הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון "אין דבר כזה אימון יתר" סיטי פלטשר, קליפ מעניין...

הבן אדם שוכח להזכיר גם שוכח להזכיר שסרטוני ה"מוטיבציה" שלו מיועדים למוזרקים

הוא גם טוען שהוא בעצמו טבעי. אל תקח סרטונים של בילדרים ברצינות, רובם ליצנים

הבן אדם שוכח להזכיר גם שוכח להזכיר שסרטוני ה"מוטיבציה" שלו מיועדים למוזרקים

הוא גם טוען שהוא בעצמו טבעי. אל תקח סרטונים של בילדרים ברצינות, רובם ליצנים
סיטי פלטשר הוא אח!

צא מהסרט, טבעיים לא מגעים לכזה גודל ולא יכולים להתאמן בנפח כזה.
בשביל לדעת למי להאמין אתה צריך שיהיה לך קצת מושג.

צא מהסרט, טבעיים לא מגעים לכזה גודל ולא יכולים להתאמן בנפח כזה.
בשביל לדעת למי להאמין אתה צריך שיהיה לך קצת מושג.
הבן אדם אומר שהוא נקי, אז אולי די עם הסקפטיות הזאת? בסוף תגידו שגם לאנס ארמסטרונג לא היה נקי.

ציטוט של @incin מפוסט אחר

יש שישה סוגי טבעיים בסרטון:
1. "אני משתמש רק בשורפי שומן"
2. "אני לוקח רק אוראלים, לא מזריק"
3. "אני מזריק רק טסט"
4. "עשיתי פחות מחמישה סייקלים"
5. "אני כרגע לא בסייקל"
6. "אני לא עושה blast & cruise"

. "אני משתמש רק בשורפי שומן"
2. "אני לוקח רק אוראלים, לא מזריק"
3. "אני מזריק רק טסט"
4. "עשיתי פחות מחמישה סייקלים"
5. "אני כרגע לא בסייקל"
6. "אני לא עושה blast & cruise"
7. אני beast & cheat

בעיקרון, התרבות של הסטרואידים בארה"ב כל כך מפותח שאני מבין אפשהו את הקטע שאנשים חושבים(חיים בסרט) שאם הם עשו פעם סייקלים ונגיד הם בשנה שנתיים חופש מסייקלים הם חושבים שהם "טבעיים"
גם אלו ש"רק" עושים טסט, זה כל כך מפותח שם שאין להם הרבה הבדל בין טסט לשייק חלבון

בעיקרון, התרבות של הסטרואידים בארה"ב כל כך מפותח שאני מבין אפשהו את הקטע שאנשים חושבים(חיים בסרט) שאם הם עשו פעם סייקלים ונגיד הם בשנה שנתיים חופש מסייקלים הם חושבים שהם "טבעיים"
גם אלו ש"רק" עושים טסט, זה כל כך מפותח שם שאין להם הרבה הבדל בין טסט לשייק חלבון

בדיוק.

אני חושב גם שלא מעט היו עוברים בדיקת פוליגרף לשאלה "האם אתה טבעי?" פשוט כי הם באמת מאמינים שזה נכון.

אם בעבר עשיתי כמה סייקלים, עליתי איתם כ10 ק"ג שריר, ואז הפסקתי להתאמן לשנתיים ואיבדתי את כל המסת שריר שלי והכוח ואז חזרתי להתאמן אבל הפעם בלי חומרים. אני נחשב טבעי? או בגלל זיכרון שריר יש לי יתרון על אחרים? (אין לי כל כך ידע בנושא של זיכרון שריר אז אני לא יודע כמה זה קריטי) בכל מקרה מה דעתכם?

השתמשת בגורם הורמונלי חיצוני, סימן שאתה לא טבעי.

כן אבל זה היה לפני שנתיים וכל השריר שצברתי בתקופה הזאת כבר איבדתי. בעצם התחלתי דף חדש רק שהפעם בצורה טבעית. עדיין אני לא אחשב מתאמן טבעי? (אני לא באמת השתמשתי אני סתם נותן דוגמא)

כן אבל זה היה לפני שנתיים וכל השריר שצברתי בתקופה הזאת כבר איבדתי. בעצם התחלתי דף חדש רק שהפעם בצורה טבעית. עדיין אני לא אחשב מתאמן טבעי? (אני לא באמת השתמשתי אני סתם נותן דוגמא)
הייתי אלוף עולם בפאוורליפטינג עם סקוואט 800 ודדליפט 900, הפסקתי להתאמן שנתיים וחזרתי להתאמן. התחלתי בSS וסיימתי עם סקוואט של 600.

וואו, אני הדוגמה הכי טובה בעולם למישהו שעשה SS! אני כל כך חיה שסיימתי SS עם 600 סקוואט!

אני דביל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית