הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה דעתכם על IIFYM

YOUMIRINBRUH

משתמש מתחיל
176
21
נק' מוניטין:
0
176
21
אני בחיטוב ורצתי לנסות את הידטאה הזאת מה אתם אומרים ?

אני אישית כרגע על זה כי זה מסתדר לי כי אני בתקופה שפתאום יש לי ימים עמוסים ואם אני יוכל לפי תפריט יצא מצב שאני לא אשן מספיק.. תכלס לדעתי תבנה תפריט ובימים או ארוחות שלא מסתדרות לך תעשה את הIIFYM

• פותח/ת השרשור
אני אישית כרגע על זה כי זה מסתדר לי כי אני בתקופה שפתאום יש לי ימים עמוסים ואם אני יוכל לפי תפריט יצא מצב שאני לא אשן מספיק.. תכלס לדעתי תבנה תפריט ובימים או ארוחות שלא מסתדרות לך תעשה את הIIFYM
אוקי תודה אחי . אני עושה בבית הספר כי לא לוקיח איתי קופסא לוקיח לחם מקמח חיטה עם פסטרמה או חזה עוף

אוקי תודה אחי . אני עושה בבית הספר כי לא לוקיח איתי קופסא לוקיח לחם מקמח חיטה עם פסטרמה או חזה עוף
שמע נגיד אני יביא לך סדר יום שלי כשאני פנוי ויום שיהיה לי בעיה עם עבודה:
יום רגיל:
ארוחת בוקר חביתה 2 ביצים+גבינה לבנה 3% וירד
אחרי זה אורז 150 גרם חזה עוף וירק
אחרי זה סקופ חלבון
אחרי זה חביתה 2 ביצים+גבינה לבנה 3% וירק+2 פרוסות לחם אחיד
אחרי זה סקופ חלבון (או משהו שיתן לי את הערך חלבון הרצוי)
ולסוף אגוזי מלך
יום עמוס זה נגיד ארוחה 1+2+3
עבודה מה אני יכול לאכול כדי שאני יהיה סבאה וגם שיתן לי מספיק חלבון? (אפשר פיצה אבל זה בקושי חלבון והרבה פחמימה) אז אני לוקח שניצלונים אפויים
מגיע הביתה נניח אני ממש עמוס ואני גם עובד בוקר? אני לוקח חלבון או אגוזי מלך או משהו כזה כדי להשלים ערכים של חלבון ושומן אפשר גם לשתות חלב

• פותח/ת השרשור
שמע נגיד אני יביא לך סדר יום שלי כשאני פנוי ויום שיהיה לי בעיה עם עבודה:
יום רגיל:
ארוחת בוקר חביתה 2 ביצים+גבינה לבנה 3% וירד
אחרי זה אורז 150 גרם חזה עוף וירק
אחרי זה סקופ חלבון
אחרי זה חביתה 2 ביצים+גבינה לבנה 3% וירק+2 פרוסות לחם אחיד
אחרי זה סקופ חלבון (או משהו שיתן לי את הערך חלבון הרצוי)
ולסוף אגוזי מלך
יום עמוס זה נגיד ארוחה 1+2+3
עבודה מה אני יכול לאכול כדי שאני יהיה סבאה וגם שיתן לי מספיק חלבון? (אפשר פיצה אבל זה בקושי חלבון והרבה פחמימה) אז אני לוקח שניצלונים אפויים
מגיע הביתה נניח אני ממש עמוס ואני גם עובד בוקר? אני לוקח חלבון או אגוזי מלך או משהו כזה כדי להשלים ערכים של חלבון ושומן אפשר גם לשתות חלב
את האמת אני מוצא את עצמי בערב אוכל מה שאני רוצה רק שיתאים לערכים כי אחרי המכון למי יש כוח לבשל או להכין משהו

את האמת אני מוצא את עצמי בערב אוכל מה שאני רוצה רק שיתאים לערכים כי אחרי המכון למי יש כוח לבשל או להכין משהו
זה בחירה שלך שמע העיקרון של זה אומר תוכל 80% "בריא" ו20% "לא בריא" ה הכוונה? אתה יכול לאכול פיצה אבל שזה ישתלב טוב תמיד עדיף פחמימה יותר איכותית (נתתי דוגמא) אם הבעיה שלך זה להכין אחרי המכון תכין לפני כמות יותר גדולה נגיד ותשמור לאחרי...

• פותח/ת השרשור
זה בחירה שלך שמע העיקרון של זה אומר תוכל 80% "בריא" ו20% "לא בריא" ה הכוונה? אתה יכול לאכול פיצה אבל שזה ישתלב טוב תמיד עדיף פחמימה יותר איכותית (נתתי דוגמא) אם הבעיה שלך זה להכין אחרי המכון תכין לפני כמות יותר גדולה נגיד ותשמור לאחרי...
אני מכירן ארוחות בתחילת השבוע הארוחות מספיקות לי עד 18:00 בערב ואני נההיה רעב ב 20:00 ואני צריך רק חלבון אז מחפש משהו קליל מה שאמא בישלה או משהו כזה לפעמים שניצל לפעמים קציצות

Back
למעלה תחתית