עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אני לא המפגר היחיד שחמש חזרות מבחינתו זה טווח גבוה 😃החזרות הראשונות בתרגיל נועדו להזרים דם לשריר ולכן מספר החזרות יהיה גבוה. אך במשקלים מעל 70% אנו רוצים להכין את עצמנו למשקל בלי לעייף את עצמנו ולכן נבצע מספר חזרות נמוך/ סינגלים בלבד.
אני ועוד רבים בתחום מבצעים חימום בסקוואט ובבנץ בצורה כזו:
10 עם ריק
5 *40
3 *60
1 *80
3 *100
לעומת זאת בדדליפט מתחילים ישר מחמישה של שישים כי אז המוט בגובה הנכון ועולים בעשרים קילו.
החוכמה היא להכיר את עצמך, אני למשל אעשה חמישיות עד 100 בסקוואט ועד 120 בדדליפט ומשם אני מוריד חזרות עד שהסט האחרוןה ואף זה שלפניו של החימום יבוצעו לחזרה אחת ולפניהם לשניים או שלושה חזרות. גם במקרה שהמשקל מטרה הוא 200 קילו.
אז אני לא המפגר היחיד שחמש חזרות מבחינתו זה טווח גבוה 😃
גם חמש זה אירובי חחחמעל חמש חזרות זה אירובי לכל דבר
האמת שהייתי עושה 6 עם 40% וגם לי ממש הפריע מעל 5 לפני סט כבד 😄אז אני לא המפגר היחיד שחמש חזרות מבחינתו זה טווח גבוה 😃
כשאני בעבודת כוח, גם אם המטרה היא סט של חמישיה הסבירות שתראו אצלי מעל 3 חזרות בסט שואפת לאפס.האמת שהייתי עושה 6 עם 40% וגם לי ממש הפריע מעל 5 לפני סט כבד 😄
ואם אני עושה 10 חזרות עם מוט ריק? זה יפגע לי בגיינז?גם חמש זה אירובי חחח
תשלים קלוריות, שלא תאבד יותר מידיי שריר.ואם אני עושה 10 חזרות עם מוט ריק? זה יפגע לי בגיינז?
אנשים חושבים שאני לא נורמלי, אכלתי אתמול שמונה שניצלים טעימים וכולם אומרים לי שאני שמן .🙁 וגם... וגם... שאם אני אפסיק להתאמן אני אראה כמו דאבה 😭תשלים קלוריות, שלא תאבד יותר מידיי שריר.
זה בסדר, גם אני שומע את זה כל הזמן.אנשים חושבים שאני לא נורמלי, אכלתי אתמול שמונה שניצלים טעימים וכולם אומרים לי שאני שמן .🙁 וגם... וגם... שאם אני אפסיק להתאמן אני אראה כמו דאבה 😭
אני שמן, אבל עם כמות שריר מספיק גדולה בחזה ובגב כדי להסתיר. זיכרון לימיי מהבודיבילדינג. לפני שהכרתי את 7'@ט!זה בסדר, גם אני שומע את זה כל הזמן.
רק שאני באמת שמן 😆