ייעוץ ריצה בדופק גבוה שורפת שריר?

פיזרתי המלצות? ראית שהמלצתי פה על משהו? עניתי את התשובה הקצרה, ואז יותר מאוחר הרחבתי, הטעות שלי היא שהייתי צריך על ההתחלה להרחיב
ומה קשור תזונה מסביב לאימון? אתה לא רוצה קורטיזול לפני, תוך כדי ואחרי האימון לאורך הרבה זמן, כי אז אתה מגדילאת חלון הפירוק

אם אתה בגירעון אז תקרא מה שרשמתי, ותוסיף גם חלבון לפני ואחרי, לא צריך הרבה, אבל לפחות קצת BCAA
ומה עם ריצה של מעל שלוש על הבוקר ללא חלבון לפני?

ומה עם ריצה של מעל שלוש על הבוקר ללא חלבון לפני?
3 ק"מ? ובגדול זה לא ממש מומלץ, למרות שלא צריך לעשות הרבה כדי להימנע מנזקים מיותרים, איזה חטיף קטן לפני וזהו
ורק כדי להבהיר, אך אחד לא ימות אם הוא יעשה את זה או שכל העבודה שלו תלך לטמיון, פשוט כמעט כל פעילות תוביל לתוצאות טובות, אבל יש דרכים להרוויח מעט מהפעילות, או להרוויח הרבה

3 ק"מ? ובגדול זה לא ממש מומלץ, למרות שלא צריך לעשות הרבה כדי להימנע מנזקים מיותרים, איזה חטיף קטן לפני וזהו
ורק כדי להבהיר, אך אחד לא ימות אם הוא יעשה את זה או שכל העבודה שלו תלך לטמיון, פשוט כמעט כל פעילות תוביל לתוצאות טובות, אבל יש דרכים להרוויח מעט מהפעילות, או להרוויח הרבה
האמת התכוונתי לשלוש שעות לא שלושה ק"מ.

לא שאלתי מה מומלץ שאלתי לפי התאוריה שלך מה קורה לגוף.
אה אוקי
בגדול אחרי השינה רמות הגליקוגן שלך כבר ככה נמוכות, מה שאומר שהקורטיזול יחסית גבוה
במידה ואתה לא אוכל ממש כלום לפני, מה שיקרה שהגוף יחפש מאיפה הוא לוקח אנרגיה לריצה, ויפרק שומן וגם שריר על הדרך
במידה וזה משהו שאתה רגיל לעשות, אז הגוף יהיה יותר יעיל בשמירה על השריר, אבל פירוק יהיה, כמה בידיוק זה אי אפשר לדעת

אה אוקי
בגדול אחרי השינה רמות הגליקוגן שלך כבר ככה נמוכות, מה שאומר שהקורטיזול יחסית גבוה
במידה ואתה לא אוכל ממש כלום לפני, מה שיקרה שהגוף יחפש מאיפה הוא לוקח אנרגיה לריצה, ויפרק שומן וגם שריר על הדרך
במידה וזה משהו שאתה רגיל לעשות, אז הגוף יהיה יותר יעיל בשמירה על השריר, אבל פירוק יהיה, כמה בידיוק זה אי אפשר לדעת
אתה כבר יותר זהיר בתשובות 😉
סתם להרחיב את אופקיך. זה משהו שעשיתי במשך כמה חודשים. קפה כפית דבש או פרי על הבוקר. וריצות ארוכות של לפחות שלוש שעות

אתה כבר יותר זהיר בתשובות 😉
סתם להרחיב את אופקיך. זה משהו שעשיתי במשך כמה חודשים. קפה כפית דבש או פרי על הבוקר. וריצות ארוכות של לפחות שלוש שעות
חח אני כבר יותר זהיר כי הבנתי שאני לא מסביר את עצמי כמו שצריך
וכן הכנסת איזשהו מקור אנרגיה, לפחות לחלק מהריצה זה עוזר
ורק מסקרנות אישית, עקבת אחרי הרכב הגוף שלך והכל? אם כן איזה שינויים ראית?

חח אני כבר יותר זהיר כי הבנתי שאני לא מסביר את עצמי כמו שצריך
וכן הכנסת איזשהו מקור אנרגיה, לפחות לחלק מהריצה זה עוזר
ורק מסקרנות אישית, עקבת אחרי הרכב הגוף שלך והכל? אם כן איזה שינויים ראית?
לא ירדתי במסת שריר. התקדמתי במשקלי עבודה. בקיצור לא שרפתי שום שריר. רק הרבה קלוריות וזיעה

לא ירדתי במסת שריר. התקדמתי במשקלי עבודה. בקיצור לא שרפתי שום שריר. רק הרבה קלוריות וזיעה
סחטיין אז על העבודה, אני מתאר לעצמי שזה לא בא בקלות

סחטיין אז על העבודה, אני מתאר לעצמי שזה לא בא בקלות
בקלות לא. בהרבה עבודה כן.
ולנושא השרשור המצב הרבה יותר מורכב כמו שכבר נכתב כאן, אני דוגמא לכך.

כי אתה לא מפסיק לפזר שטויות בפורום בצורה קיצונית.

אוקי, אז הוכחת כאן ידע של שיעור כלשהו מווינגיט ו..?
סתם כתבת הודעה, בלי שום הוספת ידע. נטו להגדלת כמות ההודעות שלך והספמת האשכול
את יפה כשאת כועסת

בקלות לא. בהרבה עבודה כן.
ולנושא השרשור המצב הרבה יותר מורכב כמו שכבר נכתב כאן, אני דוגמא לכך.
ברור שזה יותר מורכב מזה, אבל זה דורש הרבה הבנה, ניסיון עצמי וגם גנטיקה מתאימה בשביל לעשות את זה נכון, ואי אפשר לצפות את זה מכולם

Back
למעלה תחתית