הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת טכניקה בסקוואט ופרונט סקוואט (סרטונים)

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
שמעתי בעצת מומחי הפורום והורדתי משקל בסקוואט (מ-130 ל-100) בכדיי לשבור מקביל.

פרונט סקוואט אני עושה 3X8 עם 75 קילו והאמת שיש לי כאב בשורש כף יד שמאל כי אני מרגיש שהיד תומכת יותר מדי במוט, לא מצליח להרים את המרפקים יותר למעלה כי המוט כבר נוגע בגרון וחונק אותי... בעייתי קצת.

תודה.

העומק נראה טוב לדעתי.

לגביי הפרונט, למה אתה עם כפפות?לא מקשה עליך?
נסה לעבוד עם רצועות במידה ויש כאבים במפרק.. למרות שאתוודה ואומר שאני אישית לא עבדתי בפרונט עם רצועות ואיני יודע אם זה יותר\פחות נוח.

• פותח/ת השרשור
לגביי הפרונט, למה אתה עם כפפות?לא מקשה עליך?
נסה לעבוד עם רצועות במידה ויש כאבים במפרק.. למרות שאתוודה ואומר שאני אישית לא עבדתי בפרונט עם רצועות ואיני יודע אם זה יותר\פחות נוח.

אין סיבה מיוחדת , סתם הן היו עליי, יש לי רצועות למפרק אבל לא רציתי לשים כי פחדתי שהם יעשו נזק יותר גדול, הרי שורש כף היד מתעקמת כי אין לי אפשרות להרים את המרפקים עוד ואם יהיו רצועות אז תהיה התנגדות לעיקום הזה וזאת תהיה בעיה.

אין סיבה מיוחדת , סתם הן היו עליי, יש לי רצועות למפרק אבל לא רציתי לשים כי פחדתי שהם יעשו נזק יותר גדול, הרי שורש כף היד מתעקמת כי אין לי אפשרות להרים את המרפקים עוד ואם יהיו רצועות אז תהיה התנגדות לעיקום הזה וזאת תהיה בעיה.
בדיוק.
עניין של מובילטי.
הפרונט נראה לי בסדר מהזווית הזאת.

• פותח/ת השרשור
לטכניקה , לעומק , לכל המכלול.
זה מבחינתי הטריגר להעלות משקלים כל אימון, מה הטעם בלהעלות משקלים כשהעומק והטכניקה לא טובים?
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית