילים ושמיכה)תוך כדי השילוב שלהם בתכנית(ab 4 פעמים בשבוע)כי אני מתגייס עוד שנה וחשוב לי להשתפר בתרגילים האלה בלי להזניח את שאר התרגילים שרני עושה עכשיו..תודה לעוזרים
במקומך הייתי מחטב כי סביר מאוד שצברת הרבה שומן עם העלייה המאסיבית הזאת. אחרי שחיטבת תישאר במאזן ניטרלי ותתמקד תרגילי משקל גוף ופחות בתוכניות כוח אם המטרה העיקרית שלך היא צבא.

מה רע בזה ?
זה עלייה של יותר מ2 קילו בחודש שלמשך זמן רב היא נחשבת די קיצונית ככה שהגיוני להניח שהעלייה הזאת הביאה את המתאמן לאחוז שומן גבוה מאוד.

במקומך הייתי מחטב כי סביר מאוד שצברת הרבה שומן עם העלייה המאסיבית הזאת. אחרי שחיטבת תישאר במאזן ניטרלי ותתמקד תרגילי משקל גוף ופחות בתוכניות כוח אם המטרה העיקרית שלך היא צבא.

זה עלייה של יותר מ2 קילו בחודש שלמשך זמן רב היא נחשבת די קיצונית ככה שהגיוני להניח שהעלייה הזאת הביאה את המתאמן לאחוז שומן גבוה מאוד.
מה שאומר שהוא היה שחיף עם אחוז שומן מינימלי, אם הוא עלה 20 קילו, מה שנותן לו אחלה עלייה. אתה לא מצפה שהוא יעבוד שנתיים במסה רק כדי להגיע למשקל ששווה לגובה שלו נכון ? עדיף לעשות מסה כזאת ולחטב, אני הולך לעשות מסה של לפחות 20 - 25 קילו על 2 קילו לחודש, אתה לא מצפה שאהיה שנתיים במסה נכון ?

מה שאומר שהוא היה שחיף עם אחוז שומן מינימלי, אם הוא עלה 20 קילו, מה שנותן לו אחלה עלייה. אתה לא מצפה שהוא יעבוד שנתיים במסה רק כדי להגיע למשקל ששווה לגובה שלו נכון ? עדיף לעשות מסה כזאת ולחטב, אני הולך לעשות מסה של לפחות 20 - 25 קילו על 2 קילו לחודש, אתה לא מצפה שאהיה שנתיים במסה נכון ?
לא הבנתי מה אתה רוצה. דיברתי על הציפיות שלי ממנו? שנתיים במסה?נהנחתי הנחה שהוא בחור נורמלי ששוקל לא פחות מ15KG פחות מהגובה וגם במקרה כזה אם הוא עלה 20KG הוא דפק עלייה רצינית בשומן. זה הכל. לא מאמין שתעשה מסה של 25 בטח אתה גם שחיף וברגע שתתחיל לאבד את הריבועים, שלא לומר לגדל כרס אתה תברח לחיטוב.

לא הבנתי מה אתה רוצה. דיברתי על הציפיות שלי ממנו? שנתיים במסה?נהנחתי הנחה שהוא בחור נורמלי ששוקל לא פחות מ15KG פחות מהגובה וגם במקרה כזה אם הוא עלה 20KG הוא דפק עלייה רצינית בשומן. זה הכל. לא מאמין שתעשה מסה של 25 בטח אתה גם שחיף וברגע שתתחיל לאבד את הריבועים, שלא לומר לגדל כרס אתה תברח לחיטוב.
אני שחקן כדורסל, אני לא יכול להיות שחיף ובגלל זה חייב מסה דחופה, ולא יכול להיות עם כרס מפלצתית, אבל כן, כמטר תשעים כמעט, כשאני אעבור את הגובה שלי ב4-5 קילו אני אברח לחיטוב לדעתי, או אפילו פחות, אני באמת לא יודע עכשיו מה יהיה בעתיד, תלוי כמה אוכל למשוך את זה... יפה שאתה חושב שאני לא יכול להחזיק מסה, נראה. זה רק נותן לי מוטיבציה

אני שחקן כדורסל, אני לא יכול להיות שחיף ובגלל זה חייב מסה דחופה, ולא יכול להיות עם כרס מפלצתית, אבל כן, כמטר תשעים כמעט, כשאני אעבור את הגובה שלי ב4-5 קילו אני אברח לחיטוב לדעתי, או אפילו פחות, אני באמת לא יודע עכשיו מה יהיה בעתיד, תלוי כמה אוכל למשוך את זה... יפה שאתה חושב שאני לא יכול להחזיק מסה, נראה. זה רק נותן לי מוטיבציה

למה אתה צריך להעלות כל כך הרבה בחודש?
אני באמת לא מבין
אתה יודע ששומן זה לא שריר ושומן לא עוזר בחיים

למה אתה צריך להעלות כל כך הרבה בחודש?
אני באמת לא מבין
אתה יודע ששומן זה לא שריר ושומן לא עוזר בחיים
2 קילו בחודש זה כזה מטורף ? מה אני אהיה שנתיים במסה ? יקח לי שנה להגיע לתוצאות שלי אם אני אעלה 2 קילו בחודש, אני צריך להיות יותר זמן מזה במסה ?

אני עליתי 17 קילו ב7 חודשים וממש לא התחלתי שחיף מבחינת שומן. עכשיו אני 83 קילו 1.79 מושך עוד חודש מסה ואז עובר לחיטוב. לפי נערכת הפורום אני 16-17 אחוז שומן.. אז נכון עולים גם בשומן ואפילו כרס קטנה אבל זה הדרך הטובה ביותר לדעתי לתוצאות אחרי חיטוב. לא שאני איזה משהו אבל לדעתי עלייה של 2-3 קילו בחודש היא לגיטימית לגמרי. בטח שלא מדובר מאוכל "מלוכלך".

2 קילו בחודש זה כזה מטורף ? מה אני אהיה שנתיים במסה ? יקח לי שנה להגיע לתוצאות שלי אם אני אעלה 2 קילו בחודש, אני צריך להיות יותר זמן מזה במסה ?

אם אתה מעוניין לזרז תהליכים
אני לא אומר שאני ממליץ אבל רק באמצעות סטרואידים אתה יכול להעלות יותר במסת שריר

לעלות במסת שריר זה תהליך איטי לא מהיר
אנשים חושבים שזה מהיר והם כאלה טועים זה תהליך נורא איטי

אם אתה מעוניין לזרז תהליכים
אני לא אומר שאני ממליץ אבל רק באמצעות סטרואידים אתה יכול להעלות יותר במסת שריר

לעלות במסת שריר זה תהליך איטי לא מהיר
אנשים חושבים שזה מהיר והם כאלה טועים זה תהליך נורא איטי
כנראה שרק אתנ חושב שזה כזה מלוכלך, לא ציפיתי לעלות נקי רק שריר אתה יודע...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית