הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למה עלייה של 2 קילו בחודש זה נחשב פה מלוכלך ברמה מטורפת ?

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אני 186 על 67 קילו, ורציתי לעשות מסה של 500 מעל הניטרלי, אבל אומרים פה בפורום שזה יעלה אותי מלא בשומן ומתייחסים אל זה כמלוכלכת ברמה מטורפת, אפשר לדעת למה והאם זה באמת כזה מלוכלך ולא רצוי ?

ככה הבנתי לפני, אני לא אגיע לאיזה 25-30 אחוזי שומן הרי נכון ? אני רוצה להגיע בערך עד 5 קילו מעל הגובה שלי ואז לחטב ל5 קילו מתחת.
אני לא רואה בעיה, שיהיה לך בהצלחה!

תודה גבר, מה נראה לך המקסימום שומן שאפשר להגיע במצב שלי ? כי אני משחק כדורסל ואני לא רוצה שזה יהיה כבד עליי
לא הבנתי מה זאת אומרת המקסימום שומן שאפשר להעלות 🫤

• פותח/ת השרשור
מחזק את ידידיי הטרולים המלומדים - אין שום בעיה עם זה וזו ממש לא מסה מלוכלכת.
ככה חשבתי לפני איזה אשכול שכנראה הגיבו בו טרולים פחות מלומדים.

בהתחלה 2 קילו בחודש זה מעולה, כשאתה מתקדם יותר וטבעי אין מה להעלות יותר מקילו גג קילו וחצי בחודש. אבל במצב שלך 2 קילו יהיו סבבה לגמרי
בדיוק להפך, ככל שאתה מתקדם יותר ככה אתה צריך להגדיל את הכמות הקלוריות שאתה צורך כדי להתחזק

• פותח/ת השרשור
בדיוק להפך, ככל שאתה מתקדם יותר ככה אתה צריך להגדיל את הכמות הקלוריות שאתה צורך כדי להתחזק
אבל המטרה שלי יותר מסובכת מרק להתחזק, זה גם להשאר על אחוז שומן דיי נמוך. אבל נדבר על זה עוד שנה ;)

אבל המטרה שלי יותר מסובכת מרק להתחזק, זה גם להשאר על אחוז שומן דיי נמוך. אבל נדבר על זה עוד שנה ;)
אין בעיה, רק שתדע שלא יהיו רווחים משמעותיים במסת שריר בלי להעלות במשקל גוף שחלקו כמובן יהיה שומן

בהתחלה אתה רחוק יותר מהפוטנציאל הגנטי אז אתה יכול לעלות יותר שריר. ככל שאתה יותר מתקדם אתה יכול לעלות פחות שריר לכן מאותם 2 קילו כנראה שיהיה יותר שומן

בהתחלה אתה רחוק יותר מהפוטנציאל הגנטי אז אתה יכול לעלות יותר שריר. ככל שאתה יותר מתקדם אתה יכול לעלות פחות שריר לכן מאותם 2 קילו כנראה שיהיה יותר שומן
אתה לא מסתכל על כל התמונה, ככל אתה מתקדם יותר אתה צריך לצרוך יותר קלוריות כדי לפתח פחות מסת שריר, זו המציאות.
מעבר לכך כמובן, ההתאוששות מאימון של מתאמן מתקדם דורשת יותר אנרגיה מהתאוששות מאימון של מתאמן מתחיל, קח גם את זה בחשבון.

אתה לא מסתכל על כל התמונה, ככל אתה מתקדם יותר אתה צריך לצרוך יותר קלוריות כדי לפתח פחות מסת שריר, זו המציאות.
מעבר לכך כמובן, ההתאוששות מאימון של מתאמן מתקדם דורשת יותר אנרגיה מהתאוששות מאימון של מתאמן מתחיל, קח גם את זה בחשבון.
ככל שאתה יותר מתקדם כנראה תצטרך יותר קלוריות בשביל גם להישאר על אותו משקל. לא דיברתי על הכמות קלוריות שצריך לצרוך אלא על קצב עליה במשקל.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה, רק שתדע שלא יהיו רווחים משמעותיים במסת שריר בלי להעלות במשקל גוף שחלקו כמובן יהיה שומן
זה הדבר הראשון שהבנתי 😃 אחרת למה עושים חיטוב ? ☝️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית