הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט - טייק 2 (סרטון)

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
נראה שהצלחתי לשפר את הטכניקה אבל זקוק לאישור המומחים, 2 דברים:

1. החזרה האחרונה לא טובה- הישבן עולה לפני ההרמה ואני לא מבין למה, אשמח לדעת מה אני עושה לא נכון שגורם לזה לקרות.
2. בסיום אני מחזיר את המוט לכלוב ולא לרצפה רק בכדיי שיהיה לי יותר נוח לפרק את הפלטות, בסט אמיתי אני לא עושה את זה (כרגע עדיין בתרגול)

תודה.

אתה צריך לתקן את המבט, להוריד אותו למטה וכמטר ממך (נראה לי שפשוט שכחת לנוכח ההרגל הקודם..)
ולהוציא חזה החוצה, על מנת שהגב העליון יהיה ישר ככל האפשר עם הגב התחתון (שגם בו לא נראה שהאגן מסובב כמו שצריך..או שאולי אתה מתקשה בזה?)
עכשיו שאני רואה את החזרה השנייה בסרטון, אתה באמת לא מוציא חזה החוצה ויותר מתרכז בחזרה מאשר בסטאפ שלפני.
אבל ניכר שיפור.. ואתה מתקדם יפה בתרגיל 😃

הייתי מנסה להרים את האגן עוד קצת, אולי זו הזווית אבל נראה לי קצת נמוך..
upload_2016-2-1_12-22-3.png

• פותח/ת השרשור
על מנת שהגב העליון יהיה ישר ככל האפשר עם הגב התחתון (שגם בו לא נראה שהאגן מסובב כמו שצריך..או שאולי אתה מתקשה בזה?)

אגן מסובב אתה מתכוון בעצם להוציא את הישבן עוד החוצה (אגן מסובב פנימה) ?

מה שחסר לי זה המנח ההתחלתי, האם הגב אמור להיות יותר מקביל לרצפה או יותר באלכסון? ,האם הברכיים לא מכופפות מדי ?

אגן מסובב אתה מתכוון בעצם להוציא את הישבן עוד החוצה (אגן מסובב פנימה) ?
APT

neutral-pelvis1.jpg

מה שחסר לי זה המנח ההתחלתי, האם הגב אמור להיות יותר מקביל לרצפה או יותר באלכסון? ,האם הברכיים לא מכופפות מדי ?
זה משתנה בין סוגים שונים של מבנה גוף, אבל הגב לא אמור להיות מקביל לרצפה.
מה הכוונה לגביי הברכיים? הם בסדר.
יש כאלה שאף עובדים עם נעלי WL ואז הברך נוטה יותר קדימה והארבע ראשי מעורב יותר.

• פותח/ת השרשור
אנסה שוב בחמישי, אשפר את מה שאמרת ואז מקווה שהרמת הישבן לפני הרמת המוט תיעלם, לא מצליח להבין למה זה קורה...

אני שוקל ללכת מחר ביום החופשי רק בשביל לתרגל דדליפט איזה חצי שעה, אולי אעשה את זה, אעדכן...

אני שוקל ללכת מחר ביום החופשי רק בשביל לתרגל דדליפט איזה חצי שעה, אולי אעשה את זה, אעדכן...
אני לא אוהב את זה, למרות הרצון להתמיד ולהשקיע.... כשנחים, אז נחים 😃
אבל זכותך כמובן 😃

• פותח/ת השרשור
ני לא אוהב את זה, למרות הרצון להתמיד ולהשקיע.... כשנחים, אז נחים 😃
אבל זכותך כמובן

אתה צודק ובמיוחד בתקופה של מסה שהעומס יחסית גדול (ועוד 3 פעמים בשבוע אירובי) אבל אני כל כך רוצה כבר להגיע לטכניקה טובה ולהעלות משקלים, אולי באמת אוותר ואתרגל בחמישי, אם לא יהיה טוב אז אלך בשישי או שבת (יומיים מנוחה, לא נורא אם נוותר על אחד מהם).

תודה.

אתה צודק ובמיוחד בתקופה של מסה שהעומס יחסית גדול (ועוד 3 פעמים בשבוע אירובי) אבל אני כל כך רוצה כבר להגיע לטכניקה טובה ולהעלות משקלים, אולי באמת אוותר ואתרגל בחמישי, אם לא יהיה טוב אז אלך בשישי או שבת (יומיים מנוחה, לא נורא אם נוותר על אחד מהם).

תודה.
בסוף תגיע, כולנו עברנו את אותו המסלול (פחות או יותר)
בכיף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית