עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם זה העתיד?
תוכל לצרף לינק?בהחלט כן, ביחד עם ה- RPE של טושרר. נחכים ונתחזק.
היום רוב הרצים משתמשים בשעון דופק עם gps במחיר 1000 שקל ויותר כך שזה לא כל כך יקר.חייב לציין שנראה ממש מעניין.
אבל ממש יקר..
אני לא בטוח שכוח אלקטרו מגנטי יכול לדמות מספיק טוב את הגרוויטציה.יום אחד אנשים ירימו בכלוב אלקטרו מגנטי ויבחרו את המשקל שהמוט ידמה עם כפתורים
או אפילו פוטנציומטר, הנה כבר שכללתי את הכלוב של העתיד
תיאורטית לא חסרים פתרונות. בפרקטיקה יש קושי לייצר סטנדרטיזיציה בין מכשירים כאלה כך ש 100 קילו יהיה זהה בכל מכשיר.אולי אם לשים פלטה מכל צד ולעשות את המוט עצמו מחומר בלתי מתמגנט ורק למגנט את הפלטות יוסיפו לתחושה האמיתית.
כנראה שהוא לא היה מספיק טוב, באופן כללי אני מעדיף רכב על פני סוס, גם יותר מהיר, גם יותר ממושמע, דלק יותר זול מאוכל של סוס, השטיפה שלו יותר זולה, יש בטיחות (חגורה/כריות אוויר) אהה והכי חשוב יש מזגן 😃אם הפתרון המספיק טוב היה שורד לנצח עדיין היינו מתניידים על סוסי
אני מקווה שאתה יכול להבין מה היתרונות של רכב ממונע על סוסים?אם הפתרון המספיק טוב היה שורד לנצח עדיין היינו מתניידים על סוסים
לדעתי גם אם זה לא יהיה זהה בכל מכשיר זה בסדר, כמו שלא כל מכון קונה פלטות מאותו סוג ועם אותן טולרנסים. העיקר שאיפה שאתה מתאמן תיצור התקדמות זה מספיק טוב
מזכיר את המכונית או את הטלפון בתחילת דרכם, לא?כמובן שאפשר לפתח אי אילו פתרונות טכניים אחרים, אבל הם כרגע פחות מוצלחים או יקרים מאוד
ידידי, אני לא יודע מה ההשכלה שלך.מזכיר את המכונית או אל הטלפון בתחילת דרכם, לא?
זה כבר קיים. יש במכון גו אקטיב בתל אביב מכשירים בסגנון שכחתי איך קוראים לזהיום אחד אנשים ירימו בכלוב אלקטרו מגנטי ויבחרו את המשקל שהמוט ידמה עם כפתורים
או אפילו פוטנציומטר, הנה כבר שכללתי את הכלוב של העתיד