הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין להכניס אימון עצימות בשביל הגיוון- איך יתבצע החימום ל-3 חזרות ?

Homemade

משתמש מתחיל
79
18
נק' מוניטין:
95
79
18
נגיד שהמשקל אמור להיות 100 קילו.

והאם האחוזים בסטים של החימום תקפים גם לסקוואט, דדליפט, פרס, בנץ ובנט אובר ?

תודה!

החזרות הראשונות בתרגיל נועדו להזרים דם לשריר ולכן מספר החזרות יהיה גבוה. אך במשקלים מעל 70% אנו רוצים להכין את עצמנו למשקל בלי לעייף את עצמנו ולכן נבצע מספר חזרות נמוך/ סינגלים בלבד.
אני ועוד רבים בתחום מבצעים חימום בסקוואט ובבנץ בצורה כזו:
10 עם ריק
5 *40
3 *60
1 *80
3 *100
לעומת זאת בדדליפט מתחילים ישר מחמישה של שישים כי אז המוט בגובה הנכון ועולים בעשרים קילו.
החוכמה היא להכיר את עצמך, אני למשל אעשה חמישיות עד 100 בסקוואט ועד 120 בדדליפט ומשם אני מוריד חזרות עד שהסט האחרוןה ואף זה שלפניו של החימום יבוצעו לחזרה אחת ולפניהם לשניים או שלושה חזרות. גם במקרה שהמשקל מטרה הוא 200 קילו.

אם אין תוכנית מסודרת לאיך הסטים לפני אמורים להתנהל הייתי בונה על כך שיהו בסה"כ 4-5 סטים גג לפני הסט הכבד. וככל שמתקדמים במשקל מספר החזרות ירדו.

• פותח/ת השרשור
קיבלתי את תגובותיכם!
אם אעשה את הסטים לפי אחוזים כמו שהדגים eliko ( לא יודע איך אתם עושים זאת עם ה- @ )
אז זה יסתדר לי בכל התרגילים כולל הפרס ,

תודה!

החזרות הראשונות בתרגיל נועדו להזרים דם לשריר ולכן מספר החזרות יהיה גבוה. אך במשקלים מעל 70% אנו רוצים להכין את עצמנו למשקל בלי לעייף את עצמנו ולכן נבצע מספר חזרות נמוך/ סינגלים בלבד.
אני ועוד רבים בתחום מבצעים חימום בסקוואט ובבנץ בצורה כזו:
10 עם ריק
5 *40
3 *60
1 *80
3 *100
לעומת זאת בדדליפט מתחילים ישר מחמישה של שישים כי אז המוט בגובה הנכון ועולים בעשרים קילו.
החוכמה היא להכיר את עצמך, אני למשל אעשה חמישיות עד 100 בסקוואט ועד 120 בדדליפט ומשם אני מוריד חזרות עד שהסט האחרוןה ואף זה שלפניו של החימום יבוצעו לחזרה אחת ולפניהם לשניים או שלושה חזרות. גם במקרה שהמשקל מטרה הוא 200 קילו.
אז אני לא המפגר היחיד שחמש חזרות מבחינתו זה טווח גבוה 😃

האמת שהייתי עושה 6 עם 40% וגם לי ממש הפריע מעל 5 לפני סט כבד 😄
כשאני בעבודת כוח, גם אם המטרה היא סט של חמישיה הסבירות שתראו אצלי מעל 3 חזרות בסט שואפת לאפס.
באיזשהו שלב בדרך כל אחד מסגל לעצמו חימום שונה בהתאם למה שהוא מרגיש שהוא צריך...

תשלים קלוריות, שלא תאבד יותר מידיי שריר.
אנשים חושבים שאני לא נורמלי, אכלתי אתמול שמונה שניצלים טעימים וכולם אומרים לי שאני שמן .🙁 וגם... וגם... שאם אני אפסיק להתאמן אני אראה כמו דאבה 😭

אנשים חושבים שאני לא נורמלי, אכלתי אתמול שמונה שניצלים טעימים וכולם אומרים לי שאני שמן .🙁 וגם... וגם... שאם אני אפסיק להתאמן אני אראה כמו דאבה 😭
זה בסדר, גם אני שומע את זה כל הזמן.
רק שאני באמת שמן 😆

זה בסדר, גם אני שומע את זה כל הזמן.
רק שאני באמת שמן 😆
אני שמן, אבל עם כמות שריר מספיק גדולה בחזה ובגב כדי להסתיר. זיכרון לימיי מהבודיבילדינג. לפני שהכרתי את 7'@ט!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית