הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה להוספת משקל

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי רציתי לשאול אם חגורה להוספת משקל(dip belt) יכולה לגרום לכאבים בגב תחתון?
ואיזו חגורה מומלצת?
ושמעתי שהחגורה מפעילה הרבה לחץ על האיזור של האשכים והיא יכולה לפגוע בפוריות זה נכון?

נערך לאחרונה:
לי היא לא גרמה לכאבים, נתקלת במישהי שכן?
שים לב מה המידה של החגורה שאתה קונה, ממליץ למדוד לפני.

מה למדוד? זה לא חגורה כמו של סקוואט וכו', היא פשוט גדולה ועם שרשרת

קניתי אחת לבית, ונראה שהיא גדולה מעט. כשאני שם את המשקל הוא לא ממש צמוד לי לגוף.
לעומת זאת בחדר כושר זה מרגיש לי הרבה יותר טוב ויציב.

קניתי אחת לבית, ונראה שהיא גדולה מעט. כשאני שם את המשקל הוא לא ממש צמוד לי לגוף.
לעומת זאת בחדר כושר זה מרגיש לי הרבה יותר טוב ויציב.
אז תשים את השאקל לא בסוף השרשרת אלא בחוילות אחרות שיהיה קצת יותר צמוד

• פותח/ת השרשור
תודה לעונים אבל רציתי לשאול אם החגורה הזו יכולה לגרום לכאבי גב תחתון כי היא מונחת עליו ועם משקל של 30 קילו לא יכול לפצוע\לפגוע בגב התחתון?

תודה לעונים אבל רציתי לשאול אם החגורה הזו יכולה לגרום לכאבי גב תחתון כי היא מונחת עליו ועם משקל של 30 קילו לא יכול לפצוע\לפגוע בגב התחתון?
אני עושה מקבילים עם 20 קילו ולא הרגשתי שזה פוגע. ואני לא רואה סיבה הגיונית שזה יפגע

• פותח/ת השרשור
אני עושה מקבילים עם 20 קילו ולא הרגשתי שזה פוגע. ואני לא רואה סיבה הגיונית שזה יפגע
ושמעתי שזה יכול לגרום לבעיות בגב כי זה מושך את החוליות? וזה יכול לגרום לפגיעה במערכת הרבייה כי זה יוצר לחץ באזור של האשכים.....?

ושמעתי שזה יכול לגרום לבעיות בגב כי זה מושך את החוליות?
לא שמעתי ושוב, לא נשמע לי הגיוני.
וזה יכול לגרום לפגיעה במערכת הרבייה כי זה יוצר לחץ באזור של האשכים.....?
איך בדיוק זה יוצר לחץ באזור של האשכים?
אנחנו מדברים על זה כן?
wght119_x.jpg

איפה זה לוחץ באשכים?

• פותח/ת השרשור
לא שמעתי ושוב, לא נשמע לי הגיוני.
אהה אוקיי תודה
איך בדיוק זה יוצר לחץ באזור של האשכים?
אנחנו מדברים על זה כן?
wght119_x.jpg

איפה זה לוחץ באשכים?
גם על זה וגם על דאמבל,שאתה עולה עם החלק של המפשעות.... אז המשקל מושך למטה והגוף עולה למעלה והמפשעות זה האזור שעולה אז זה לא יכול להפעיל לחץ על האזור?

אני משתמש בחגורת גב רגילה וקושר אליה שרשרת עם שאקל שקניתי מטמבור, עושה מקבילים עם 27.5 קילו ואין שום כאב או נזק לגב.

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בחגורת גב רגילה וקושר אליה שרשרת עם שאקל שקניתי מטמבור, עושה מקבילים עם 27.5 קילו ואין שום כאב או נזק לגב.
תודה גבר
מאיפה שמעת את זה?
שמעתי על מפתחי גוף\מתאמנים שעבדו עם משקלים גבוהיים והייתה להם פגיעה בפוריות והם לא יכלו להביא ילדים,והקטע במתח שכאילו מותח את החוליות לא יכול לגרום לנזק בגב?או המשקולת בין הרגליים במקבילים יוצרת הרבה לחץ באזור של האשכים לא?
יש לי 2 ילדים שיהיו בריאים, קבל ביטול לגבי בעיות פוריות ...
והיית עושה מתח\משקל עם דאמבל\חגורה במשקלים כבדים?

שמעתי על מפתחי גוף\מתאמנים שעבדו עם משקלים גבוהיים והייתה להם פגיעה בפוריות והם לא יכלו להביא ילדים,והקטע במתח שכאילו מותח את החוליות לא יכול לגרום לנזק בגב?או המשקולת בין הרגליים במקבילים יוצרת הרבה לחץ באזור של האשכים לא?
עדיין לא ענית לי מאיפה שמעת את זה 😃

• פותח/ת השרשור
עדיין לא ענית לי מאיפה שמעת את זה 😃
פדיחות אתה תצחק עליי :sarcastic:חחח ההורים שלי אמרו לי שהם הכירו בודיבילדרים שאין להם אפשרות להביא ילדים והם הכירו מתאמנים שלא גבהו כשהרימו משקולות
ואני לא מצליח לשכנע אותם והם אמרו לי שאסור לי להרים משקלים גבוהים אולי אני אגיע לעסקת טיעון חחח אני אנסה לשכנע אותם

פדיחות אתה תצחק עליי :sarcastic:חחח ההורים שלי אמרו לי שהם הכירו בודיבילדרים שאין להם אפשרות להביא ילדים והם הכירו מתאמנים שלא גבהו כשהרימו משקולות
ואני לא מצליח לשכנע אותם והם אמרו לי שאסור לי להרים משקלים גבוהים אולי אני אגיע לעסקת טיעון חחח אני אנסה לשכנע אותם
א. בן כמה אתה?
ב. הפגיעה היחידה בפוריות שאני יכול לחשוב עליה אצל מפתחי גוף או מתאמנים חובבים בתחום היא ע"י שימוש לא נכון בחומרים.

• פותח/ת השרשור
א. בן כמה אתה?
ב. הפגיעה היחידה בפוריות שאני יכול לחשוב עליה אצל מפתחי גוף או מתאמנים חובבים בתחום היא ע"י שימוש לא נכון בחומרים.
א.בן 14,למה?
ב.אז לא יכולה להיות פגיעה בפוריות בגלל משקל\טכניקה....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית