הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין חדר כושר למאמן אישי

IdaN.RoX

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
שלום אני רוצה לחזור להתאמן ואני מתלבט בין לחזור להתאמן בחדר כושר לעשות מנוי לשנה או ללכת למאמן אישי שזה לתקופה של חודשיים שלוש

יש לציין שהתאמנתי לפני שנתיים והפסקתי, ואת העובדה שמנוי לחדר כושי עולה בסיבובון ה2000 שקל לבין מאמן אישי שזה יומיים בשבוע ועלות שנאה בין 2000 - 4000 שקל
אני מבאר שבע וההתלבטות היא בין הספייס לבין מתן לביא למי שמכיר...
אשמח לעזרה

היי עידן ברוך הבא לפורום

רוב החבר'ה כאן אם לא כולם יגידו לך חד משמעית להירשם לחדר כושר.

השאלה שלי לפחות היא האם יש לך סיבה מיוחדת שבגללה אתה רוצה לעבוד עם מאמן אישי ?

כי אם לא חבל על הכסף שלך ובזבוז הזמן כי פעמיים בשבוע עם מאמן לא יתנו לך כלום.

אתה בהחלט מוזמן אחרי שתירשם לחדר כושר, להגיע לכאן לשאול שאלות וללמוד.

ברור שחדר כושר,מה השאלה בכלל.

כי אם לא חבל על הכסף שלך ובזבוז הזמן כי פעמיים בשבוע עם מאמן לא יתנו לך כלום.
במיוחד שאתה (עידן) מדבר על תקופה של חודשים בודדים עם מאמן אישי. מה תעשה אחר כך? תפסיק להתאמן? אם כן אז אין טעם בכלל.

• פותח/ת השרשור
אני גם חושב שעדיף חדר כושר, אבל מאמו אישי עובד איתך על תרגילים שאם אני לא עושה טוב הוא יכול להסביר ותפריט תזונה מסודר... הוא יכול לתת הדרכה ואחרי שמסתיים לה החודשיים להתחיל לעבוד על זה בחדר כושר..
למרות שזה נכון שרוב הדברים שהוא נותן אפשר לעשות פה בפורום...

אלו דברים זניחים שאתה בהחלט יכול לצלם ולהתייעץ איתנו, כמו שאמרתי חבל על הכסף שלך והזמן שלך.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים עזרתם לי מאוד

חדר כושר ללא ספק.
מאמן אישי זה מעולה, אבל צריך לבחור את המאמן בקפידה בהתאם למטרות שלך, ולקחת בחשבון שהמאמן אמור לתת לך כלים להמשך,
לא יתן לך כלום אחרי 3 חודשים עם מאמן להפסיק להתאמן.
כמו שאמרו לך, אתה מוזמן לצלם סרטונים של תרגילי הבסיס ואנחנו כאן בפורום נעזור לך לשפר את הטכניקה שלך.

Back
למעלה תחתית