עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי תהיתי למה כתוב לך 26 בפרופיל.א.בן 14,למה?
זו דעתי האישית כמובן, על בסיס היגיון.ב.אז לא יכולה להיות פגיעה בפוריות בגלל משקל\טכניקה....
תודה רבה גברכי תהיתי למה כתוב לך 26 בפרופיל.
כן חחח כשפתחתי את המשתמש סתם חרבשתי כי לא חשבתי שאני אגלוש פה הרבה אבל הנה אני חחח
זו דעתי האישית כמובן, על בסיס היגיון.
יכולים להיות כאבים שמוקרנים לאיזור האשכים אם ישנה דלקת שמפעילה לחץ על מערכת העצבים בגב התחתון או במשפעה, אבל מכאן ועד לפגיעה בפוריות.. נשמע לי לא סביר.
כל עוד הכלי שלך שלם ועובד, ומערכת ייצור הטסט תקינה בגוף.. לא נראה לי שתיהיה פגיעה.
אבל אני לא מומחה או קרוב למבין מבחינה רפואית, לכן אני לא יכול לקבוע בודאות.
מתח עם 15-20 קילו ומקבילים 20-27 קילווהיית עושה מתח\משקל עם דאמבל\חגורה במשקלים כבדים?
אוקיי תודה אחימתח עם 15-20 קילו ומקבילים 20-27 קילו
תודה אחי,ואם אני שם משקולת בין ברגלים ועושה זה בסדר?בוא נגיד שמבין האפשרויות לתוספת משקל בתרגילים כמו מתח/מקבילים לא נראלי שיש משהו בטוח יותר.
שעוד הייתי חייל סדיר אחד החבר'ה שלי שיצא לקורס מ"כים החליט שהוא עושה כל יום לפני השינה מתח עם משקל, הוא היה שם 10-15 קילו בתוך תיק ושם את זה על הגב (טעות חמורה מאוד).
הבחור היה במצב של אימון יתר, היה עושה כמות גדולה של סטים כל יום באופן קבוע וסיים עם פריצת דיסק, אז החבר'ה שרוצים לעשות מתח/מקבילים עם משקל עם משקל על הגב זה טיפשי.
לא חושב שיש איזשהו סיכון בDips Belt ואני אישית לא מרגיש לחץ על הגב שאני עושה מתח/מקבילים עם משקל, לעניין הפגיעה בפוריות אני לא חושב שיש השפעה.
אוקיי תודה אחיאם זה לא מתאים לך, כל עוד המשקל לא מאוד כבד אתה יכול לשים אותו בין הרגליים. לפחות ככה אני עובד כרגע.