עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה גבר, ענו לי כבר 😃סבבה לגמרי שיהיה בהצלחה
אפילו השמרנים שבינינו לא יגידו שחצי קילו בשבוע זה יותר מדי...אני 186 על 67 קילו, ורציתי לעשות מסה של 500 מעל הניטרלי, אבל אומרים פה בפורום שזה יעלה אותי מלא בשומן ומתייחסים אל זה כמלוכלכת ברמה מטורפת, אפשר לדעת למה והאם זה באמת כזה מלוכלך ולא רצוי ?
לא דיברתי על כמה קלוריות לאכול דיברתי על כמה משקל גוף לעלות בחודש. אתה תצטרך הרבה יותר קלוריות מאשר בהתחלה מן הסתם אבל אני מדבר על כמה משקל לעלות לא כמה לאכול.בדיוק להפך, ככל שאתה מתקדם יותר ככה אתה צריך להגדיל את הכמות הקלוריות שאתה צורך כדי להתחזק
אה מה אני?אז כנראה @Ofekito שמרן מפחיד 🤦♂️ דיי למטרילים
חח לא משנה, הטעת אותי באיזה אשכול אבל חפיף, קיבלת מוניטין לקטעאה מה אני?
מה שחשוב, מעבר לכמה קילו עלית בחודש, הוא כמה מתוך זה באמת שריר וכמה שומן - היחס צריך לשאוף להיות כמה שיותר לטובת השריר.
גודל העודף הקלורי לא תמיד יהיה זה שיקבע את טיב העליה ביחס שריר:שומן.אם המתאמן במאזן קלורי חיובי של נניח 500 קלוריות איך הוא יכול לקבוע אם העליה שלו תהיה יותר שריר או יותר שומן ?
אתה פשוט התעלמת לגמרי מהתגובה הארוכה והמושקעת של דניאל ברק:🤦♂️:אני עליתי ב 4 חודשים בסביבות 6 ק״ג , יש לי עוד חודש ואני מאמין שאעלה מקסימום עוד קילו, זאת נחשבת עלייה נקייה יחסית ?
אם היית קורא ומבין אותה לא היית שואל אם העליה נחשבת נקיה יחסיתממש לא נכון ! , קראתי אותה פעמיים.
אם נרצה לסכם את מה שנאמר יותר בפשטות, צריך לדעת שהסתכלות על העלייה במשקל הגוף צריכה להיות פרטנית (כל מקרה לגופו, תרתי משמע). אם אדם עלה X קילו ב-Y זמן, ומרבית העליה הייתה איכותית, הכל טוב ויפה. ברגע שהעליה הופכת לפחות איכותית, יש לשקול לשנות את העודף הקלורי (להגדיל או להפחית, בהתאם להתקדמות
מכאן נובע, שקביעה מראש של עלייה של 2 ק"ג בחודש זה הרבה, או כל X ק"ג ב-Y זמן זה לא אידיאלי - היא מוטעית מראש.
עליה איכותית, או נקיה, זה כשרוב המשקל שעלית זה שריר וכמה שפחות שומן. לכן לא ניתן לענות על השאלה שלך בלי לראות תמונות לפני ואחרי. ובעצם אתה יכול לענות על השאלה בעצמך כי אתה בטח רואה על עצמך את התוצאות אם עלית מעט שומן והרוב שריר או לאאם שאלתי אז אולי רציתי לחדד או להיות בטוח בנקודה הספציפית הזאת.
לא דיברתי על עלייה של x קילו בחודש כמו ששאל פותח האשכול , כשברק הזכיר את המילה עלייה ״איכותית״ רציתי להבין מיה בעצם עלייה איכותית או נקייה כמו שאומרים ורציתי להבין אם אני שם או לא.