עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ככה הבנתי לפני, אני לא אגיע לאיזה 25-30 אחוזי שומן הרי נכון ? אני רוצה להגיע בערך עד 5 קילו מעל הגובה שלי ואז לחטב ל5 קילו מתחת.זה בסדר גמור
אני לא רואה בעיה, שיהיה לך בהצלחה!ככה הבנתי לפני, אני לא אגיע לאיזה 25-30 אחוזי שומן הרי נכון ? אני רוצה להגיע בערך עד 5 קילו מעל הגובה שלי ואז לחטב ל5 קילו מתחת.
תודה גבר, מה נראה לך המקסימום שומן שאפשר להגיע במצב שלי ? כי אני משחק כדורסל ואני לא רוצה שזה יהיה כבד עלייאני לא רואה בעיה, שיהיה לך בהצלחה!
לא הבנתי מה זאת אומרת המקסימום שומן שאפשר להעלות 🫤תודה גבר, מה נראה לך המקסימום שומן שאפשר להגיע במצב שלי ? כי אני משחק כדורסל ואני לא רוצה שזה יהיה כבד עליי
ורציתי לעשות מסה של 500 מעל הניטרלי, אבל אומרים פה בפורום שזה יעלה אותי מלא בשומן ומתייחסים אל זה כמלוכלכת ברמה מטורפת
הבנת לא נכון.ככה הבנתי לפני
תודה.הבנת לא נכון.
ככה חשבתי לפני איזה אשכול שכנראה הגיבו בו טרולים פחות מלומדים.מחזק את ידידיי הטרולים המלומדים - אין שום בעיה עם זה וזו ממש לא מסה מלוכלכת.
תודה הרצל.בהתחלה 2 קילו בחודש זה מעולה, כשאתה מתקדם יותר וטבעי אין מה להעלות יותר מקילו גג קילו וחצי בחודש. אבל במצב שלך 2 קילו יהיו סבבה לגמרי
בדיוק להפך, ככל שאתה מתקדם יותר ככה אתה צריך להגדיל את הכמות הקלוריות שאתה צורך כדי להתחזקבהתחלה 2 קילו בחודש זה מעולה, כשאתה מתקדם יותר וטבעי אין מה להעלות יותר מקילו גג קילו וחצי בחודש. אבל במצב שלך 2 קילו יהיו סבבה לגמרי
אבל המטרה שלי יותר מסובכת מרק להתחזק, זה גם להשאר על אחוז שומן דיי נמוך. אבל נדבר על זה עוד שנה ;)בדיוק להפך, ככל שאתה מתקדם יותר ככה אתה צריך להגדיל את הכמות הקלוריות שאתה צורך כדי להתחזק
אין בעיה, רק שתדע שלא יהיו רווחים משמעותיים במסת שריר בלי להעלות במשקל גוף שחלקו כמובן יהיה שומןאבל המטרה שלי יותר מסובכת מרק להתחזק, זה גם להשאר על אחוז שומן דיי נמוך. אבל נדבר על זה עוד שנה ;)
בהתחלה אתה רחוק יותר מהפוטנציאל הגנטי אז אתה יכול לעלות יותר שריר. ככל שאתה יותר מתקדם אתה יכול לעלות פחות שריר לכן מאותם 2 קילו כנראה שיהיה יותר שומןבדיוק להפך, ככל שאתה מתקדם יותר ככה אתה צריך להגדיל את הכמות הקלוריות שאתה צורך כדי להתחזק
אתה לא מסתכל על כל התמונה, ככל אתה מתקדם יותר אתה צריך לצרוך יותר קלוריות כדי לפתח פחות מסת שריר, זו המציאות.בהתחלה אתה רחוק יותר מהפוטנציאל הגנטי אז אתה יכול לעלות יותר שריר. ככל שאתה יותר מתקדם אתה יכול לעלות פחות שריר לכן מאותם 2 קילו כנראה שיהיה יותר שומן
ככל שאתה יותר מתקדם כנראה תצטרך יותר קלוריות בשביל גם להישאר על אותו משקל. לא דיברתי על הכמות קלוריות שצריך לצרוך אלא על קצב עליה במשקל.אתה לא מסתכל על כל התמונה, ככל אתה מתקדם יותר אתה צריך לצרוך יותר קלוריות כדי לפתח פחות מסת שריר, זו המציאות.
מעבר לכך כמובן, ההתאוששות מאימון של מתאמן מתקדם דורשת יותר אנרגיה מהתאוששות מאימון של מתאמן מתחיל, קח גם את זה בחשבון.
זה הדבר הראשון שהבנתי 😃 אחרת למה עושים חיטוב ? ☝️אין בעיה, רק שתדע שלא יהיו רווחים משמעותיים במסת שריר בלי להעלות במשקל גוף שחלקו כמובן יהיה שומן