הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה להוספת משקל

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי רציתי לשאול אם חגורה להוספת משקל(dip belt) יכולה לגרום לכאבים בגב תחתון?
ואיזו חגורה מומלצת?
ושמעתי שהחגורה מפעילה הרבה לחץ על האיזור של האשכים והיא יכולה לפגוע בפוריות זה נכון?

נערך לאחרונה:
א.בן 14,למה?
כי תהיתי למה כתוב לך 26 בפרופיל.

ב.אז לא יכולה להיות פגיעה בפוריות בגלל משקל\טכניקה....
זו דעתי האישית כמובן, על בסיס היגיון.
יכולים להיות כאבים שמוקרנים לאיזור האשכים אם ישנה דלקת שמפעילה לחץ על מערכת העצבים בגב התחתון או במשפעה, אבל מכאן ועד לפגיעה בפוריות.. נשמע לי לא סביר.
כל עוד הכלי שלך שלם ועובד, ומערכת ייצור הטסט תקינה בגוף.. לא נראה לי שתיהיה פגיעה.
אבל אני לא מומחה או קרוב למבין מבחינה רפואית, לכן אני לא יכול לקבוע בודאות.

• פותח/ת השרשור
כי תהיתי למה כתוב לך 26 בפרופיל.
כן חחח כשפתחתי את המשתמש סתם חרבשתי כי לא חשבתי שאני אגלוש פה הרבה אבל הנה אני חחח

זו דעתי האישית כמובן, על בסיס היגיון.
יכולים להיות כאבים שמוקרנים לאיזור האשכים אם ישנה דלקת שמפעילה לחץ על מערכת העצבים בגב התחתון או במשפעה, אבל מכאן ועד לפגיעה בפוריות.. נשמע לי לא סביר.
כל עוד הכלי שלך שלם ועובד, ומערכת ייצור הטסט תקינה בגוף.. לא נראה לי שתיהיה פגיעה.
אבל אני לא מומחה או קרוב למבין מבחינה רפואית, לכן אני לא יכול לקבוע בודאות.
תודה רבה גבר

בוא נגיד שמבין האפשרויות לתוספת משקל בתרגילים כמו מתח/מקבילים לא נראלי שיש משהו בטוח יותר.
שעוד הייתי חייל סדיר אחד החבר'ה שלי שיצא לקורס מ"כים החליט שהוא עושה כל יום לפני השינה מתח עם משקל, הוא היה שם 10-15 קילו בתוך תיק ושם את זה על הגב (טעות חמורה מאוד).
הבחור היה במצב של אימון יתר, היה עושה כמות גדולה של סטים כל יום באופן קבוע וסיים עם פריצת דיסק, אז החבר'ה שרוצים לעשות מתח/מקבילים עם משקל עם משקל על הגב זה טיפשי.

לא חושב שיש איזשהו סיכון בDips Belt ואני אישית לא מרגיש לחץ על הגב שאני עושה מתח/מקבילים עם משקל, לעניין הפגיעה בפוריות אני לא חושב שיש השפעה.

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שמבין האפשרויות לתוספת משקל בתרגילים כמו מתח/מקבילים לא נראלי שיש משהו בטוח יותר.
שעוד הייתי חייל סדיר אחד החבר'ה שלי שיצא לקורס מ"כים החליט שהוא עושה כל יום לפני השינה מתח עם משקל, הוא היה שם 10-15 קילו בתוך תיק ושם את זה על הגב (טעות חמורה מאוד).
הבחור היה במצב של אימון יתר, היה עושה כמות גדולה של סטים כל יום באופן קבוע וסיים עם פריצת דיסק, אז החבר'ה שרוצים לעשות מתח/מקבילים עם משקל עם משקל על הגב זה טיפשי.

לא חושב שיש איזשהו סיכון בDips Belt ואני אישית לא מרגיש לחץ על הגב שאני עושה מתח/מקבילים עם משקל, לעניין הפגיעה בפוריות אני לא חושב שיש השפעה.
תודה אחי,ואם אני שם משקולת בין ברגלים ועושה זה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית